Recomandare site va rog

Discutii generale despre activitatea de video chat și despre monetizarea pe platformele de tip Onlyfans. ❤️ Păreri, opinii, întrebări, mod de lucru, povești, discuții diverse despre siteuri de videochat sau Fans Sites și despre acest job in general. Toate își au locul în această categorie. ❤️✅😇
Reguli forum
Cei 7 ani de Acasă! Zero SPAM!
Scrie răspuns
MissA
Has thanked: 0
Been thanked: 0

Buna seara
Am fost model exclusiv pe MFC timp de 7 ani si imi doresc sa incerc si alt tip de site. Cine stie si cunoaste imi poate recomanda un site premium care ar merge bine pentru o fata mai glamour ca sa spun asa. Mentionez ca am pc performant,lumini etc limba engleza nivel avansat
Imi cer scuze daca am postat unde nu trebuia
SoulCams Models Studios wanted
Mery24
VIP
VIP
Has thanked: 98 times
Been thanked: 135 times

:writing_hand: Streamate!
Salutând nemurirea printre muritori...
Nord
User Activ
User Activ
Has thanked: 0
Been thanked: 13 times

+1 pentru Streamate!
Sfaturi generale pentru webmasteri incepatori/medii :Tips for webmasters | Live Cams
GlamChatStudio
GoldMember
GoldMember
Has thanked: 11 times
Been thanked: 52 times

Streamate, Imlive, Camcontacts(ultimul poate fi combinat cu orice fel de site, un site care nu deranjeaza, membri putini dar foarte buni, un site fara free chat)
Evident ideal este de a sta exclusiv pe un singur site dar eu nu mai sunt adepta acestei practici mai ales daca am o varianta care nu deranjeaza si este si foarte buna.

Succes!
https://glamchatstudio.ro/ powered by GlamChatStudio
Cat de ciudati suntem noi oamenii, sa ne nastem nu cerem, sa traim nu stim si sa murim nu vrem...
Scrie răspuns

Înapoi la “Despre video chat - discutii generale”