Se pare ca sunt ceva probleme cu Paxum, nu am vazut topic deschis, il deschid eu acum, surse de informare:
https://www.trustpilot.com/review/paxum.com
https://gfy.com/fucking-around-and-prog ... cards.html
Probleme cu Paxum!???
Reguli forum
Cei 7 ani de Acasă! Zero SPAM!
Cei 7 ani de Acasă! Zero SPAM!
-
- User Junior+
- Has thanked: 11 times
- Been thanked: 36 times
din ce inteleg sunt probleme cu cardurile lor . oare vor fi probleme si cu transferatul in cont romanesc ?
Salutând nemurirea printre muritori...
-
- User Junior+
cum pica ele toate metodele de plata exact cand se fac plati
)))
-
- User Junior+
De cardul lor nu ma intereseaza , nici nu il am
) restul sa functioneze
- Nord
- User Activ
- Has thanked: 0
- Been thanked: 13 times
Ce ma enerveaza e ca nu mai au wire in $ ci doar in EUR trebuie prima data sa transferi $ in EUR si pe urma sa-i retragi prin WIRE ceea ce inseamna alti bani pierduti! Oricum asta e ultima perioada cand ii folosesc ca metoda de plata! O sa optez pentru wire la toate site-urile asta e!
Sfaturi generale pentru webmasteri incepatori/medii :Tips for webmasters | Live Cams
-
- User Junior
- Has thanked: 4 times
- Been thanked: 11 times
M-am documentat si eu un pic legat de noile modificari ale Paxum.
Mai nou nu mai au wire in $ .Trebuiesc schimbati in euro si dupa facut wire.
Eft in Europa =nicio problema
Acum legat de carduri(ceea ce framanta pe toata lumea)
Cardurile temporare(cele fara cip) sunt facute de Trucash,care fortat de mastercard,nu mai accepta bussiness adult.Deci cardurile temporare(FACUTE DE TRUCASH) NU MAI MERG!
Cardurile SEPA(cele cu cip si contactless) sunt facute de WIRECARD,si functioneaza FARA PROBLEME,dar sunt valabile doar pentru cei din EU.
Cei din afara EU vor trebui sa-si comande noile carduri(Unionpay),si de aici toata aceasta isterie.
Concluzie:noi suntem in EU ,si daca avem cardurile finale (cele cu cip si contactless) deocamdata nu avem treaba.
Spor sa aveti
Mai nou nu mai au wire in $ .Trebuiesc schimbati in euro si dupa facut wire.
Eft in Europa =nicio problema
Acum legat de carduri(ceea ce framanta pe toata lumea)
Cardurile temporare(cele fara cip) sunt facute de Trucash,care fortat de mastercard,nu mai accepta bussiness adult.Deci cardurile temporare(FACUTE DE TRUCASH) NU MAI MERG!
Cardurile SEPA(cele cu cip si contactless) sunt facute de WIRECARD,si functioneaza FARA PROBLEME,dar sunt valabile doar pentru cei din EU.
Cei din afara EU vor trebui sa-si comande noile carduri(Unionpay),si de aici toata aceasta isterie.
Concluzie:noi suntem in EU ,si daca avem cardurile finale (cele cu cip si contactless) deocamdata nu avem treaba.
Spor sa aveti