Aventuri in cautarea studiolui ,,perfect"

Discutii generale despre activitatea de video chat și despre monetizarea pe platformele de tip Onlyfans. ❤️ Păreri, opinii, întrebări, mod de lucru, povești, discuții diverse despre siteuri de videochat sau Fans Sites și despre acest job in general. Toate își au locul în această categorie. ❤️✅😇
Reguli forum
Cei 7 ani de Acasă! Zero SPAM!
rebeca84
Has thanked: 0
Been thanked: 0

La inceput am ezitat daca sa postez acest articol inspirat de fapte reale,dar chiar dc unii vor sari la gatul meu pt ca am pretentii prea mari poate dar sper ca aceste informatii ce le voi scrie vor ajuta atat modele incepatoare in domeniu cat si cei care vor sa isi deschida un bussines in acest domeniu.
Pt inceput o scurta prezentare anul trecut am decis sa ies din lunga mea pauza din domeniu impusa de nasterea unui copil si sa revin.Desi lucrasem pt scurt timp de acasa inainte de a ramane gravida ,acum constientizam ca efectiv nu aveam conditiile necesare aparatamentul vroiam sa il fac din nedecomandat in decomandat,renovat,cumparat niste mobilier,adaugat burete antifonic la peretii care trebuia,un calculator mai bun,sedinte foto profi....deci era de investit....
Asa ca m-am decis pt urmatorul an si poate mai mult sa ma angajez la un studio,mai fusesem angajata la studio in tinerete....acum aveam 34 ani,voluptuoasa dar draguta si vb engleza fluent,franceza,germana si italiana mediu....sa ma mai laud ca fac si anal he he....oricum speram eu ca sunt model care va fi dorit de un studio in ciuda varstei.
Asa ca ma ajut de google si incep sa caut in orasul meu de provincie destul de mare studiouri....gasesc 4 unele renumite,unele mai vechi mai noi.
SoulCams Models Studios wanted
rebeca84

Sa continui sun la primul studio un studio cu vechime (care avea 2 locatii in orasul meu plus un studio inafara tarii )foarte aproape de locuinta mea...sun imi raspunde un domn nu isi spune numele la telefon,dar ma programeaza a doua zi pt un interviu.
Ajung la cladire frumoasa pe din afara moderna ,a parter un restaurant cu terasa exterioara....sa ii spunem studio D.
Ajunge si domnul manager X un domn mai la varsta a 3a slab,inalt,neras cu o dantura destul de afectata de zic eu prea multe tigari si cafea.,imbracat in blugi si o geaca de piele cu stil de anii 80...mi se prezinta doar cu numele mic si ma invita sa ne asezam la una din mesele terasei.
Eu uimita raspund pai nu intram in studio?!imi pute-ti prezenta locatia si conditiile?
El raspunde nu imi pare rau renovam momentan nu arata asa bine....
Hmmm in mintea mea primul red flag....Imi prezint Cvul ce stia siteurile lucrate etc...el multumit vrea sa ma cheme a doua zi pt sedinta foto...
Dracusorul imi sopteste sa ii pun o intrebare capcana despre unul din siteuri....imi raspunde cu zambetul pe buze ca nu stie sa raspunda dar sigur unul din baietii de la technic stiu....
Ok al doilea red flag....
Ma duc home si imi ascult intuitia si ii trimit un mesaj ca aman momentul angajarii momentan.
Si acum vine cireasa...peste cateva luni ma intalnesc cu cineva care lucrare la acel studio si se pare ca domnul manager avea un hobby mai kinky....intra peste fete in camera cand erau in show si propunea favoruri sexuale.....
Cand am auzit asta am rasuflat usurata ca nu am facut parte din miscarea #MeToo....
pfuii am scapat.... :')
rebeca84

Sa continui cu al doilea studio ....sa ii spunem Studio L....sun si aici dar raspunde o doamna...la fel programez un interviu pe ziua urmatoare....studioul se afla la fel in cartierul meu intr-o vila care fusese o pensiune inainte.
Studioul acesta la fel avea vechime si o colaborare cu unul din siteuri(Nu Lj) pt extra trafic,promovare etc
Ajung la locatie o vila frumoasa pe exterior cu gradina si chiar si piscina.
Doamna la fel nu ma invita inauntru se scuza la fel ca renoveaza...si adevarul este ca era o echipa de meseriasi care intra iesea cu materiale de constructii si scule...asa ca ne asezam la un foisor...
Aceeasi poveste imi prezint cvul,ea imi spune siteurile cu care lucreaza si programul....
Foarte de treaba doamna la prima vedere,flexibili in privinta programului conta doar nr de ore la luna.
Am zis in sinea mea gata am gasit ce trebuia....
Pana la urma doamna ma invita la o fuga rapida prin vila pt a-mi arata cateva din camere.
Intru inauntru si primul lucru care imi sare in ochi e un o tabla alba pe care se scrie cu markerul pe care era scris Regulamentul studiolui....regulament pe care doamna nu mi l-a spus la interviu....
Incearca sa ma zoreasca ca sa nu il pot citi....dar teapa am memorie fotografica Bitch...scuze mai scapa din mine.
Si sa enumer cateva din ele....Penalizare x dolari dc nu faci curat in camera si baia alaturata camerei la sfarsitul fiecarei ture....adica spalat cu mop frecat sters praful etc...Intreb timid dar nu aveti menajera?Nu momentan nu avem....
Penalizare dc nu ramai dupa un privat inca 15 minute online...
Pauza de pipi la 2 ore jumate .....
Cearceaf nu se oferea trebuia sa il aduc de acasa...
Sufletul meu se micsoreaza si se strange ca un goblin infrigurat....
Incepe sa imi arate camerele....mobila simpla....cam veche si din bugetul cel mai ieftin de Ikea....
o camera avea o canapea micuta si o un calculator cu camera logitech c920 care aveam si eu acasa...alta camera avea pat matrimonial dar cu o saltea patata care nu mai fusese schimbata de multa vreme si o camera logitech bc950....
Pana la urma se incheie vizita si ii promit ca revin cu un telefon...
Asta e my search continues....
rebeca84

