Postare de la Octav paxum.com in alt forum despre PAXUM

Discutii generale despre activitatea de video chat și despre monetizarea pe platformele de tip Onlyfans. ❤️ Păreri, opinii, întrebări, mod de lucru, povești, discuții diverse despre siteuri de videochat sau Fans Sites și despre acest job in general. Toate își au locul în această categorie. ❤️✅😇
Reguli forum
Cei 7 ani de Acasă! Zero SPAM!
Intrebmult
Has thanked: 1 time
Been thanked: 0

Care este taxa pentru Withdraw Funds to External Credit Card ?
SoulCams Models Studios wanted
Intrebmult

Astazi am facut transfer aveam 2,146$ am dat transfer to external credit card dar aici imi scrie ca mi-a transferat decat 2079$ restul de 68$ unde sunt ? au disparut si din cont :|
Darlingirl
Has thanked: 4 times
Been thanked: 1 time

Intrebmult scrie: 02 Mai 2018, 19:36 Astazi am facut transfer aveam 2,146$ am dat transfer to external credit card dar aici imi scrie ca mi-a transferat decat 2079$ restul de 68$ unde sunt ? au disparut si din cont :|
Este comisionul de transfer. 6$ plus 2,95% din suma transferata. Mie la 1000 dol mi au luat 36 dol.
Intrebmult

Mda , multumesc frumos nu a scris nimeni despre acest comision ... mai bine faceam tot prin eft transfer totusi
Mery24
VIP
VIP
Has thanked: 98 times
Been thanked: 135 times

:writing_hand:
Intrebmult scrie: 02 Mai 2018, 21:06 Mda , multumesc frumos nu a scris nimeni despre acest comision ... mai bine faceam tot prin eft transfer totusi
Desigur, nu ești tu de vină că nu ai citit, sunt ei de vină că “nu au scris”. Tu ai fi citit dacă ai fi avut unde…

Imagine

;)
Salutând nemurirea printre muritori...
Intrebmult

Ma refeream strict la postarea asta ..
sweetgirl
VIP
VIP
Has thanked: 3 times
Been thanked: 5 times

Atenție mare ca va oprește banii de card paxum 50usd ce daca ati optat pr livrare standard ! Nu e adevarat ca banii se opresc in momentul in care va ajunge cardul paxum si il activati! Eu asa am pățit acum mi su intrat banii pe paxum mai putin cu 50usd !! Încerc sa i trimit pe External card adica pe card ing si plm nu ma lasa ba ca nu am banii enough cu toate ca bat mai putin cu câțiva USD ba ca error! Este Nebunie curată cu paxum !!!se opresc bani pe banda rulantă cu zecile de USD te trezești cu cel putin 50 USD luati la orice Tranzacție !!!!! Cardul e minciuna ca vrei standard e zero lei sau ca iti oprește administrarea cardului cand e activat !! Banii sunt opriți Imediat cum ai bani in cont !!!!
atre3t
Has thanked: 0
Been thanked: 2 times

sweetgirl scrie: 03 Mai 2018, 19:43 Atenție mare ca va oprește banii de card paxum 50usd ce daca ati optat pr livrare standard ! Nu e adevarat ca banii se opresc in momentul in care va ajunge cardul paxum si il activati! Eu asa am pățit acum mi su intrat banii pe paxum mai putin cu 50usd !! Încerc sa i trimit pe External card adica pe card ing si plm nu ma lasa ba ca nu am banii enough cu toate ca bat mai putin cu câțiva USD ba ca error! Este Nebunie curată cu paxum !!!se opresc bani pe banda rulantă cu zecile de USD te trezești cu cel putin 50 USD luati la orice Tranzacție !!!!! Cardul e minciuna ca vrei standard e zero lei sau ca iti oprește administrarea cardului cand e activat !! Banii sunt opriți Imediat cum ai bani in cont !!!!
Mie mi-a oprit cei 45$ dolari pentru card paxum, mai aveam 888 dolari si cand am dat to external card aceiasi suma de 888 nu mergea, cica fonduri insuficiente, am incercat cu 850$ si a mers, cei 30$ mi -a luat pentru ca i-am transferat catre cardul extern, 6$+3% din suma transferata iti ia in momentul in care dai pe extern!
sweetgirl
VIP
VIP

