Din cate am inteles eu, dupa ce iti vine cardul de la Paxum trebuie sa ti transferi banii din cont in cardul paxum, daca vrei sa i scoti cu Paxum card. Daca vrei sa i scoti de pe cardul tau din rom, atunci faci transfer catre cardul de romania.
Postare de la Octav paxum.com in alt forum despre PAXUM
Reguli forum
Cei 7 ani de Acasă! Zero SPAM!
Cei 7 ani de Acasă! Zero SPAM!
-
- Has thanked: 4 times
- Been thanked: 1 time
Buna !Jules69 scrie: ↑08 Mai 2018, 15:48 Buna,
I am scris azi lui Octav de la Paxum ingrijorata ca nu vad banii in urma unui transfer EFT facut in urma cu 8 zile lucratoare .Explicatia lui a fost ca e posibil sa mai intarzie din cauza volumului mare de tranzactii si mi a propus sa anuleze transferul EFT si sa fac un transfer pe external card , banii au intrat instant , bineinteles cu comisionul afterent de 6 usd + 3 % cert este ca am pierdut timp asteptandu i.
Foarte prompt dnul Octav presupun ca va poate ajuta in orice problema, cardul inca n a venit si cred ca au trecut deja 15 zile,si eu ma intreb daca a sosit pt cineva.
Mii de multumiri dnului Octav !
ti-a ajuns cardul?
eu inca astept dupa el
-
- VIP
- Has thanked: 3 times
- Been thanked: 5 times
Stie cineva ca sa transferi banii din contul paxum pe card paxum dureaza tot asa vreo doua zile ca atunci cand transferi banii din contul paxum pe card de banca ro ? Sau se transfera instant pe Cardu paxum ?
Se transfera instant. Din ce imi amintesc operatiunea se face prin transfer funds din contul de usd pe cardul mastercard de usd. si daca nu instant oricum nu 1-2 zile cum se intampla acum.
Un ghid complet despre cum se transferă banii pe cardul Paxum:
http://paxumblog.com/how-to-transfer-fu ... axum-card/.
Salutând nemurirea printre muritori...
-
- VIP
- Has thanked: 3 times
Mery24 scrie: ↑15 Iun 2018, 00:18Pe blogul lor http://paxumblog.com este specificat că operațiunea de transfer se face instant: “With the Paxum Card you gain instant access to your funds anywhere in the world, and remember since transfers to the Paxum Card are all INSTANT, you don’t have to wait at all to put that cash in your hands!”
Un ghid complet despre cum se transferă banii pe cardul Paxum:
http://paxumblog.com/how-to-transfer-fu ... axum-card/.
Mersi , într-adevăr asa este suna o femeie de pe un Nr care nu poate fi apelat ca sa întrebe adresa pt curier . La mine a zis ca vine curierul a doua zi dar nimic sper sa nu l trimită retur ca de sunat n ai pe cine suna iar curierul nu are ce sa ti spună daca nu ai numar awb
- Webmaster_Studios
- User Junior
- Has thanked: 1 time
Salut, Octav!
Am doua situatii pentru care doresc sa iti cer ajutorul:
1). Conform statusului din contul meu Paxum, noul card ce se presupune ca ar fi si cel final, a fost expediat pe data de 2019-01-16 17:56:09, insa problema este ca acest nou card nu a ajuns la adresa nici pana astazi.
Ai cumva idee daca acest card chiar a fost expediat? Sau ce se intampla de n-a ajuns nici pana in ziua de azi la adresa?
Pe cardul temporar se pare ca nu mai pot retrage fondurile Paxum.
2). Mi-am retras fondurile in urma cu cateva zeci de minute, alegand optiunea "Withdraw Funds to External Bank Card", insa fondurile mele apar in continuare in Paxum, si asta chiar daca am primit si un email de confirmare al retragerii pe cardul extern. Ma ingrijoreaza totusi faptul ca suma nu a plecat inca din contul Paxum si nici nu am vreo certitudine ca va pleca curand. Asadar, ai idee cat timp va mai trebui sa astept pentru ca banii sa plece din contul meu Paxum catre cardul meu extern? Macar asa voi astepta doar timpul transferului, dar nu si pending-ul in care se hotaraste paxum cand sa imi trimita banii pe cardul extern.
Ti-am scris si pe adresa de email.
Astept mesajul tau.
Multumesc!
Am doua situatii pentru care doresc sa iti cer ajutorul:
1). Conform statusului din contul meu Paxum, noul card ce se presupune ca ar fi si cel final, a fost expediat pe data de 2019-01-16 17:56:09, insa problema este ca acest nou card nu a ajuns la adresa nici pana astazi.
Ai cumva idee daca acest card chiar a fost expediat? Sau ce se intampla de n-a ajuns nici pana in ziua de azi la adresa?
Pe cardul temporar se pare ca nu mai pot retrage fondurile Paxum.
2). Mi-am retras fondurile in urma cu cateva zeci de minute, alegand optiunea "Withdraw Funds to External Bank Card", insa fondurile mele apar in continuare in Paxum, si asta chiar daca am primit si un email de confirmare al retragerii pe cardul extern. Ma ingrijoreaza totusi faptul ca suma nu a plecat inca din contul Paxum si nici nu am vreo certitudine ca va pleca curand. Asadar, ai idee cat timp va mai trebui sa astept pentru ca banii sa plece din contul meu Paxum catre cardul meu extern? Macar asa voi astepta doar timpul transferului, dar nu si pending-ul in care se hotaraste paxum cand sa imi trimita banii pe cardul extern.
Ti-am scris si pe adresa de email.
Astept mesajul tau.
Multumesc!