Al 3 studio sa il denumim studio S....il stiti si voi e foarte celebru si isi da numele in franciza ... :grinning:
Dar nu am nimic cu cei de la Bucuresti ei doar dau numele si knowhowul francizatului ce face acesta cu ele depinde doar de el....
Cu mare optimism in suflet sun la ei si la fel programez un interviu....ajung la sediu....aici nu am ce reprosa ...totul la superlativ birou pt interviu,camere de lucru super amenajate,aparatura performanta,vestiar....Superb....
Totul decurge ok la interviu o domnisoara manager draguta,vin a doua zi pt retraining.
Incep efectiv sa lucrez intr-o zi de vineri dimineata primesc un cont pe Imlive si totul decurge ok am privaturi lungi stiu cum sa interactionez cu membrii si in free si in privat...vb engleza fluent nu intampin nici o problema.
Pe la pranz sunt rugata sa ma opresc pt a face o sedinta foto...mai lucrez un pic si apoi plec acasa...facusem cateva zeci de dolari...eram optimista.
A doua zi revin pe tura de noapte ma prezint mai devreme decat ora care trebuia,ma pregatesc ma aranjez si apoi mi se da bomba stii pe Imlive doar o zi le lasam sa lucreze pe fete noi nu facem bani pe el asa ca nu il recomandam asa ca iti vom da un alt site....
Hmm ok....
In gandul meu wtf!!!
Si mi se da siteul firecams.com.
Nu am auzit niciodata de el...
Imi zic mie insumi hai Rebeca esti fata cu experienta doar nu ti-e teama de necunoscut...
Si din nou cu mult aplomb incep o tura dificila de noapte,zambesc,tastez,vorbes,dansez o noapte intreaga....nu reusesc sa fac decat 10 dolari.
Mare parte din membrii nu prea stiau ce inseamna private show,site rules si nu intelegeau de ce nu ma dezbracam in free....nu stiu de unde venea traficul pe site dar ceva era ciudat.
Ajung acasa googleuiesc siteul parea originar din Ungaria...destul de nou comparativ cu alte siteuri,procentul pe site 50-60%.hmmm ok
Apoi incep sa caut reviewuri ale membrilor despre site.
primul review care il gasesc a unui site american care se ocupa de cam sites reviews e unul negativ.
Nasol....
Dar nu disper si ma duc si in urmatoarele zile pe tura de noapte chiar si in ziua libera,imi zic in sinea mea stiu astia ce stiu...trebuie sa mai incerc.
In fiecare noapte aceeasi poveste nu depasesc 10-15 dolari si aceleasi discutii in contradictoriu de ce nu ma dezbrac si nu imi dau nr de telefon si email.
Dupa vreo 2 nopti imi scade moralul si cer ca pe langa acest site sa lucrez si pe Imlive,calculator era performant,degetele mele tastau repede nu as fi avut nici o problema ca sa nu mai zic ca la primul studio la care am lucrat am stat atunci in 2006 pe 5 siteuri simultan...
Sunt refuzata din nou cu acelasi raspuns....nu se fac bani pe Imlive nu are rost...dar ma plictisesc va rog va implor....Trainerita ma refuza categoric.
Mai trec 2 zile fac aceleasi sume de bani din nou implor va rog un extra site orice...Cu jumate de gura trainerita zice hai poate o sa iti dam flirt4free...poate....
Raspund e ok....dar de Lj stii cand as putea sa lucrez....mi se raspunde momentan nu mai trebuie sa mai astepti....
In gandul meu ce Dracu mai trebuie sa astept venirea Apocalipsei?
Si tot nu renunt ca sunt incapatanata ajung la sediu mai devereme nu e nimeni la receptie toata lumea e in sedinta cu bossul cel mai mare,care el saracu luase franciza si investise cacalau de multi bani.
Usa era deschisa asa ca auzeam tot.stau stinghera in mijlocul holului si astept sa revina unul din supraveghetori pt a-mi da cheia de la vestiar....si incep sa aud tipete ocupati-va de conturi adaugati poze nu mai stati pe internet toata ziua....face-ti training cu fetele...cautati siteuri de unde sa cumpere lenjerii frumoase...etc
In gandul meu e clar un capitan de vas care are un echipaj care nu il asculta ba chiar poate ii pune bete in roate....in secunda aia poate ar fi trebuit sa intru in sedinta si sa imi spun offul dar sincer nu stiu dc m-ar fi ascultat cineva sau ar fi zis ca sunt o nebuna aroganta.
Si obosisem psihic si fizic atat de tare dupa 7 zile infernale incat nu vroiam decat sa plec.Am deschis singura dulapul de la receptie am luat cheia mi-am luat lucrurile de la vestiar am pus cheia pe birou si am plecat fara ca nimeni sa observe.Am trimis mesaj ca nu vreau un cent din banii facuti.
Am facut totusi la revedere la camerele de supraveghere.... :')
Peste cateva saptamani vad o reclama a studiolui de la Bucuresti pe Facebook....unde la fel marketing frumos promiteau performante castiguri .Bullshit
Le scriu in comentarii ce am patit eu la filiala din orasul X si o domnisoara de la PR imi raspunde toti trainerii din orasul X au fost dati afara si situatia a fost redresata....geezzz ma bucur pt voi...
Congratulations!
Mery24
VIP
VIP
Has thanked: 98 times
Been thanked: 135 times

:writing_hand: No așe, și? S-o mai întâmplat ceva p’ormă? Or asta fu tăt?
rebeca84 scrie: 03 Noi 2018, 15:36 ....sa ma mai laud ca fac si anal he he....
Anal e foarte bine că faci, e ceva lăudabil, un plus de o valoare foarte mare. Că și noi facem toate...dar nu spunem. Trebuie să înțeleagă toată lumea cum stă treaba, și anume că până nu iți iei în toate găurile, nu ai altfel cum să supraviețuiești în domeniul ăsta. Ba din contră, unele chiar au încercat să își mai facă și alte găuri, că trebuie să te deosebești prin ceva de restul... Asta e o chestie nou apărută, cercetătorii încă studiază despre respectiva metodă. Sperăm vești bune, afirmative. ;)

Mult succes în ceea ce faci!
Salutând nemurirea printre muritori...
rebeca84

Mery24 scrie: 03 Noi 2018, 23:33 :writing_hand: No așe, și? S-o mai întâmplat ceva p’ormă? Or asta fu tăt?
Anal e foarte bine că faci, e ceva lăudabil, un plus de o valoare foarte mare. Că și noi facem toate...dar nu spunem. Trebuie să înțeleagă toată lumea cum stă treaba, și anume că până nu iți iei în toate găurile, nu ai altfel cum să supraviețuiești în domeniul ăsta. Ba din contră, unele chiar au încercat să își mai facă și alte găuri, că trebuie să te deosebești prin ceva de restul... Asta e o chestie nou apărută, cercetătorii încă studiază despre respectiva metodă. Sperăm vești bune, afirmative. ;)

am scris in reprize ma ataca todlerul cand scriu la laptop ne batem pt tehnologie.dar dureaza putin si pana verifica moderatorii ce e scris
betterthansex
User Junior+
User Junior+
Has thanked: 11 times
Been thanked: 36 times

Mery24 scrie: 03 Noi 2018, 23:33 :writing_hand: No așe, și? S-o mai întâmplat ceva p’ormă? Or asta fu tăt?