NU POT SA TRANSFER ZICE ASA 100.100.303: card expired ! CARDU ING IMI EXPIRA VALID THRU 11/22!! CUM E POSIBIL ASA CEVA???? CE FEL DE SERVICIU E ACEST PAXUM ? CUM SA AVEM INCREDERE IN ASA CEVA? DC NU MERGE SA TRANSFER???
sweetgirl
VIP
VIP

A mers am setat din nou add card cu data exp :grin:
sweetgirl
VIP
VIP

atre3t scrie: 03 Mai 2018, 20:46
sweetgirl scrie: 03 Mai 2018, 19:43 Atenție mare ca va oprește banii de card paxum 50usd ce daca ati optat pr livrare standard ! Nu e adevarat ca banii se opresc in momentul in care va ajunge cardul paxum si il activati! Eu asa am pățit acum mi su intrat banii pe paxum mai putin cu 50usd !! Încerc sa i trimit pe External card adica pe card ing si plm nu ma lasa ba ca nu am banii enough cu toate ca bat mai putin cu câțiva USD ba ca error! Este Nebunie curată cu paxum !!!se opresc bani pe banda rulantă cu zecile de USD te trezești cu cel putin 50 USD luati la orice Tranzacție !!!!! Cardul e minciuna ca vrei standard e zero lei sau ca iti oprește administrarea cardului cand e activat !! Banii sunt opriți Imediat cum ai bani in cont !!!!
Mie mi-a oprit cei 45$ dolari pentru card paxum, mai aveam 888 dolari si cand am dat to external card aceiasi suma de 888 nu mergea, cica fonduri insuficiente, am incercat cu 850$ si a mers, cei 30$ mi -a luat pentru ca i-am transferat catre cardul extern, 6$+3% din suma transferata iti ia in momentul in care dai pe extern!
[/quot

Foarte mult se oprește si banca din ro oare cat mai ia oare ca face conversia din $ in RON ? Ce dracu e asta 30$ din 888 ,foarte mult parca e bătaie de joc asa pare ...
Jules69
Been thanked: 4 times

Buna tuturor ,

Transferurile din conturi streamate si jasmin spre paxum au durat 4-5 ore , deci in banii s au transferat spre contul PAXUM in aceeasi zi,

Transferul EFT spre un card raiffeisen nu s a realizat inca desi e a 5 zi lucratoare , nu s a sfarsit inca ziua ce e drept, in schimb transferul spre external card(master card ) raiffeisen a intrat instant , ce e drept m am uitat dupa 2 ore (folosind raiffeisen smart mobile sa vizualizez transferul), asa ca am scos banii efectiv de la bancomat azi noapte la ora 1,ora Romaniei ,deci se face instant,cel putin raiffeisen(precizez ca am trecut numarul cardului si moneda Ron,nu numarul contului sau IBANUL ) ,cand am incercat sa fac transferul mi a dat si mie eroare, tranzactia nu poate fi efectuata , pentru ca am uitat sa tin cont de comisionul de 6 +3% ,e mai usor de selectat casuta din dreapta MAXIMUM AMOUNT,in cazul in care retragi maximum si ti arata exact suma maximaposibila de retras , iar apoi trebuie sa bifezi casuta de mai jos in care esti responsabil de transfer .

Please note that we cannot recall a withdraw to an external credit card and that transaction is final. If for any reason your credit card issuer does not accept the deposit they will have to send back the funds to us as we cannot stop the transaction from our end.
Please note, this option is NOT available in Canada, USA, Israel or Japan.
Supported card brands: Visa, Visa Electron, MC, Maestro.

