Problema conectare streamate

Discuții generale pe subiecte cu profil tehnic. Exemplu: discuții legate de diverse probleme software/hardware cu calculatorul, camera, tableta, smartphone-ul, telefonul fie el iPhone sau Android, probleme cu internetul etc. Orice alte discuții pe teme tehnice sunt binevenite. Tutoriale utile din youtube se pot integra în forum! ⚙️⚙️⚙️
Scrie răspuns
Maleficent
Veteran
Veteran
Has thanked: 0
Been thanked: 0

salut!
am o problema cu smate,incerc sa ma conetez si imi apare o fereastra cu un acest mesaj :Your video appeared idle or may already be in use by another application. Please close all applications, confirm your camera settings, create motion in front of your camera and retry.Am doar reconnect sau cancel,ii dau reconnect de zor si nimic,am restartat,redeschis pagina,nimic.Nu folosesc splitter,stau doar pe smate.
De ce poate sa apara acest mesaj?
Multumesc!
betterthansex
User Junior+
User Junior+
Has thanked: 11 times
Been thanked: 36 times

nu stiu care i faza dar merge foarte greu site ul in seara asta .. se blocheaza la 5 minute
Cata.Streamate
User Junior+
User Junior+
Has thanked: 30 times
Been thanked: 33 times

Maleficent scrie: 14 Mai 2018, 21:29 salut!
am o problema cu smate,incerc sa ma conetez si imi apare o fereastra cu un acest mesaj :Your video appeared idle or may already be in use by another application. Please close all applications, confirm your camera settings, create motion in front of your camera and retry.Am doar reconnect sau cancel,ii dau reconnect de zor si nimic,am restartat,redeschis pagina,nimic.Nu folosesc splitter,stau doar pe smate.
De ce poate sa apara acest mesaj?
Multumesc!
Buna,

Imi pare rau ca nu am vazut aceasta postare la timp ( cu toate ca intru cel putin odata pe saptamana pe acest forum ).

Numele meu este Catalina, sunt reprezentant Streamate pe Europa. Daca ai probleme, intrebari, nelamuriri, ma poti contacta oricand fie pe Skype fie pe email: catalina@streamate.com.
Toate cele bune,
Catalina
Scrie răspuns

Înapoi la “Discutii Tehnice”