Anal ? ce e asta ? cum e asta ? e cu penisul in fund?cu dildoul ?cu ce gasim?
ee eu vi l las voua , mai cu experienta , eu am supravietuit bine in domeniu si fata :))
lasand gluma la o parte , imi pare rau de faza cu studiourile , daca nu gasesti altceva ok in orasul tau mai bine faci de acasa cu ce echipament ai pana iti permiti camera mai buna etc
bebelina
User Junior
User Junior
Has thanked: 2 times

eu vreau sa stiu ce s-a intamplat mai departe ......ai gasit studioul perfect ?
Mery24
VIP
VIP

:writing_hand: Rebeca84, ne pare bine că ai împărtășit cu noi experiența ta și ne bucurăm să te avem alături. Personal țin să te felicit pentru statutul de mămică și îi urez micuțului tău o creștere plăcută, armonioasă și binecuvântată!

Să știi că la 34 de ani ești încă tânără, iar faptul că ești voluptoasă poate să fie un avantaj, depinde doar de tine cum vrei să folosești asta, cum te raportezi tu la felul în care arăți, cât de încrezătoare ești în tine însăți și cum știi să te pui în valoare și să te respecți. Foarte multe femei plinuțe cred că dacă au kilograme în plus trebuie să vândă mai ieftin, au impresia că sunt inferioare acelor femei cu o greutate conform standardelor. A fi curvy/BBW nu e doar un fetish, ci e o nișă, o nișă cu numeroși clienți care vinde foarte bine. Acum, o femeie plinuță, sau în general o femeie care nu se simte bine în pielea ei, posibil să nu câștige mult, dar asta nu pentru felul în care arată, ci pentru complexul de inferioritate pe care l-a dezvoltat în mintea ei. Mereu aud, gata, mi-am pus silicoane acum îmi merge super, mi-am înlocuit ochelarii cu lentile de contact, mi s-au dublat câștigurile. Ei bine, află că lucrurile s-au schimbat în bine pentru că ai scăpat de acel complex pe care îl aveai, iar încrederea în sine se simte și se vede, o femeie sigură pe ea e sexy. Totul pleacă din interiorul tău, atât succesul, cât și eșecul.

Revenind la studiouri, să știi că sunt și studiouri bune care își dau interesul. Practic studioul este o organizație în interiorul căreia mai multe persoane își desfășoară diverse activități, o organizație prin intermediul căreia se prestează/oferă anumite servicii, ceea ce rezultă că nu studioul în sine ar fi problema, ci oamenii care îl conduc. Pentru rezultate este nevoie de seriozitate și de implicare din partea oamenilor (manageri, traineri, modele). Oameni serioși sunt, dar nu la tot pasul, foarte mulți sunt superficiali, facem ceva ca să treacă timpul, ce o fi o fi. Zicea cineva într-o altă postare, (citez): “toate studiourile sunt bune pentru începătoare” (am încheiat citatul), iar eu îndrăznesc să completez zicând că pentru mai mult de a fi/a rămâne la stadiul de model începător, este nevoie de un studiu al pieței mai amănunțit privitor la potențialii îndrumători spre succesul dorit, și aleasă cea mai bună variantă. Să fie o alegere bună atât pentru tine, cât și pentru studio. Din experiențele avute, tu ai ajuns la concluzia că niciun studio din cele 3 nu ți se potrivește, iar în orașul tău de provincie s-au cam epuizat opțiunile. Totuși erau 4, mai rămăsese unul parcă... Dar acestea fiind spuse, de ce nu încerci de acasă? Da, ca model începător e foarte indicat un studio, oricare ar fi el, să te învețe măcar baza, e foarte important. Dar tu nu mai ești model începător, ai mai făcut videochat cu ani în urmă. Desigur, lucrurile s-au schimbat mult între timp, dar totuși, o bază ai.

Am înțeles că la tine trebuie renovat, cumpărat mobilă și alte transformări, dar crede-mă, nu ai nevoie de un decor super luxos, asta dacă nu vrei LiveJasmin.com... Iei un colțișor al casei tale și îl transformi cât mai drăguț posibil, nu costisitor, ci mai degrabă primitor. Nici de poze profi nu ai nevoie ca să începi, le poți face la o rezoluție mare cu webcamul C920, pe care ziceai că îl ai acasă, sau cu telefonul. Închiriezi o cameră frumoasă la un hotel pentru câteva ore ca să faci pozele, sau mergi pe câmp, la munte, în șură (ar putea ieși ceva super original), în natură. România e o țară cu peisaje mirifice, imposibil să nu găsești ceva frumos la tine în zonă, sau la țară undeva. Mai ai nevoie de lumini și PC. Îți iei două veioze simple de birou+lumină în tavan. Cu 2000-2500 lei îți iei pentru început un PC super ok, poți să-l iei resigilat, second, etc., sau orice sistem pe care îl ai tu acasă. Atât doar cât să susțină un site bun. Un site căruia să i te dedici și pe care să crești, urmând ca în cel mai scurt timp să îți permiți treptat să investești. Eu am început cu un laptop Lenovo Intel Celeron, ajunsese săracul așa de uzat, că îi sărea imaginea ca toți dracii, nimic nu mai vedeam pe ecran. Am luat un monitor ieftin pe care l-am conectat la laptop, și foloseam tastatura de la laptop împreună cu monitorul. Inițal am folosit webcam-ul incorporat în laptop, apoi am cumpărat un Logitech C270, după care un Logitech C920, și tot așa încet, încet am început să investesc, iar azi mă pot mândri cu un sistem desktop pe care sunt sigură că multe studiouri nu îl au. Ca și site-uri cu potențial, recomand Streamate și Chaturbate. Sunt sites pe care se fac bani, nu ai nevoie de poze profi, și nici de cine știe ce decor. Ceea ce ai nevoie este o conexiune la internet bună și stabilă (cu RDS FIBERLINK 1000 - 39 lei, ai rezolvat). Este atât de multă informație online, numai acest forum cât te poate ajuta dacă știi să selectezi ce este bun și ce ți se potrivește ție, sunt forumuri străine (vezi AdultVideoChat.ro - Acasă – secțiunea ALTE SURSE DE INFORMARE). Unul dintre marile tale avantaje este, după cum ai menționat, că vorbești fluent engleză, astfel vei putea cu ușurință să asimilezi și informație în engleză și să comunici cu oamenii pe site.