N as putea sa spun ce comision percepe banca pentru tranzactii findca nu am posibilitatea sa vizualizez pe mobil detalii decat suma transferata in dolari respectiv euro , decat in momentul in care fug la banca dupa un extras , dar facand abstractie de alte eventuale comisioane,care probabil de percep ulterior ale bancii cursul dolarului ar fi 3,88 si al euro 4.66.

Am comandat card in data de 26 aprilie ,ivnca nu a sosit dar mi s a perceput comisionul de 45 dolari in momentul in care am selectat optiunea pt card ,sunt client nou PAXUM,

De asemenea mentionez ca inca n am avut curajul sa incerc COSMO desi mi au expediat cardul rapid desi nVaveam proof of address, probabil ca o sa testez saptamana viitoare.dar sunt multumita de PAXUM.

Mult succes!
DigitalMoney

arabu scrie: 29 Apr 2018, 11:11 Buna Ziua,

Cu aceasta ocazie as dori sa salut membri forumului si sa incerc sa ma introduct si sa raspund la cateva intrebari frecvente despre Paxum. Cu riscul ca nu este politicos sa enumerez in scris diferitele puncte o sa o fac pentru ca sa fie mai clar si sa incerc sa ajut cat mai multa lume. In ultimile zile am primit extrem de multe cereri pe email si sper sa fi raspuns corespunzator la toata lumea mai ales pentru membrii forumului.

In caz de nevoie de ajutor sau lamuriri va rog trimiteti email de pe emailul cu care ati facut signup la Paxum catre emailul meu octav@paxum.com. Daca este posibil scrieti in limba romana pentru ca sa fie mai usor de inteles in primul rand si in al doilea rand am intervenit si vreau sa ajut in prioritate membri din Romania si multe emailuri in engleza le trimit la suppport normal pentru ca nu am timp sa ma ocup personal ne stiind ca sunteti romani sau straini.

Intrebarile frecvente care am intilnit sunt urmatoarele:

1- Pentru a verifica contul paxum trebuie sa uploadati buletinul sau pasaportul ca proba de ID. Ca proba de adresa va rog sa uploadati o factura de utilitati (gaz, apa, electricitate) sau de telefonie sau extras bancar. Toate documentele uploadate trebuie sa fie pe numele personei care a deschis contul paxum nu pe alt nume. Daca adresa actuala este cea din buletin puteti uploada inca o data o poza a buletineului. Aceste poze trebuie sa fie cele originale ne alterate si sa se vada toate marginile documentului nu taiate sau editate. O data ce ati uploadat in paxum.com documentele va rog trimteti email la octav@paxum.com ca sa fie verificat in prioritate si o sa ma ocup personal sa trimit la compliance sa se verifice contul.

2- pentru a primi banii in paxum nu este necesar sa fie verificat contul trebuie sa cereti la cine va plateste sa va plateasca prin paxum si sa dati username (email) de la contul paxum sa trimita plata prin paxum. Puteti primii bani in paxum si fara sa fie verificat contul paxum.

3- o data ce ati primit bani prin paxum si contul este verificat puteti retrage banii prin diferite metode de plata: wire trasnfer in usd, eft in euro sau ron, external card in euro, usd sau ron sau cardul emis de paxum.

4- pentru wire transfer in usd durata de a primi banii este de 7-14 zile de la momentul cand faceti wire prin usd si pana ajunge in contul bancar iar costul este de $50.00 usd indiferent de suma.

5- pentru retragere prin EFT in ron sau euro timpul de a primi banii este de 5-7 zile lucratoare si costul este de $5.00 USD.

6- pentru a retrage banii prine External Card Witdraw, puteti pune orice numar de card emis de o banca din romania inafara de BCR si BRD si banii ajung pe cardul dvs inntre cateva ore si maxim 2 zile, este metoda cea mai rapida de retras banii.

