Prea multe modele!

Discutii generale despre activitatea de video chat și despre monetizarea pe platformele de tip Onlyfans. ❤️ Păreri, opinii, întrebări, mod de lucru, povești, discuții diverse despre siteuri de videochat sau Fans Sites și despre acest job in general. Toate își au locul în această categorie. ❤️✅😇
Reguli forum
Cei 7 ani de Acasă! Zero SPAM!
Scrie răspuns
ice999
User Activ
User Activ
Has thanked: 8 times
Been thanked: 2 times

Buna tuturor. Bine v-am regasit:D. Nu am mai intrat de mult timp pe forum, insa voiam sa va "impart" socul pe care l-am cnstatat acum cateva zile..mai exact, ca pe Jasmin sunt in medie 1700 modele online...1700!!!!! Acum 4-5 ani, asa ceva nu exista, nici macar la sfarsit de perioada...Maximul era 1200, si asta doar in zilele de sfarsit de perioada. (im medie erau online 800-900 pe noapte- acum dublu!!!! )

Parerea mea sincera, cred ca videochatul NU ar mai trebui promovat atat de mult si intens pe relelele de socializare ..si nicaieri pana la urma. Ar trebui ca studiourile sa fie mai selective, sa nu mai alerge in disperare dupa modele. De exemplu, un studio loc sa aiba 200 de fete, mai bine 100 si frumoase/destepte care ar putea garantat face bani frumosi. Asa...cu 1700 online online...ganditi-va cata CONCURENTA E..si cat de mult afeacteaza asta fiecare model in parte. Eu cred ca mediatizarea acestei industrii ar trebui serios lmitata...Altfel s-ar ajunge la un haos si anarhie de neimaginat...Voi ce credeti?
SoulCams Models Studios wanted
Ionela88999
User Junior
User Junior
Has thanked: 4 times
Been thanked: 11 times

Afecteaza modelele slabe,modele care nu au chef de munca,modelele care merg pe premisa"merge si asa"!
Un model bun nu va fi niciodata deranjat,nici daca ar fi 10000 de modele online.Daca te implici,daca muncesti,daca esti bun ca model,concurenta e fix pix.
Acum pe bune:d-aia nu mai face little...nny ,sa..ed,want....gar si alte modele bani,ca sunt 1800 pe jasmin.
Numai modelele slabe cred ca sunt deranjate de acest aspect,aceleasi modele care dupa parerea mea oricum nu ar face mare branza ,pentru ca oricum stau 3-4 ore,lipsesc 1 saptamana,gasesc scuze de tot felul sa nu intre ,sa nu se dezvolte pe acest plan!
Concurenta este buna,iti da un sut in fund,faci pasi inainte,daca chair conteaza chestia asta pt tine ca model si ca persoana.Daca esti genul de model,intru azi ca imi da gigel 100$,ca l-am mintit ca-i fac filmulet cand ragai,da esti deranjata...fiecare persoana este unica,si are clientii ei,membrii ei.
Exemplu:daca eu sunt un membru care adora brunetele ,poti sa fi tu top model dar blonda,ca tot la una bruneta ma voi duce.
Asta e un exemplu,nu vorbim de personalitati si etc,ca ne lungim.
Asta e parerea mea personala.
Ce crezi?Am dreptate?
betterthansex
User Junior+
User Junior+
Has thanked: 11 times
Been thanked: 36 times

Ionela are dreptate . Ce conteaza cate modele sunt? stim toti ca nu toate modelele au un program regulat sau stau mult online . Eu cat muncesc atatia bani fac. daca stau 8 9 pe zi fac bani , daca n am chef si stau 3 4 ore nu ma astept la aceleasi incasari. Nu ma deranjeaza ca mai sunt nu stiu cate modele in acelasi timp online , pana la urma membrul dedice in room-ul cui apasa butonul de privat . Si daca eu mananc si traiesc din asta de ce nu sa traiasca si restul , inclusiv modelele sau sites , unii fara altii nu suntem nimic. Fara promovare ciuciu membrii , fara membrii ciuciu modele. Lucram toti unii pt altii ca sa ne fie bine :) Spor la bani tuturor
WinXPfather
Moderator
Moderator
Has thanked: 48 times
Been thanked: 92 times

Doamne fereste!
Nu intotdeauna clisma e solutia!