Privitor la sex anal...Recunosc, aseară am fost sarcastică (ar spune unii). Dar vorbind la modul cel mai serios, se poate și fără, și chiar recomand. În general nu că sexul anal ar fi ceva greșit sau deplasat, din contră, e un lucru normal care oferă plăcere multor oameni. Nu e despre mine, lumea nu se învârte în jurul meu, nici nu contează dacă eu practic sexul anal sau/și mă simt satisfăcută prin acest gen de stimulare sau nu. Există statistici cum că oamenii fac sex anal și pe deasupra le și place. Dar în esență nici măcar nu e vorba despre sexul anal în sine! E despre faptul că foarte multe modele își fac stimulare anală pe sites din disperare, și nu merită să te expui la asta. Una e când o faci din plăcere cu partenerul tău, și alta e când o faci din disperare, pentru că tu crezi că aceasta este calea spre succes. Crezi că dacă nu faci ce zice membrul, gata pleacă, îți dă bad rating, și tu nu mai faci bani, ți-e frică să stabilești limite clare, să îți impui standarde. Problema în fond e mult mai gravă decât sexul anal, e că făcând mereu lucruri care nu îți plac, te afectează psihic, pune presiune pe tine, iar peste ani vei simți din plin daunele. Nu cele fizice cât cele psihice, morale.

Rebeca84, în ansamblu, eu nu m-am referit la tine, poate tu faci sex anal din plăcere, dar asta iarăși nu e treaba mea și nu mă privește, nu îmi datorezi explicații, nu îmi datorezi nimic. Eu m-am referit la modul general, pentru că a venit vorba și pentru că pe sites așa se întâmplă în majoritatea cazurilor. Tu ai venit, ne-ai împărtășit experiențele avute, iarăși nu ne-ai cerut nimic, niciun sfat despre cum să începi de acasă ca model independent sau altceva. Dar personal în conformitate cu cele spuse de tine m-am simțit inspirată să dezvolt mai în amănunt unele dintre aceste probleme/neclarități cu care ne confruntăm zi de zi, mai ales ca model la început de drum. Posibil ca postarea mea să nu îți folosească la nimic, dar nădăjduiesc că ceea ce am scris nu a fost doar o pierdere de timp, ci cândva-cumva va ajuta pe cineva (poate e mult spus), sau va fi măcar o mică încurajare.

Mult succes tuturor! :relaxed:
These users thanked the author Mery24 for the post:
Jimmywhatever (11 Ian 2019, 12:14)
betterthansex
User Junior+
User Junior+
Has thanked: 11 times
Been thanked: 36 times

eu una n as putea sa lucrez pe Chaturbate sau altele de genul nici batuta . stiu fete care fac bani frumosi acolo, sunt convinsa ca se poate , dar pur si simplu creierul meu nu concepe sa fac show pr 50 de membrii si sa plateasca 3 . Iti recomand sa alegi ori sites de free ori gen Chaturbate ori cele cu pvt ca Streamate Jasmin , imlive etc., combinate iese ciorba .
Am observat din patania ta ca ai intrebat in acel studio daca poti lucra si pe Jasmin .Sincer , am auzit pareri tot mai proaste in ultimul timp despre ei ,sunt fete care nu fac nici un ban . Parca e la noroc acolo , poti sa fii impecabila si sa nu faci nimic sa chiar sa ti mearga.
Ca si decor , cum am zis mai sus si cum a spus si Mery , intra cu ce ai , si imbunatatesti pe parcurs. Imi si aduc aminte cand am inceput eu , nu aveam nici un fel de decor , un laptor care se bloca si la un serial ,2 outfituri , veioze la 10 lei ca si lumini si cea mai proasta camera web. Si in 2 3 luni mi am luat si pc , si lumini , si decor etc .
Ionela88999
User Junior
User Junior
Has thanked: 4 times
Been thanked: 11 times

Felicitari pentru ce ai scris si pentru reviewul pe care l-ai dat .Sincer de cand astept si eu un topic ca acesta.
O sa incep si eu cu ale mele:
Sunt model independent si lucrez de destul de mult timp in bransa asta,siteul meu fiind cb si avand in jur de 800k followersi.
Am fost si eu la S ,studio mare care e prin toate ziarele,sincer datorita faptului ca aveam casa in renovare si nu doream chirii utilitati si vecini curiosi si proprietari ciudati,asa ca am zis ,fac o pauza de la cb si pana e gata casuta cea noua(4-5) luni ma duc la un studio.
Ajung ,ca si locatie dotari jos palaria,ma preia o tipa simpatica,imi prezinta cateva camere,si trec sa vorbesc cu un tip:incearca sa ma abureasca ca e splendid ,ca imi face poze profi,i-am spus ca am,ca imi face video,am si d-alea ,ca imi promite ca o sa fac o suma x000 din prima luna.Deja fac ,etc.
Nu lucreaza cu chaturbate si nici cu mfc,doar jasmin.
Vrajeala multa,ca ei sunt cel mai mari si cei mai buni,ca voi fi cel mai tare studio,ca din prima zi voi face 1000 de lei banii mei,ca sunt legali si nu ca restul fantoma, numai vrajeli ieftine si de mahala,iar ceea ce mi s-a parut ciudat a fost ca inclusiv mi-a dat 2 nume de modele zic ei bune ,ca si dovada a calitatii muncii lor,dar pe care le-am studiat acasa si una prezentata foarte pompos chiar si de curand,uitandu-ma la statisticile ei e praf,dubland statisticile nu ajunge sa faca nici macar 7k $banii ei curati/luna,fiind prezentat ca model de top si avand nuj ce award,iar cealalta minunatie de model care are si un spot enervant din cand in cand pe youtube,nu mai fusese online de vreo 4 luni la vremea aceea,dar ce noroc ca exista statistici si e fix pix fata.
Cand a vazut ca nu prea merge vrajeala a scos contractul sa semnam ,am refuzat spunandu-i ca o sa ma gandesc.

