Buna seara
Am fost model exclusiv pe MFC timp de 7 ani si imi doresc sa incerc si alt tip de site. Cine stie si cunoaste imi poate recomanda un site premium care ar merge bine pentru o fata mai glamour ca sa spun asa. Mentionez ca am pc performant,lumini etc limba engleza nivel avansat
Imi cer scuze daca am postat unde nu trebuia
Recomandare site va rog
Reguli forum
Cei 7 ani de Acasă! Zero SPAM!
Cei 7 ani de Acasă! Zero SPAM!
- Nord
- User Activ
- Has thanked: 0
- Been thanked: 13 times
+1 pentru Streamate!
Sfaturi generale pentru webmasteri incepatori/medii :Tips for webmasters | Live Cams
- GlamChatStudio
- GoldMember
- Has thanked: 11 times
- Been thanked: 52 times
Streamate, Imlive, Camcontacts(ultimul poate fi combinat cu orice fel de site, un site care nu deranjeaza, membri putini dar foarte buni, un site fara free chat)
Evident ideal este de a sta exclusiv pe un singur site dar eu nu mai sunt adepta acestei practici mai ales daca am o varianta care nu deranjeaza si este si foarte buna.
Succes!
Evident ideal este de a sta exclusiv pe un singur site dar eu nu mai sunt adepta acestei practici mai ales daca am o varianta care nu deranjeaza si este si foarte buna.
Succes!
https://glamchatstudio.ro/ powered by GlamChatStudio
Cat de ciudati suntem noi oamenii, sa ne nastem nu cerem, sa traim nu stim si sa murim nu vrem...
Cat de ciudati suntem noi oamenii, sa ne nastem nu cerem, sa traim nu stim si sa murim nu vrem...