Epayservice

Discutii generale despre activitatea de video chat și despre monetizarea pe platformele de tip Onlyfans. ❤️ Păreri, opinii, întrebări, mod de lucru, povești, discuții diverse despre siteuri de videochat sau Fans Sites și despre acest job in general. Toate își au locul în această categorie. ❤️✅😇
Reguli forum
Cei 7 ani de Acasă! Zero SPAM!
manuela222
User Junior+
User Junior+
Has thanked: 4 times
Been thanked: 6 times

I s-a acceptat contul la cineva? A scos cineva de pe epayservice pe card? A primit cineva cardul de la ei? Ce optiuni ofera acest serviciu?
SoulCams Models Studios wanted
catzzz
Has thanked: 8 times
Been thanked: 3 times

Nu stiu sincer, cred ca toate sunt in euro dar nu conteaza, pt ca din contul poti transfera in euro si apoi tre pusi pe card, e o operatiune mai lunga. O sa va explic cand am timp mai pe indelete, tot ce pot spune ca la ce taxe si curs valutar au nu prea merita! eu la ce bani am avut de luat am pierdut in jur de 400-500 ron.
manuela222
User Junior+
User Junior+

catzzz scrie: 09 Mai 2018, 22:43 Nu stiu sincer, cred ca toate sunt in euro dar nu conteaza, pt ca din contul poti transfera in euro si apoi tre pusi pe card, e o operatiune mai lunga. O sa va explic cand am timp mai pe indelete, tot ce pot spune ca la ce taxe si curs valutar au nu prea merita! eu la ce bani am avut de luat am pierdut in jur de 400-500 ron.
Poate ai pierdut pentru ca ai cerut card pe euro..si conversia te-a facut sa pierzi. Nu stiu pe ce site lucrezi.
georgy22
Has thanked: 0
Been thanked: 1 time

Mi l a acceptat azi.. la fix 4 saptamani de cand am depus cererea..dar cardul este in EUR nu exista varianta sa alegi. Am intrebat si suportul si raspunsul a fost asta: "For your region we don't provide cards in USD, only EUR" desi poti primi si eur si usd in cont..
These users thanked the author georgy22 for the post:
catzzz (16 Mai 2018, 13:55)
carlas
Has thanked: 1 time
Been thanked: 0

eu am facut cont pe ePay imediat dupa ce firstchoice s a inchis...a durat ceva pana mi au verificat si aprobat contul dar dupa,cardul a ajuns foarte repede,pe cel de la paxum inca il astept.n am platit nimic pt ca am ales sa l primesc standard,nefiind sigura de el,nu l am atasat niciunui site.saptamana asta l am atasat pe bonga si mi am primit banii in ziua de plata: esti notoficat ca ai primit o suma de bani si tb sa dai accept pt a intra banii pe wallet ul de usd,pt ca asa plateste site ul...i am transferat apoi in euro wallet pt a i putea transfera pe card(cardul este in euro).de scos n am scos inca dar am platit doar o taxa de 1 dolar pt ami intra pe wallet,iar trasnferul din euro wallet pe card a fost gratis...ca prima parere as spune ca e ok! sper sa va ajute informatia,spor!
carlas

referitor la epayments, contul este aprobat dar m au anuntat ca nu mai trimit carduri pt clientii noi...prietena mea il foloseste si si transfera banii in cardul romanesc si desi comisionul este 45 dolari parca,castiga mereu la extragere
manuela222
User Junior+
User Junior+

Ce parere aveti despre faptul ca de fiecare data cand trebuie sa intri in contul de epayservice trebuie sa primesti un sms cu un cod de confirmare? Mi se pare absurd pentru ca data te duci in vacanta ( pe alt continent nu in europa) si trebuie sa scoti bani urgent pe card sau sa verifici ceva pentru ca ai probleme la ATM etc. dumnezeu cu mila daca ai pierdut mobilul si nu poti sa intri in cont.
Pe paxum e la fel?
WinXPfather
Moderator
Moderator
Has thanked: 48 times
Been thanked: 92 times

Masura de securutate au implementat-o si siteurile de vch ca Chaturbate, servere de emails etc. Poti plange mai mult daca e sa nu fie... Scoate-o daca te deranjeaza..
Nu intotdeauna clisma e solutia!

Imagine
manuela222
User Junior+
User Junior+

Nu merge scoasa. De fiecare data cand intri in cont trebuie sa primesti un sms cu un cod de confirmare. Se pare ca tu nu ai cont pe epayservice.
carlas

am folosit cardul ePay in turcia si cursul a fost foarte ok :D spor
Scrie răspuns

Înapoi la “Despre video chat - discutii generale”