Dupa am fost la un studio G...ncy care mi-a spus ca aspectul fizic conteaza si neaparat am nevoie de silicoane si aquafilling(nici nu stiam ce e ala)-lichid marire fese,ca sa fac bani pe siteuri ca aspectul este foarte important face 90% din bani,si ca mai degraba nu as stii engleza decat sa nu am silicoane asta spunandu-mi ownerul care este o doamna cam agresiva dar in acelasi timp prostuta...No way....

Personal eu as recomanda 2 studiouri ,nu as vrea sa fac reclama,dar unul este al uni fost model,nu spun care dar avea un nickname care se termina cu 31,iar celalt tot al unui fost model,pe care il respect pentru tot ceea ce a facut si stiu ca este top,si chiar daca nu se lauda este mult peste studiorile astea cu articole platite,si care chiar si la varsta ei sunt sigura ca bate fetele din 2 studiouri la incasari de una singura,tot asa nu dau nume dar siteul ei de suflet este ifriends.

Sau,
De ACASA.
Pe vremea cand m-am apucat eu ,aveam in zona un depozit de calculatoare ,iar tipul de acolo a fost de acord sa-mi inchirieze un pc ,la pretul de 2 milione pe luna iar webcamul l-am procurat sh.
Ca si decor neavand bani:am fost si am cumparat cel mai ieftin tapet doar o fasie,un fotoliu gonflabil si un tablou mic cu 2 pasari cioc in cioc,si un covor persan pe care,nu am sa mint ,l-am gasit langa un gard,ca sa nu zic la ghena,si am taiat din el cu un cater exact cat am avut nevoie.Atat,eu asa am inceput.Desi casa in care stateam avea podeaua din mozaic exact cum era si scara,atunci era oribila,coltisorul de streaming,mic cat un fotoliu arata bine.Tot ce am facut primele 3 luni am investit ,dupa 3 luni ajungand sa-mi cumpar si eu mocheta d-aia cum vedeam la unele studiouri,pat din piele ecologica,dar sh,ca nu m-am indurat sa-mi iau nou,veioze si alte chestii si chiar si calculator camera si sa maresc viteza la net.
Inceputul este greu,trebuie doar sa vrei!
Bafta
rebeca84

Mery24 scrie: 04 Noi 2018, 21:28 :writing_hand: Rebeca84, ne pare bine că ai împărtășit cu noi experiența ta și ne bucurăm să te avem alături. Personal țin să te felicit pentru statutul de mămică și îi urez micuțului tău o creștere plăcută, armonioasă și binecuvântată!

Să știi că la 34 de ani ești încă tânără, iar faptul că ești voluptoasă poate să fie un avantaj, depinde doar de tine cum vrei să folosești asta, cum te raportezi tu la felul în care arăți, cât de încrezătoare ești în tine însăți și cum știi să te pui în valoare și să te respecți. Foarte multe femei plinuțe cred că dacă au kilograme în plus trebuie să vândă mai ieftin, au impresia că sunt inferioare acelor femei cu o greutate conform standardelor. A fi curvy/BBW nu e doar un fetish, ci e o nișă, o nișă cu numeroși clienți care vinde foarte bine. Acum, o femeie plinuță, sau în general o femeie care nu se simte bine în pielea ei, posibil să nu câștige mult, dar asta nu pentru felul în care arată, ci pentru complexul de inferioritate pe care l-a dezvoltat în mintea ei. Mereu aud, gata, mi-am pus silicoane acum îmi merge super, mi-am înlocuit ochelarii cu lentile de contact, mi s-au dublat câștigurile. Ei bine, află că lucrurile s-au schimbat în bine pentru că ai scăpat de acel complex pe care îl aveai, iar încrederea în sine se simte și se vede, o femeie sigură pe ea e sexy. Totul pleacă din interiorul tău, atât succesul, cât și eșecul.

Revenind la studiouri, să știi că sunt și studiouri bune care își dau interesul. Practic studioul este o organizație în interiorul căreia mai multe persoane își desfășoară diverse activități, o organizație prin intermediul căreia se prestează/oferă anumite servicii, ceea ce rezultă că nu studioul în sine ar fi problema, ci oamenii care îl conduc. Pentru rezultate este nevoie de seriozitate și de implicare din partea oamenilor (manageri, traineri, modele). Oameni serioși sunt, dar nu la tot pasul, foarte mulți sunt superficiali, facem ceva ca să treacă timpul, ce o fi o fi. Zicea cineva într-o altă postare, (citez): “toate studiourile sunt bune pentru începătoare” (am încheiat citatul), iar eu îndrăznesc să completez zicând că pentru mai mult de a fi/a rămâne la stadiul de model începător, este nevoie de un studiu al pieței mai amănunțit privitor la potențialii îndrumători spre succesul dorit, și aleasă cea mai bună variantă. Să fie o alegere bună atât pentru tine, cât și pentru studio. Din experiențele avute, tu ai ajuns la concluzia că niciun studio din cele 3 nu ți se potrivește, iar în orașul tău de provincie s-au cam epuizat opțiunile. Totuși erau 4, mai rămăsese unul parcă... Dar acestea fiind spuse, de ce nu încerci de acasă? Da, ca model începător e foarte indicat un studio, oricare ar fi el, să te învețe măcar baza, e foarte important. Dar tu nu mai ești model începător, ai mai făcut videochat cu ani în urmă. Desigur, lucrurile s-au schimbat mult între timp, dar totuși, o bază ai.