Imagine
WinXPfather
Moderator
Moderator
Has thanked: 48 times
Been thanked: 92 times

betterthansex scrie: 14 Feb 2019, 21:15 Fara promovare ciuciu membrii , fara membrii ciuciu modele.
Daca ar intelege toate asta si nu ar mai abera.... Din contra trebuie reclana mai multa! Si e din ce in ce mai greu in conditiile in care din ce in ce mai multe sites cenzureaza adultul.
Nu intotdeauna clisma e solutia!

Imagine
ice999
User Activ
User Activ

Acum pe bune:d-aia nu mai face little...nny ,sa..ed,want....gar si alte modele bani,ca sunt 1800 pe jasmin.
Numai modelele slabe cred ca sunt deranjate de acest aspect,aceleasi modele care dupa parerea mea oricum nu ar face mare branza ,pentru ca oricum stau 3-4 ore,lipsesc 1 saptamana,gasesc scuze de tot felul sa nu intre ,sa nu se dezvolte pe acest plan!

BA UITE CA TOCMAI ASA E...bunny nu mai face asa de multi bani ca acum 4 ani de exemplu, TOATE sunt afectate, sa fim seriosi...
andromaca_mulge_vaca
VIP
VIP
Has thanked: 0
Been thanked: 17 times

[at] Ice999, daca vrei sa supravietuiesti in activitatea asta trebuie sa te pui in papucii membrului, nu in papucii modelului.... tu daca ai fi barbat nu te-ai plictisi de moarte sa aterizezi seara de seara pe un site cu 100 de modele , MEREU ACELEASI la aceeasi ora ? si nu te-ai muta catre un alt site ? si n-ar ramane toate fetele pe urma ta fara cash-ul tau ? si nu s-ar stinge tot site-ul ca o lumanare daca zilnic ar gandi 2-3-5 membrii ca tine ?

Un business se construieste prin ochii CLIENTULUI, nu prin ochii sindicatului.

Da , e naspa ca sunt multe ca daca intri rar, incepi dinspre pagina 99 catre pagina 2, dar daca chiar ai nevoie de bani mai dai logout, refresh, mai stingi compu-ul sa-ti vina o alta adresa de IP cand il redeschizi, mai stai 24 de ore daca ai urgente deosebite pana cand usor-usor avansezi pe pagina, asta e.... in linii mari, cam toata lumea avanseaza pe pagina daca pune osul la treaba circa 7 zile iar in 30 de zile vei fi iarasi unde-ai fost sau chiar mai bine decat inainte.... mai spune-mi si mie o meserie unde poti sa lipsesti cat vrei, cand vrei si sa ajungi la parametrii anteriori in 30 de zile ?

In alta ordine de idei , CLIENTUL are nevoia NATURALA (de la natura) sa te "vada" zilnic, daca el te-a cautat disperat o data, alta data, de zeci de ori si tu l-ai dezamagit prin simpla ta absenta , nu te mira ca s-a dus la altele si nu-l mai astepta inapoi, focuseaza-te pe altii noi si ai grija sa nu-i mai dezamagesti.

Online sau offline, pasiunile raman pasiuni, sentimentele raman sentimente , unele pozitive altele negative, ceea ce cultivi in materie de sentimentele membrilor, tot aia vei culege.