7- puteti aplica pentru un card emis de paxum prin click pe "apply for card" in dreapta sus in contul dumneavoastra. Cardul va fi imprimat in 10 zile maximsi pe urma trimis prin posta normala. Pentru moment nu trimitem prin express post din cauza numarului foarte mare de cereri ca sa poata primi cat mai multa lume cardul Paxum. Daca optati pentru cardul paxum costul de emitere si de trimis prin posta normala de $0 (gratis) si nu aveti nevoie de bani in cont ca sa faceti cererea. Recomand la toata lumea care doreste card sa aplice ca nu costa nimic si pe urma decideti daca doriti sa activati cardul si sa platiti taxa anuala sau sa nu il activati si sa folositi metodele de retras banii din paxum explicate mai sus. Marea majoritate a user paxum nu au avut card paxum si retrag banii prin wire/eft/external card dar inca o data este la discretia dvs. Costul anual de maintenance a cardului paxum este de $44.95 dar nu aveti nevoie sa platiti aceasta suma decat la activarea cardului nu cand se face cererea. Contul va intra in negativ cu suma de maintenanta anuala ca sa ajunga cardul cat mai rapid la dvs si abia la activare aveti nevoie sa platiti acea suma de bani.

8- Pentru studiouri sau utilizatori cu volum mai mare, paxum este si o banca, PAXUM BANK cu licenta bancara in Dominica dar deschide conturi bancare pentru utilizatori din orice tara din lume. Daca aveti nevoie de cont bancar comerical sau de imprumuturi/investitii puteti deschide cont de banca la paxumbank.com

In rezumat stiu ca multa lumea pe forumul acesta a fost obijnuita cu FCP/Payoneer/Cosmo sau alte firme afiliate cu ei care au dat faliment in trecut. As dori sa clarific ca paxum este total diferit de ce ati fost obijnuiti cu ei. Paxum este o firma Canadiana de transfer de bani si sistemul este total diferit de ce ati fost obijnuiti cu FCP: In Paxum nu ai nevoie sa astepti cardul ca sa folosesti contul tau paxum (cum am mentionat mai sus) de aceea paxum este in business de peste 10 ani. Paxum este diferit, noi nu te obligam in ce fel si cum sa-ti primesti si retrage banii. Tu esti platit prin paxum de la siturile la care ai muncit, banii intra in contul tau paxum. De acolo tu decizi cand sa retragi banii si ce suma sa retragi si ce metoda de retragere. Poti retrage cum am explicat prin external card pana vine cardul tau emis de paxum sau prin cont bancar , etc. Sunt banii munciti de tine tu decizi ce faci cu ei nu te obligam noi ce sa faci cu banii tai e la discretia ta cand retragi si cat retragi si prin ce metoda retragi. Poti ori retrage ori trimite prin paxum la orice alta persoana fizica sau morala care are cont paxum pentru a platii diferite servicii nu exista nici o restrictie.

Va multumesc pentru atentie si imi cer scuze pentru postul lung de introducere, o sa incerc sa fiu activ pe forum si daca cumva nu imi permite timpul nu ezitati inca o data sa-mi scrieti in romana pe email daca este o nelamurire privata care nu se poate sa se scrie aici imi dau tot posibilul sa raspund la toata lumea si sa ajut cat pot.

Multumesc din inima,

Octav

Salut, Octav!

Ma poti ajuta si pe mine cu verificarea contului meu Paxum? Am zis ca este de bun simt sa nu deschid bilete de asistenta referitoare la verificarea contului, tinand cont astfel si de rugamintea celor de la Paxum, rugaminte ce a fost transmisa prin notificarea ce apare in conturile noastre Paxum de pe prima pagina, insa nu doar ca a trecut deja o luna de zile de cand astept verificarea contului meu Paxum, dar s-a facut o luna de zile de cand am si banii blocati in contul meu Paxum si nu ii pot accesa de atata timp.