Am înțeles că la tine trebuie renovat, cumpărat mobilă și alte transformări, dar crede-mă, nu ai nevoie de un decor super luxos, asta dacă nu vrei LiveJasmin.com... Iei un colțișor al casei tale și îl transformi cât mai drăguț posibil, nu costisitor, ci mai degrabă primitor. Nici de poze profi nu ai nevoie ca să începi, le poți face la o rezoluție mare cu webcamul C920, pe care ziceai că îl ai acasă, sau cu telefonul. Închiriezi o cameră frumoasă la un hotel pentru câteva ore ca să faci pozele, sau mergi pe câmp, la munte, în șură (ar putea ieși ceva super original), în natură. România e o țară cu peisaje mirifice, imposibil să nu găsești ceva frumos la tine în zonă, sau la țară undeva. Mai ai nevoie de lumini și PC. Îți iei două veioze simple de birou+lumină în tavan. Cu 2000-2500 lei îți iei pentru început un PC super ok, poți să-l iei resigilat, second, etc., sau orice sistem pe care îl ai tu acasă. Atât doar cât să susțină un site bun. Un site căruia să i te dedici și pe care să crești, urmând ca în cel mai scurt timp să îți permiți treptat să investești. Eu am început cu un laptop Lenovo Intel Celeron, ajunsese săracul așa de uzat, că îi sărea imaginea ca toți dracii, nimic nu mai vedeam pe ecran. Am luat un monitor ieftin pe care l-am conectat la laptop, și foloseam tastatura de la laptop împreună cu monitorul. Inițal am folosit webcam-ul incorporat în laptop, apoi am cumpărat un Logitech C270, după care un Logitech C920, și tot așa încet, încet am început să investesc, iar azi mă pot mândri cu un sistem desktop pe care sunt sigură că multe studiouri nu îl au. Ca și site-uri cu potențial, recomand Streamate și Chaturbate. Sunt sites pe care se fac bani, nu ai nevoie de poze profi, și nici de cine știe ce decor. Ceea ce ai nevoie este o conexiune la internet bună și stabilă (cu RDS FIBERLINK 1000 - 39 lei, ai rezolvat). Este atât de multă informație online, numai acest forum cât te poate ajuta dacă știi să selectezi ce este bun și ce ți se potrivește ție, sunt forumuri străine (vezi AdultVideoChat.ro - Acasă – secțiunea ALTE SURSE DE INFORMARE). Unul dintre marile tale avantaje este, după cum ai menționat, că vorbești fluent engleză, astfel vei putea cu ușurință să asimilezi și informație în engleză și să comunici cu oamenii pe site.

Privitor la sex anal...Recunosc, aseară am fost sarcastică (ar spune unii). Dar vorbind la modul cel mai serios, se poate și fără, și chiar recomand. În general nu că sexul anal ar fi ceva greșit sau deplasat, din contră, e un lucru normal care oferă plăcere multor oameni. Nu e despre mine, lumea nu se învârte în jurul meu, nici nu contează dacă eu practic sexul anal sau/și mă simt satisfăcută prin acest gen de stimulare sau nu. Există statistici cum că oamenii fac sex anal și pe deasupra le și place. Dar în esență nici măcar nu e vorba despre sexul anal în sine! E despre faptul că foarte multe modele își fac stimulare anală pe sites din disperare, și nu merită să te expui la asta. Una e când o faci din plăcere cu partenerul tău, și alta e când o faci din disperare, pentru că tu crezi că aceasta este calea spre succes. Crezi că dacă nu faci ce zice membrul, gata pleacă, îți dă bad rating, și tu nu mai faci bani, ți-e frică să stabilești limite clare, să îți impui standarde. Problema în fond e mult mai gravă decât sexul anal, e că făcând mereu lucruri care nu îți plac, te afectează psihic, pune presiune pe tine, iar peste ani vei simți din plin daunele. Nu cele fizice cât cele psihice, morale.

Rebeca84, în ansamblu, eu nu m-am referit la tine, poate tu faci sex anal din plăcere, dar asta iarăși nu e treaba mea și nu mă privește, nu îmi datorezi explicații, nu îmi datorezi nimic. Eu m-am referit la modul general, pentru că a venit vorba și pentru că pe sites așa se întâmplă în majoritatea cazurilor. Tu ai venit, ne-ai împărtășit experiențele avute, iarăși nu ne-ai cerut nimic, niciun sfat despre cum să începi de acasă ca model independent sau altceva. Dar personal în conformitate cu cele spuse de tine m-am simțit inspirată să dezvolt mai în amănunt unele dintre aceste probleme/neclarități cu care ne confruntăm zi de zi, mai ales ca model la început de drum. Posibil ca postarea mea să nu îți folosească la nimic, dar nădăjduiesc că ceea ce am scris nu a fost doar o pierdere de timp, ci cândva-cumva va ajuta pe cineva (poate e mult spus), sau va fi măcar o mică încurajare.

Mult succes tuturor! :relaxed:
Studind instagram si etc era clar ca era o nisa pt curvy de aceea am si indraznit sa revin in domeniu dar cand intri in contact cu traineri scuza-mi expresia de cacat ma facea sa cred ca nu am nici o sansa.
am reusit sa investesc pana la urma si lucrez acum de acasa totul e ok.
Cu analul da il practic si in timpul liber asa ca e un impediment dimpotriva da vaginului o binemeritata pauza lol.vroiam doar sa evidentiez ca sunt multitasking si clar aveam sansa sa aduc studioului un venit substantial...
rebeca84

Ionela88999 scrie: 05 Noi 2018, 01:19 Felicitari pentru ce ai scris si pentru reviewul pe care l-ai dat .Sincer de cand astept si eu un topic ca acesta.
O sa incep si eu cu ale mele:
Sunt model independent si lucrez de destul de mult timp in bransa asta,siteul meu fiind cb si avand in jur de 800k followersi.
Am fost si eu la S ,studio mare care e prin toate ziarele,sincer datorita faptului ca aveam casa in renovare si nu doream chirii utilitati si vecini curiosi si proprietari ciudati,asa ca am zis ,fac o pauza de la cb si pana e gata casuta cea noua(4-5) luni ma duc la un studio.
Ajung ,ca si locatie dotari jos palaria,ma preia o tipa simpatica,imi prezinta cateva camere,si trec sa vorbesc cu un tip:incearca sa ma abureasca ca e splendid ,ca imi face poze profi,i-am spus ca am,ca imi face video,am si d-alea ,ca imi promite ca o sa fac o suma x000 din prima luna.Deja fac ,etc.
Nu lucreaza cu chaturbate si nici cu mfc,doar jasmin.
Vrajeala multa,ca ei sunt cel mai mari si cei mai buni,ca voi fi cel mai tare studio,ca din prima zi voi face 1000 de lei banii mei,ca sunt legali si nu ca restul fantoma, numai vrajeli ieftine si de mahala,iar ceea ce mi s-a parut ciudat a fost ca inclusiv mi-a dat 2 nume de modele zic ei bune ,ca si dovada a calitatii muncii lor,dar pe care le-am studiat acasa si una prezentata foarte pompos chiar si de curand,uitandu-ma la statisticile ei e praf,dubland statisticile nu ajunge sa faca nici macar 7k $banii ei curati/luna,fiind prezentat ca model de top si avand nuj ce award,iar cealalta minunatie de model care are si un spot enervant din cand in cand pe youtube,nu mai fusese online de vreo 4 luni la vremea aceea,dar ce noroc ca exista statistici si e fix pix fata.
Cand a vazut ca nu prea merge vrajeala a scos contractul sa semnam ,am refuzat spunandu-i ca o sa ma gandesc.