Fiind un business tanar, audienta ii creste proportional cu numarul de modele, deci per total cam tot aia e media ca si acum cativa ani, depinde doar de tine cum reusesti sa te faci vizibila si cum reusesti sa-ti faci membrii tai recunoscatori ca te-au intalnit.
https://www.youtube.com/watch?v=E2cwAnIZXXU
Ionela88999
User Junior
User Junior
Has thanked: 4 times
Been thanked: 11 times

ice999 scrie: 15 Feb 2019, 00:44 Acum pe bune:d-aia nu mai face little...nny ,sa..ed,want....gar si alte modele bani,ca sunt 1800 pe jasmin.

BA UITE CA TOCMAI ASA E...bunny nu mai face asa de multi bani ca acum 4 ani de exemplu, TOATE sunt afectate, sa fim seriosi...
Probabil ca e frustrant pentru tine,dar sa stii ca unde cunosc,chiar stiu ce vorbesc,o luam pe bunny drept exemplu :doamna are in ultimele 30 de zile 73h:45 de minute de privat la pret de 4.99,asta avand in vedere doar privatul a facut cam 15.000(asta cu procentul de la jasmin calculat),dar asta e doar privatul cu un membru,poate a avut 2-3 in unele private,siteul de statistici nu inregistreaza si tipsurile,cum nici VIP showul 2way audio c2c si altele...deci ce bani zici tu ca nu a facut?Pe langa asta mai are si streamateul in paralel cu jasminul,pe care a stat cam acelasi numar de ore,si pt un model ca ea eu zic ca a facut inca jumate din ce a facut pe jasmin pe streamate,sau poate chiar mai mult
Exact ce am spus,modelele bune nu sunt afectate,doar cele slabe...
Nu conteaza ce e in gradina altuia,conteaza ce ai tu ,ce esti tu!
Acum daca lucrezi:i-a intreaba-te!
Am facut toti membrii multumiti?
Am cea mai buna imagine pe care mi-o permite echipamentul?
Am poze profi actuale?Cand am facut ultima sedinta foto?
Ce muzica ascult?Membrii sunt atrasi si prin muzica sa stii!
Cum vorbesc pe site?Hi bby,pvt?-nu asta e calea
Imi place ce fac?sau stau ca o morsa obeza pe burta sau pe sapte si nu fac nimic?
Machiajul cum arata?
Etc...
Ia-le pe rand,fa-ti un program de cel putin 5 zile/sapt ,8h pe zi ,program stabil ,intri si iesi la aceeasi ora,si revino cu feedback peste 3 luni.
Ai sa vezi ca daca vei face in stilul asta,ceea ce e pe site acolo,nu te va afecta deloc!
betterthansex
User Junior+
User Junior+
Been thanked: 36 times

aolo , cred ca niciodata n am stat sa vad cat privat sau cati bani a facut Marioara de pe SM sau Jasmin . Cel mai bine e fiecare sa si vada de contul ei si de munca ei fara a se compara cu altele. Eu sunt de parere ca orice tip de promovare aduce atat membrii pe sites cat si modele in studio sau de acasa.Win are dreptate , cat mai multa promovare !
GlamChatStudio
GoldMember
GoldMember
Been thanked: 52 times

:') :') :') :') Nu va mai agitati,cei care sunteti vechi pe forum o stiti deja pe celebra ICE, eu am crezut ca nu mai exista prin industrie demult(deh,sperantele mor ultimele lol), fata asta daca aveti asa curiozitati morbide sa-i cititi posturile, va cruciti, persoana mai negativista si de la care am auzit cele mai mari aberati de cand respir in industrie nu am vazut.De cand am citit postul mi-am fct 3 cruci,m-am spart de ras si am inchis.
Ea nu a inteles nici dupa o carca de ani de vchat ca si singura pe site daca ramane tot nu va face banii la care ea spera ca banii se fac cu ceva care ei ii lipseste cu desavarsire.
Eu pe ea as intreba-o ce cauta in industria asta si cand pleaca? :')
https://glamchatstudio.ro/ powered by GlamChatStudio
Cat de ciudati suntem noi oamenii, sa ne nastem nu cerem, sa traim nu stim si sa murim nu vrem...
ice999
User Activ
User Activ

