Pff de 5 ani... Si cum iti poti face pfa??manuela222 scrie: ↑25 Apr 2018, 10:53De cat timp esti model independent? Dupa aceea iti voi explica de ce te-am intrebat asta.
Transfer bancar pt plata de pe Jasmin!
Reguli forum
Cei 7 ani de Acasă! Zero SPAM!
Cei 7 ani de Acasă! Zero SPAM!
- manuela222
- User Junior+
- Has thanked: 4 times
- Been thanked: 6 times
Pai si tu mereu ai primit platile pe conturi precum firstchoicepay, paxum etc...si nu in contul bancar din ro? Iti pot raspunde cu exactitudine daca imi raspunzi la fiecare intrebare in parte.
Da, pana acum sa se închidă firstchoice... Am folosit doar cardul de payoner.manuela222 scrie: ↑25 Apr 2018, 23:01 Pai si tu mereu ai primit platile pe conturi precum firstchoicepay, paxum etc...si nu in contul bancar din ro? Iti pot raspunde cu exactitudine daca imi raspunzi la fiecare intrebare in parte.
- manuela222
- User Junior+
Pai te-am intrebat toate astea pentru ca daca lucrezi de 5 ani si ai primit doar pe cardul fcp (payoneer) inseamna ca nu ai declarat nimic...si daca te faci pfa poate te investigheaza din urma pe tine ca persoana fizica..acuma asta nu e sigur ca poate investigheaza doar pfa si nu pe tn ca pers fizica.
- manuela222
- User Junior+
Scuze ti-am dat o info gresita. Daca in toti acesti ani nu ti-au intrat bani intr.-un cont bancar romanesc ci doar pe un card tip firstchoicepay, atunci nu au cum sa te caute din urma. Acel card e ca si cum ar fi al unui turist (ca si cum cineva scoate în mod sporadic bani).
Dar acele modele ce au primit ceva plati intr.-un cont bancar din ro de nu mai mult de 5 ani (cand prescriu datoriile etc) atunci da....asta e parerea mea.
Pai da.. ma gândeam si eu... pai si eu acum daca nu reusesc sa imi fac ePay trebuie sa ii las cu metoda de transfer bancar... Ce ar trebui sa fac? Oare sa ma duc la banca sa le zic Ca o sa primesc peste 1000$ pe luna? Sa imi deschidă un altfel se cont? Eu am cont personal... la motiv a scris doamna de acolo Ca e Pt familie gen... adică sa Primesc bani de la familie..manuela222 scrie: ↑26 Apr 2018, 23:35Scuze ti-am dat o info gresita. Daca in toti acesti ani nu ti-au intrat bani intr.-un cont bancar romanesc ci doar pe un card tip firstchoicepay, atunci nu au cum sa te caute din urma. Acel card e ca si cum ar fi al unui turist (ca si cum cineva scoate în mod sporadic bani).
Dar acele modele ce au primit ceva plati intr.-un cont bancar din ro de nu mai mult de 5 ani (cand prescriu datoriile etc) atunci da....asta e parerea mea.
- manuela222
- User Junior+
Dar contul epayservice ti l-au acceptat? Ti-au dat optiunea de a cere card?
- WinXPfather
- Moderator
- Has thanked: 48 times
- Been thanked: 92 times
Un turist care nu turisteaza prea mult in spatiu:). Ci de la locatia sa pana la bancomat. Maricica nu prea e turist in acceptiunea termenului. Macar sa schimbe orasul ca sa fie turist...cred:).manuela222 scrie: ↑26 Apr 2018, 23:35Acel card e ca si cum ar fi al unui turist (ca si cum cineva scoate în mod sporadic bani).
Nuuuu...nici acum....Dar mi au activat paxum..si am aplicat pt un card...dar cica dureaza mult pana ajunge..manuela222 scrie: ↑28 Apr 2018, 03:43 Dar contul epayservice ti l-au acceptat? Ti-au dat optiunea de a cere card?
Da da un turist care a scos bani de 2 ori pe luna de la acelas bancomat timp de cativa ani hahahaWinXPfather scrie: ↑29 Apr 2018, 03:42Un turist care nu turisteaza prea mult in spatiu:). Ci de la locatia sa pana la bancomat. Maricica nu prea e turist in acceptiunea termenului. Macar sa schimbe orasul ca sa fie turist...cred:).manuela222 scrie: ↑26 Apr 2018, 23:35Acel card e ca si cum ar fi al unui turist (ca si cum cineva scoate în mod sporadic bani).