Dupa am fost la un studio G...ncy care mi-a spus ca aspectul fizic conteaza si neaparat am nevoie de silicoane si aquafilling(nici nu stiam ce e ala)-lichid marire fese,ca sa fac bani pe siteuri ca aspectul este foarte important face 90% din bani,si ca mai degraba nu as stii engleza decat sa nu am silicoane asta spunandu-mi ownerul care este o doamna cam agresiva dar in acelasi timp prostuta...No way....

Personal eu as recomanda 2 studiouri ,nu as vrea sa fac reclama,dar unul este al uni fost model,nu spun care dar avea un nickname care se termina cu 31,iar celalt tot al unui fost model,pe care il respect pentru tot ceea ce a facut si stiu ca este top,si chiar daca nu se lauda este mult peste studiorile astea cu articole platite,si care chiar si la varsta ei sunt sigura ca bate fetele din 2 studiouri la incasari de una singura,tot asa nu dau nume dar siteul ei de suflet este ifriends.

Sau,
De ACASA.
Pe vremea cand m-am apucat eu ,aveam in zona un depozit de calculatoare ,iar tipul de acolo a fost de acord sa-mi inchirieze un pc ,la pretul de 2 milione pe luna iar webcamul l-am procurat sh.
Ca si decor neavand bani:am fost si am cumparat cel mai ieftin tapet doar o fasie,un fotoliu gonflabil si un tablou mic cu 2 pasari cioc in cioc,si un covor persan pe care,nu am sa mint ,l-am gasit langa un gard,ca sa nu zic la ghena,si am taiat din el cu un cater exact cat am avut nevoie.Atat,eu asa am inceput.Desi casa in care stateam avea podeaua din mozaic exact cum era si scara,atunci era oribila,coltisorul de streaming,mic cat un fotoliu arata bine.Tot ce am facut primele 3 luni am investit ,dupa 3 luni ajungand sa-mi cumpar si eu mocheta d-aia cum vedeam la unele studiouri,pat din piele ecologica,dar sh,ca nu m-am indurat sa-mi iau nou,veioze si alte chestii si chiar si calculator camera si sa maresc viteza la net.
Inceputul este greu,trebuie doar sa vrei!
Bafta
Cel mai rau imi pare de toate fetele incepatoare de care si-au batut joc.....le-au distrus increderea in ele in oameni,stiu ca unele nu si-au primit nici banii din unele locuri...dar e o vorba tare adevarata Karma e o bitch :blush:
rebeca84

ce va pot spune ca folow up despre fiecare in parte e ca Studio D si-a inchis una din locatii,studio L a ramas fara multe din fete din 11-12 a ajuns a ajuns la 5,Studio S se zbate in acelasi marketing nici cand am lucrat atunci nu erau mai mult de 8 fete si multe din camere goale...pacat de ele...
Studio A pierde pe o parte castiga pe alta...adica fetele vechi castiga mult cele noi mai putin din cauza trainerilor.....spuneau ceva ca faceau fetele vreo 300 dolari pe noapte cu acele jucarii automate nu stiu dc era putin pt un studio.....
oricum mi-au prins bine experientele acestea chiar dc negative....te calesc...te fac mai puternic....
vorbeam de plecat din tara la modul nu castig financiar ci doar oportunitati mai bune....culturale,prieteni,un viitor profesional pt cel mic,spitale mai ok....am nascut la o maternitate de stat in Romania....nu vreti sa stiti ce conditii sunt....iar cei de a maternitate privata erau obsedati de cezariana...
rebeca84

bebelina scrie: 04 Noi 2018, 21:07 eu vreau sa stiu ce s-a intamplat mai departe ......ai gasit studioul perfect ?
nu l-am gasit.m-am angajat atat eu si sotul in joburi normale ....am facut cu schimbul sa spargem un perete baros bormasina baros :') ...am decomandat apartamentul...din amandoua camerele se intra acum in hol,.am dat tapetul vechi si murdar cu spaclu pana am facut besici in palma...am pus rigips in unele locuri si burete antifonic pt ca am o scorpie chiriasa langa mine care se simtea deranjata de muzica,tipetele copilului etc am primit de la cumnatul din germania un laptop I7 am cumparat softbox un pat nou etc si apoi....am intrat online where i live hapely ever after since then.
WinXPfather
Moderator
Moderator
Has thanked: 48 times
Been thanked: 92 times

Bun! Nu vrem ca acest topic sa se duca spre extreme. Sunt povesti personale, sunt sigur ca adevarate, nu m-ar insela dupa atatia ani online. A fost aprobat tocmai ca a fost scris coerent si fara a da explicit nume, lucru ce l-au facut si userii a caror posturi nu necesitau aprobare. Puteti continua sa impartasiti experientele personale dar fara a se incalca regulile si fara a trasa tuse axiomatice.

Nu exista o singura formula a succesului, fiecare si-a gasit propria cale, chiar daca unii pun accent doar pe fizic sau altii pe alte calitati asta nu inseamna ca nu functioneaza ambele. Da, pot intelege ca nu se potrivesc oricui.

Pe toate siteurile consacrate se face treaba buna. Fiecare pe ce s-a specializat, pe ce s-a adaptat. Chiar daca pe CB de ceva timp se fac sumele de top asta nu inseamna ca oricine poate. Asta nu face din CB sitele perfect pentru toti. Valabil si pentru alte siteuri, fiecare cu atu-urile sale si cu modelele sale.

