Cat dureaza o inmormantare? Sunt curios pentru ca nu prea cunosc in domeniu. Adica, de cand a crapat omu si pana e ingropat, plans, uitat cam cat dureaza?
Si daca stie cineva daca inmormantarea la hackeri dureaza mai mult.
Multumesc anticipat pentru ajutorul ce-l acordati unui necunoscator.
Cat dureaza o inmormantare?
- WinXPfather
- Moderator
- Has thanked: 48 times
- Been thanked: 92 times
- ultraviolet
- Has thanked: 0
- Been thanked: 0
Ce zici mai incap inca doi hackeri in aceesi groapa langa ala al tau? Pun si eu bani pt gropar si popa.
)
Hai k am un prieten cu un excavator..ne rezolva el cu o groapa comuna pt toti "iubitii" nostri hackeri
Hai k am un prieten cu un excavator..ne rezolva el cu o groapa comuna pt toti "iubitii" nostri hackeri
It's all about VIDEOCHAT
- WinXPfather
- Moderator
- Has thanked: 48 times
- Been thanked: 92 times
Esti tare amabil si dragut, de ce nu dai un nr de telefon?DoarEu scrie:Si il chemam pe vb sa latre ... aaa , scuze , sa cante il locul popii
Sau ai nume duplicitare pe acest site?
Ceea ce am obsercvat ca se poarta pe aici. Nu este corect.
Oricum tu tot un mare las esti
eu o sa postez cu indulgenta Adminului, adresa mea de mesenger, iar cine vrea sa ma contacteze sa mi spuna ca este de pe acest site cu nikul pe care il are, iar eu o sa port o discutie cu aceea persoana, daca ma acceseaza.
vanessa_2026@yahoo,com
Daca Adminul hotaraste ca nu e cazul si nu am voie, il rog sa mi dea circumstante atenuante.
Tuturor numai bine!
vanessa_2026@yahoo,com
Daca Adminul hotaraste ca nu e cazul si nu am voie, il rog sa mi dea circumstante atenuante.
Tuturor numai bine!