Eu pe ea as intreba-o ce cauta in industria asta si cand pleaca? :')
[/quote]

lol cata frustrare, ma bucur ca te-am socat in halul asta :* :)))))
GlamChatStudio
GoldMember
GoldMember
Been thanked: 52 times

ice999 scrie: 15 Feb 2019, 22:48 Eu pe ea as intreba-o ce cauta in industria asta si cand pleaca? :')
lol cata frustrare, ma bucur ca te-am socat in halul asta :* :)))))
[/quote]

Adevarul e ca am toate motivele sa fiu frustrata :') Te-ai uitat in oglinda sau macar stii semnificatia cuvantului frustrat?
Si nu, nu m-ai socat , cum sa ma sochezi cand ai scris fix ce scrii de ani de zile pe forum, doar le-am spus colegilor sa nu-si piarda vremea cu tine ca nu are sens.Si daca tot vrei sa plece modelele de pe sites m-am gandit ca poate ne dai un exemplu si pleci tu prima.lol
https://glamchatstudio.ro/ powered by GlamChatStudio
Cat de ciudati suntem noi oamenii, sa ne nastem nu cerem, sa traim nu stim si sa murim nu vrem...
ice999
User Activ
User Activ

Doamne-fereste, nu am zis ca vreau sa plece, ci doar ca industria asta NU ar mai trebui promovata atat de intens. Acum 6-7 ani era perfect.

Si de ce le-ai spune celorlalti sa ma ignore?? Am inteles, tu vrei sa dicutam doar lapte si miere, si lucruri pozitive invelit in roz, Probabil te ofitca faptul ca eu spun lucrurilor pe nume, asa cum sunt, ca pun punctul pe i si ca nu sunt visatoare. Nu e totdoar in roz cum ai vrea tu, exista si lucruri negative in orice. Lasa oamenii sa isi spuna parerea ;)
Mery24
VIP
VIP
Has thanked: 98 times
Been thanked: 135 times

:writing_hand: Ice999, chiar mă gândeam unde ai dispărut...Welcome back! ;)
Salutând nemurirea printre muritori...
ice999
User Activ
User Activ

Mery24 scrie: 17 Feb 2019, 21:11 :writing_hand: Ice999, chiar mă gândeam unde ai dispărut...Welcome back! ;)

hihi thanks,:D
GabiXO
User Junior
User Junior
Has thanked: 0
Been thanked: 0

@Ice999 nu stiu din ce date ai cules tu 1700 modele online, dar sunt total eronate si induci lumea in eroare.
La categoria Girl, in medie sunt ~550 pe timp de zi si ~750 pe timp de noapte. In weekend pe timp de zi, ajunge chiar si la ~400 so... bummer for your math.
Restul categoriilor au mult mai putine modele online la orice ora din zi.
Poate doar adunand modelele de la toate categoriile ajungi la enorma cifra de 1700, dar nu ii vad rostul sincer, pentru ca membrii de la Gay/Couple/Etc. nu reprezinta interes pentru categoria Girl.
XOLABS - Online Marketing & Stuff
ice999
User Activ
User Activ

GabiXO scrie: 25 Feb 2019, 13:58 @Ice999 nu stiu din ce date ai cules tu 1700 modele online, dar sunt total eronate si induci lumea in eroare.
La categoria Girl, in medie sunt ~550 pe timp de zi si ~750 pe timp de noapte. In weekend pe timp de zi, ajunge chiar si la ~400 so... bummer for your math.
Restul categoriilor au mult mai putine modele online la orice ora din zi.
Statistiti fix in momentul asta, Marti seara, ora 23:30

1705 models online
1238 in free chat
222 in private
245 member chat

trist..chiar trist
Scrie răspuns

Înapoi la “Despre video chat - discutii generale”