Apoi nu vreau sa fie un post exclusiv-pro lucrului de acasa ca si cheie a succesului. Ca ar fi fals. O zic de aproape 15 ani aici, sunt modele independente ce nu ar avea ce sa caute intr-un studio vreodata dar si altele care isi pierd timpul pe acasa. Pe acestea din urma un studio sigur le-ar ajuta, de la celelalte ar invata poate... ;) Cand faci sume mai mult decat decente de acasa sigur ca nu te poti gandi la un studio, dar nu toata lumea e la fel. Sunt oameni care trebuie ghidati, nu sunt intreprinzatori.

Cand intrebi cum faci sa scoti cei 46$ din paxum, cum de nu intra cei 35$ din dailypay etc etc recomandarea mea ar fi una!

Spor!
Nu intotdeauna clisma e solutia!

Imagine
andromaca_mulge_vaca
VIP
VIP
Been thanked: 17 times

Duamne Maica Domnului, dar de ce sa-ti bombardezi toata casa ta in loc sa inchiriezi o garsoniera gata mobilata, mai cumperi un autocolant-doua de perete si-ti compui ce decor vrei tu, iti pui placi de vata minerala pe pereti si nu te mai aude nici dracu ... ai program variabil si iti iei comision 100% minus o amarata de chirie pe care o compui intr-o zi sau doua de munca, in deplina confidentialitate si control asupra banilor si plata taxelor.... daca vrei sa stai 72 de ore incontinuu , stai 72 de ore ca nu te da nimeni la o parte.

De ce sa-ti iei un mega super ultra computer cand poti folosi doua sau trei mai slabute, fiecare cu webcamul lui si gasesti computere refurbished sau noi (au iesit acum i3 si i5 generatia a 8-a care au memoria cache mult mai mare decat inainte) si chiar ai avantajul ca fiecare site mare o sa citesca la tine in computer ca esti dedicata , ca stai doar cu el online iar cand se strica nu se strica toate doua-trei odata, nu ramai niciodata cu caruta in drum....

In plus , iti cari la garsoniera oricate outfituri ai nevoie, raman la tine in dulap, ai igiena absoluta ca esti doar tu si cu tine acolo, iti pozitionezi unghiurile si luminile cum iti vine tie bine, unele fete arata bine cu camera pe dreapta , altele cu camera pe stanga, unele vazute de sus, unele de aproape altele de departe, iti reglezi imaginea cum vrei tu nu cum i se pare nu stiu cui.
Siguranta de sine si increderea in tine insuti sunt motorul succesului , nu dotarile. Simplul fapt ca cineva te-a enervat la studio poate sa-ti dea ziua, saptamana, luna, peste cap.... mai bine singura.

Succes.
https://www.youtube.com/watch?v=E2cwAnIZXXU
WinXPfather
Moderator
Moderator
Has thanked: 48 times
Been thanked: 92 times

Pentru ca suntem in 2018 Andromaca...
Nu intotdeauna clisma e solutia!

Imagine
Mery24
VIP
VIP

:writing_hand:
andromaca_mulge_vaca scrie: 05 Noi 2018, 09:45 De ce sa-ti iei un mega super ultra computer cand poti folosi doua sau trei mai slabute,
Doamnă dragă, de ce să îți faci Internet Cafe acasă, când poți să mergi pe calitate și nu pe cantitate? Și la o adică nu toată lumea are spațiu într-o cameră încât să țină trei PC-uri înșirate, din punctul meu de vedere fără sens...
Mery24
VIP
VIP

:writing_hand: Și da, uneori este un moft, pentru că te saturi de rebuturi și de vechituri, îți ajunge până în ața inimii să tot vezi CPU 85% +, cu un singur site deschis la o rezoluție modestă. Te enervezi, apar frustrări, înjuri, și în acele momente îți promiți ție însăți că o să faci tot ce ține de tine ca să îți iei unul dintre cele mai performante PC-uri. Eu mai mult de 2-3 sites concomitant nu o să deschid niciodată, așă că nu îl voi folosi la adevăratul potențial, drept urmare, mergea și unul mai slăbuț. Dar pentru mine a fost un deziderat, mă unge pe suflet să văd maxim 30%-40% CPU.
Pacino
Has thanked: 1 time
Been thanked: 1 time

Mery24 scrie: 06 Noi 2018, 09:05 :writing_hand: Și da, uneori este un moft, pentru că te saturi de rebuturi și de vechituri, îți ajunge până în ața inimii să tot vezi CPU 85% +, cu un singur site deschis la o rezoluție modestă. Te enervezi, apar frustrări, înjuri, și în acele momente îți promiți ție însăți că o să faci tot ce ține de tine ca să îți iei unul dintre cele mai performante PC-uri. Eu mai mult de 2-3 sites concomitant nu o să deschid niciodată, așă că nu îl voi folosi la adevăratul potențial, drept urmare, mergea și unul mai slăbuț. Dar pentru mine a fost un deziderat, mă unge pe suflet să văd maxim 30%-40% CPU.
Exact!Poti,te rog,sa imi spui despre ce pc e vorba?Eventual un link de unde pot cumpara.Multumesc mult!
Mery24
VIP
VIP

:writing_hand:
Pacino scrie: 13 Noi 2018, 12:31 Exact!Poti,te rog,sa imi spui despre ce pc e vorba?Eventual un link de unde pot cumpara.Multumesc mult!
Cam așa:

https://m.emag.ro/sistem-desktop-cyber- ... DPLHDSBBM/.

Alte PC-uri asemănătoare pe care le recomand, diferențele vizibile fiind la preț, la capacitățile HDD+SSD și la tipurile plăcilor de bază, cele cu chipset “Z” fiind cele mai performante, cu cele mai multe tehnologii. Ar mai fi diferențe și la partea de plăci video, dar în streaming nu e necesară o placă video performantă, unii spun cum că este chiar opțională. Prin urmare, factorii amintiți nu sunt un impediment pentru performanța respectivelor sisteme:

Sistem PC INTEL Coffee Lake - https://m.emag.ro/sistem-pc-intel-coffe ... DSCY4FBBM/.

Sistem Desktop ForIT, Tetra CL14 - https://m.emag.ro/sistem-desktop-forit- ... DN6LQJBBM/.

Sistem Desktop ForIT, Tetra CL15 - https://m.emag.ro/sistem-desktop-forit- ... DG8LQJBBM/.

Dacă ți-l faci pe bucăți, poți să ieși mai ieftin, depinde ce bagi în el. Pot să te ajut dacă vrei, sau dacă mai ai și alte întrebări, cu mult drag. :relaxed:
Scrie răspuns

Înapoi la “Despre video chat - discutii generale”