Plati rejectate fcp

Discutii generale despre activitatea de video chat și despre monetizarea pe platformele de tip Onlyfans. ❤️ Păreri, opinii, întrebări, mod de lucru, povești, discuții diverse despre siteuri de videochat sau Fans Sites și despre acest job in general. Toate își au locul în această categorie. ❤️✅😇
Reguli forum
Cei 7 ani de Acasă! Zero SPAM!
Scrie răspuns
Ana33
Has thanked: 0
Been thanked: 0

Buna la toti!

Dc scriu in topicul gresit, rog directionare..dar nu gasesc fratilor topicul exact cu denumirea aceasta :grinning:
pt cei ingrijorati, cum am fost si eu, indiferent de sume no name sau babane, dc nu au aflat inca

//Choice Bank says it doesn’t know when the money will be returned, but it has said that due to its liquidity position it will not be before 1 May.//

Deci dupa 1 mai ne vedem banii care au fost rejectati.
SoulCams Models Studios wanted
MassEffect
User Junior+
User Junior+
Has thanked: 14 times
Been thanked: 9 times

adica sa inteleg ca firstchoice o sa revina ?
Ana33

Eu nu inteleg ca o sa revina, eu am inteles ca vor da banii inapoi tuturor ( referitor la platile ce au fost rejectate dar au ramas blocate tot la ei, adica nu au intors banii la f site in parte, nu inca.... )
dar nu inainte de 1 mai
Ana33

Buna,

Mai stiti ceva, se recupereaza acei bani, rejectati de fcp? Merci
manuela222
User Junior+
User Junior+
Has thanked: 4 times
Been thanked: 6 times

Ana33 scrie: 04 Mai 2018, 22:35 Buna,

Mai stiti ceva, se recupereaza acei bani, rejectati de fcp? Merci
Dar pe ce site lucrezi? Ca daca fcp ti-a rejectat plata ti se intoarce la site-ul de unde ti s-au trimis. Un ti s-au intors la site? Unde au ramas?
Ana33

cc , nu s au intors banii . si sunt multe site uri in ac situatie. Intreb daca cineva a mai auzit ceva? Pt mien erau bani care tb sa i dau cuiva ca ma imprumutasem, poate ni i dau inapoi...poate au inima hahaha
Ana33

Buna ,

Mai stiti ceva de paltile rejectate? Mai avem vreo sansa sa ne recuperam banii? Erau putini dar pt mine erau multi, reprezenta un imprumut ce tb sa i l dau unui amic. Acum tb sa muncesc peste sa i fac la loc.
Scrie răspuns

Înapoi la “Despre video chat - discutii generale”