Daca sunt banii munciti de mine si eu decid ce sa fac cu ei, iar Paxum nu ma obliga ce sa fac cu banii mei si este la discretia mea cand retrag si cat retrag si prin ce metoda retrag, asa cum v-ati exrpimat in postarea dumneavoastra, imi puteti acum demonstra ca este adevarat acest lucru?

Cu stima,
DigitalMoney
These users thanked the author DigitalMoney for the post:
Anna89 (31 Iul 2018, 01:37)
sweetgirl
VIP
VIP

DigitalMoney scrie: 05 Mai 2018, 13:06

Cu aceasta ocazie as dori sa salut membri forumului si sa incerc sa ma introduct si sa raspund la cateva intrebari frecvente despre Paxum. Cu riscul ca nu este politicos sa enumerez in scris diferitele puncte o sa o fac pentru ca sa fie mai clar si sa incerc sa ajut cat mai multa lume. In ultimile zile am primit extrem de multe cereri pe email si sper sa fi raspuns corespunzator la toata lumea mai ales pentru membrii forumului.

In caz de nevoie de ajutor sau lamuriri va rog trimiteti email de pe emailul cu care ati facut signup la Paxum catre emailul meu octav@paxum.com. Daca este posibil scrieti in limba romana pentru ca sa fie mai usor de inteles in primul rand si in al doilea rand am intervenit si vreau sa ajut in prioritate membri din Romania si multe emailuri in engleza le trimit la suppport normal pentru ca nu am timp sa ma ocup personal ne stiind ca sunteti romani sau straini.

1- Pentru a verifica contul paxum trebuie sa uploadati buletinul sau pasaportul ca proba de ID. Ca proba de adresa va rog sa uploadati o factura de utilitati (gaz, apa, electricitate) sau de telefonie sau extras bancar. Toate documentele uploadate trebuie sa fie pe numele personei care a deschis contul paxum nu pe alt nume. Daca adresa actuala este cea din buletin puteti uploada inca o data o poza a buletineului. Aceste poze trebuie sa fie cele originale ne alterate si sa se vada toate marginile documentului nu taiate sau editate. O data ce ati uploadat in paxum.com documentele va rog trimteti email la octav@paxum.com ca sa fie verificat in prioritate si o sa ma ocup personal sa trimit la compliance sa se verifice contul.

2- pentru a primi banii in paxum nu este necesar sa fie verificat contul trebuie sa cereti la cine va plateste sa va plateasca prin paxum si sa dati username (email) de la contul paxum sa trimita plata prin paxum. Puteti primii bani in paxum si fara sa fie verificat contul paxum.

3- o data ce ati primit bani prin paxum si contul este verificat puteti retrage banii prin diferite metode de plata: wire trasnfer in usd, eft in euro sau ron, external card in euro, usd sau ron sau cardul emis de paxum.

4- pentru wire transfer in usd durata de a primi banii este de 7-14 zile de la momentul cand faceti wire prin usd si pana ajunge in contul bancar iar costul este de $50.00 usd indiferent de suma.

5- pentru retragere prin EFT in ron sau euro timpul de a primi banii este de 5-7 zile lucratoare si costul este de $5.00 USD.

6- pentru a retrage banii prine External Card Witdraw, puteti pune orice numar de card emis de o banca din romania inafara de BCR si BRD si banii ajung pe cardul dvs inntre cateva ore si maxim 2 zile, este metoda cea mai rapida de retras banii.

