Intrebare despre Paxum!
Reguli forum
Cei 7 ani de Acasă! Zero SPAM!
Cei 7 ani de Acasă! Zero SPAM!
-
- VIP
- Has thanked: 3 times
- Been thanked: 5 times
buna ! am primit banii in euro insa cum se transfera din contul euro pe cardul paxum?la transfer beetwen accounts am asa : from account am :current euro, current usd, paxum prepaid card , new temporary card.setez current euro si automat imi da la to account current usd deci nu ma lasa sa i transfer direct pe card.oare trebuie sa mi setez cardul in euro dar cum ? stie cineva ? mersi mult
-
- User Junior
- Has thanked: 4 times
- Been thanked: 11 times
Transformi din euro in usd ,si dupa aceea transferi usd pe card.
-
- VIP
- Has thanked: 3 times
banii au intrat in cont euro pe paxum cum sa transform cont euro in $$$ ??e posbil asa ceva???sweetgirl scrie: ↑17 Mai 2019, 17:01da normal dar cum???? intru in cont paxum unde ?? ca umblu peste tot si nu vad cumIonela88999 scrie: ↑17 Mai 2019, 16:46 Transformi din euro in usd ,si dupa aceea transferi usd pe card.
-
- User Junior
Nu am cum sa ma loghez pe paxum acum dar:
Transfer between your accounts.
From payment account(eur)
To
Payment account(usd)
Primul pas.
Dupa o sa ai banii in $.
Al doilea pas:between accounts-to paxum card
Transfer between your accounts.
From payment account(eur)
To
Payment account(usd)
Primul pas.
Dupa o sa ai banii in $.
Al doilea pas:between accounts-to paxum card
-
- User Junior
da!EXACT!Sa spui daca merge dupa ce faci asta:)!
-
- User Junior
Din repezeala!Da ii transferi ...
Salutând nemurirea printre muritori...
- Webmaster_Studios
- User Junior
- Has thanked: 1 time
Buna tuturor!
Am o situatie pentru care nu gasesc inca rezolvarea si nu am gasit nici vreo informatie publica referitoare la situatia cu care ma confrunt, insa m-am gandit sa intreb si aici pentru ajutor.
Se pare ca pe cardul temporar nu mai pot retrage fondurile din Paxum. Ok, am inteles asta.
Mi-am retras insa fondurile in urma cu cateva ore, alegand optiunea "Withdraw Funds to External Bank Card", doar ca fondurile mele apar in continuare in Paxum, si asta chiar daca am primit si un email de confirmare al retragerii pentru cardul extern. Este normal ca fondurile sa apara in continuare in Paxum si dupa mai multe ore de la retragerea acestora catre cardul extern?
Ma ingrijoreaza totusi faptul ca suma nu a plecat inca din contul Paxum si nici nu am vreo certitudine ca va pleca curand.
Credeti ca este vorba despre o eroare si ca trebuie sa repet actiunea de retragere a fondurilor pe un card extern pana cand fondurile dispar din contul Paxum?
Ce parere aveti?
Am o situatie pentru care nu gasesc inca rezolvarea si nu am gasit nici vreo informatie publica referitoare la situatia cu care ma confrunt, insa m-am gandit sa intreb si aici pentru ajutor.
Se pare ca pe cardul temporar nu mai pot retrage fondurile din Paxum. Ok, am inteles asta.
Mi-am retras insa fondurile in urma cu cateva ore, alegand optiunea "Withdraw Funds to External Bank Card", doar ca fondurile mele apar in continuare in Paxum, si asta chiar daca am primit si un email de confirmare al retragerii pentru cardul extern. Este normal ca fondurile sa apara in continuare in Paxum si dupa mai multe ore de la retragerea acestora catre cardul extern?
Ma ingrijoreaza totusi faptul ca suma nu a plecat inca din contul Paxum si nici nu am vreo certitudine ca va pleca curand.
Credeti ca este vorba despre o eroare si ca trebuie sa repet actiunea de retragere a fondurilor pe un card extern pana cand fondurile dispar din contul Paxum?
Ce parere aveti?
Să le luăm pe rând:
1. Sunt bănci care nu acceptă transferurile Paxum pe card extern: BCR, BRD, posibil și ING, cât și altele. Pentru a face un astfel de transfer pe un card de la o bancă care este compatibilă cu Paxum (Banca Transilvania, Raiffeisen Bank și altele), ai nevoie de un MasterCard. Transferurile pe card Visa nu se acceptă.
2. În mod normal când făceam un transfer de genul ăsta, eu primeam două e-mailuri, nu unul: primul cum că transferul a fost inițiat - secure.paxum.com: Withdraw Funds By Card Request Initiated, și al doilea, cum că transferul este complet - secure.paxum.com: Withdraw Funds By Card Request Completed. Pe al doilea e-mail îl primești când îți intră banii. Dacă îi primești instant, instant primești și e-mail.
3. Dacă transferul a fost efectuat cu succes, nu este normal să îți apară încă suma respectivă în cont. De obicei după ce executam transferul, la foarte scurtă distanță de timp, dispăreau și acei bani din contul Paxum.
4. Ca să îți verifici statusul transferului, intri în contul Paxum la Withdraw Funds – Withdraw Funds History – Iar în josul paginii vezi transferurile făcute pe anul ăsta. Dacă apare statusul de Validated, e în regulă, a fost efectuat cu succes. Dacă apare Pending, e încă în așteptare (adică depinde de banca de care aparține cardul respectiv, că ei zic că este transfer instant, dar uneori poate să dureze până la 48 de ore).
5. Deopotrivă, este posibil să fie o eroare de la Paxum și să mai trebuiască repetată operațiunea. Sau poate transferul s-a efectuat cu succes, și doar durează mai mult până își face update și de asta îți arată că încă îi ai în cont.
Totuși au trecut niște ore de când ai postat, ai mai rezolvat ceva?
Salutând nemurirea printre muritori...
- Webmaster_Studios
- User Junior
- Has thanked: 1 time
Buna, Mery24, si multumesc foarte mult pentru raspunsuri!
Lucrurile au stat in felul urmator:
Cardul pe care incercam sa retrag fondurile este unul de la VISA si de la o banca care accepta retragerea fondurilor din Paxum, si chiar nu am stiut absolut deloc faptul ca NU mai pot retrage fondurile pe cardul meu VISA, mai ales ca obisnuiam foarte des sa fac lucrul acesta inainte.
Cert este ca am luat legatura cu cei de la Paxum si nu doar ca m-au indrumat catre solutia Withdraw Funds by EFT Transfer pentru retragerea cu succes a tuturor fondurilor mele din Paxum, dar mi-au emis si livrat in timp record cardul final de la Paxum.
Sa speram ca nu vom mai intampina probleme odata cu primirea cardului final de la Paxum.
Multumesc din nou!
Lucrurile au stat in felul urmator:
Cardul pe care incercam sa retrag fondurile este unul de la VISA si de la o banca care accepta retragerea fondurilor din Paxum, si chiar nu am stiut absolut deloc faptul ca NU mai pot retrage fondurile pe cardul meu VISA, mai ales ca obisnuiam foarte des sa fac lucrul acesta inainte.
Cert este ca am luat legatura cu cei de la Paxum si nu doar ca m-au indrumat catre solutia Withdraw Funds by EFT Transfer pentru retragerea cu succes a tuturor fondurilor mele din Paxum, dar mi-au emis si livrat in timp record cardul final de la Paxum.
Sa speram ca nu vom mai intampina probleme odata cu primirea cardului final de la Paxum.
Multumesc din nou!