7- puteti aplica pentru un card emis de paxum prin click pe "apply for card" in dreapta sus in contul dumneavoastra. Cardul va fi imprimat in 10 zile maximsi pe urma trimis prin posta normala. Pentru moment nu trimitem prin express post din cauza numarului foarte mare de cereri ca sa poata primi cat mai multa lume cardul Paxum. Daca optati pentru cardul paxum costul de emitere si de trimis prin posta normala de $0 (gratis) si nu aveti nevoie de bani in cont ca sa faceti cererea. Recomand la toata lumea care doreste card sa aplice ca nu costa nimic si pe urma decideti daca doriti sa activati cardul si sa platiti taxa anuala sau sa nu il activati si sa folositi metodele de retras banii din paxum explicate mai sus. Marea majoritate a user paxum nu au avut card paxum si retrag banii prin wire/eft/external card dar inca o data este la discretia dvs. Costul anual de maintenance a cardului paxum este de $44.95 dar nu aveti nevoie sa platiti aceasta suma decat la activarea cardului nu cand se face cererea. Contul va intra in negativ cu suma de maintenanta anuala ca sa ajunga cardul cat mai rapid la dvs si abia la activare aveti nevoie sa platiti acea suma de bani.

8- Pentru studiouri sau utilizatori cu volum mai mare, paxum este si o banca, PAXUM BANK cu licenta bancara in Dominica dar deschide conturi bancare pentru utilizatori din orice tara din lume. Daca aveti nevoie de cont bancar comerical sau de imprumuturi/investitii puteti deschide cont de banca la paxumbank.com

In rezumat stiu ca multa lumea pe forumul acesta a fost obijnuita cu FCP/Payoneer/Cosmo sau alte firme afiliate cu ei care au dat faliment in trecut. As dori sa clarific ca paxum este total diferit de ce ati fost obijnuiti cu ei. Paxum este o firma Canadiana de transfer de bani si sistemul este total diferit de ce ati fost obijnuiti cu FCP: In Paxum nu ai nevoie sa astepti cardul ca sa folosesti contul tau paxum (cum am mentionat mai sus) de aceea paxum este in business de peste 10 ani. Paxum este diferit, noi nu te obligam in ce fel si cum sa-ti primesti si retrage banii. Tu esti platit prin paxum de la siturile la care ai muncit, banii intra in contul tau paxum. De acolo tu decizi cand sa retragi banii si ce suma sa retragi si ce metoda de retragere. Poti retrage cum am explicat prin external card pana vine cardul tau emis de paxum sau prin cont bancar , etc. Sunt banii munciti de tine tu decizi ce faci cu ei nu te obligam noi ce sa faci cu banii tai e la discretia ta cand retragi si cat retragi si prin ce metoda retragi. Poti ori retrage ori trimite prin paxum la orice alta persoana fizica sau morala care are cont paxum pentru a platii diferite servicii nu exista nici o restrictie.

Va multumesc pentru atentie si imi cer scuze pentru postul lung de introducere, o sa incerc sa fiu activ pe forum si daca cumva nu imi permite timpul nu ezitati inca o data sa-mi scrieti in romana pe email daca este o nelamurire privata care nu se poate sa se scrie aici imi dau tot posibilul sa raspund la toata lumea si sa ajut cat pot.

Multumesc din inima,

Octav

Salut, Octav!

Ma poti ajuta si pe mine cu verificarea contului meu Paxum? Am zis ca este de bun simt sa nu deschid bilete de asistenta referitoare la verificarea contului, tinand cont astfel si de rugamintea celor de la Paxum, rugaminte ce a fost transmisa prin notificarea ce apare in conturile noastre Paxum de pe prima pagina, insa nu doar ca a trecut deja o luna de zile de cand astept verificarea contului meu Paxum, dar s-a facut o luna de zile de cand am si banii blocati in contul meu Paxum si nu ii pot accesa de atata timp.

Daca sunt banii munciti de mine si eu decid ce sa fac cu ei, iar Paxum nu ma obliga ce sa fac cu banii mei si este la discretia mea cand retrag si cat retrag si prin ce metoda retrag, asa cum v-ati exrpimat in postarea dumneavoastra, imi puteti acum demonstra ca este adevarat acest lucru?

Cu stima,
DigitalMoney
Digitalmoney o sa mai stai asa vreo 3 luni cu contul daca nu ai inteles ca trebuie sa scrii direct pe email la Octav@paxum... Etc, si am impresia ca aceasta este o postare copiata si adusă de pe un alt forum...🙂
Mery24
VIP
VIP
Has thanked: 98 times
Been thanked: 135 times

:writing_hand: Păi nu e o “impresie”, scrie clar în titlu că postarea este copiată de pe alt forum, și ulterior se vede în dreptul textului cine l-a postat, respectiv userul @arabu. Ce nu s-a înțeles? :relaxed:
Salutând nemurirea printre muritori...
DigitalMoney

sweetgirl scrie: 06 Mai 2018, 13:51
DigitalMoney scrie: 05 Mai 2018, 13:06

Multumesc din inima,

Octav

Salut, Octav!

Cu stima,
DigitalMoney
Digitalmoney o sa mai stai asa vreo 3 luni cu contul daca nu ai inteles ca trebuie sa scrii direct pe email la Octav@paxum... Etc, si am impresia ca aceasta este o postare copiata si adusă de pe un alt forum...🙂
Da, am trimis si un email catre adresa respectiva in ziua postarii mele.

Multumesc pentru atragerea atentiei asupra acestui lucru!
sweetgirl
VIP
VIP

Mery24 scrie: 06 Mai 2018, 14:23 :writing_hand: Păi nu e o “impresie”, scrie clar în titlu că postarea este copiată de pe alt forum, și ulterior se vede în dreptul textului cine l-a postat, respectiv userul @arabu. Ce nu s-a înțeles? :relaxed:
pai asta trebuie spus lui digital money care credea ca aici vb cu octav ..impresie era asa o forma de exprimare :D
MassEffect
User Junior+
User Junior+
Has thanked: 14 times
Been thanked: 9 times

Cont paxum inchis fara nici o atentionare
A mai patit cineva ?
Errors : This Account is closed.
Jules69
Been thanked: 4 times

Buna,

I am scris azi lui Octav de la Paxum ingrijorata ca nu vad banii in urma unui transfer EFT facut in urma cu 8 zile lucratoare .Explicatia lui a fost ca e posibil sa mai intarzie din cauza volumului mare de tranzactii si mi a propus sa anuleze transferul EFT si sa fac un transfer pe external card , banii au intrat instant , bineinteles cu comisionul afterent de 6 usd + 3 % cert este ca am pierdut timp asteptandu i.

Foarte prompt dnul Octav presupun ca va poate ajuta in orice problema, cardul inca n a venit si cred ca au trecut deja 15 zile,si eu ma intreb daca a sosit pt cineva.

Mii de multumiri dnului Octav !
manuela222
User Junior+
User Junior+
Has thanked: 4 times
Been thanked: 6 times

MassEffect scrie: 08 Mai 2018, 11:51 Cont paxum inchis fara nici o atentionare
A mai patit cineva ?
Pai cum asa? Esti sigur ca nu ai incalcat nicio regula? Sau poate era doar o eroare iar cand incerci mai tarziu va merge! Keep us informed please!
MassEffect
User Junior+
User Junior+
Has thanked: 14 times
Been thanked: 9 times

manuela222 scrie: 08 Mai 2018, 16:26
MassEffect scrie: 08 Mai 2018, 11:51 Cont paxum inchis fara nici o atentionare
A mai patit cineva ?
Pai cum asa? Esti sigur ca nu ai incalcat nicio regula? Sau poate era doar o eroare iar cand incerci mai tarziu va merge! Keep us informed please!
Nu am incalcat nici o regular , contul este all unui model independent De care am grija eu cu conturi si tot CE mai trebuie
SashXC

Poate s a mai scris despre asta, nu stiu dar mai pun o data intrebarea. Stie cineva daca o data cu venirea cardului Paxum, trebuie sa fac transferul tot prin External Card Withrdaw? Iar banii cum pot verifica daca au intrat pe cardul de la ei ?
Scrie răspuns

Înapoi la “Despre video chat - discutii generale”