Se discuta in ultimele zile ( saptamani chiar ) despre cel mai cald subiect , inchiderea First Choice Bank , votarea legilor SESTA / FOSTA , platile de la siteuri catre modele , modalitati de plata acceptate de catre siteuri , vreau sa aducem centralizat (cumva) toate discutiile intr-un singur loc.Va rog mult sa discutati ontopic , sa impartasim experiente de plata din ultimele zile , efectele lor si evident directia in care ne indreptam. Am sa va rog sa incercam pe cat posibil sa nu aducem in discutie prea mult zvonurile , si daca se poate sa venim cu stiri reale si cat de cat verificate...am spus sa incercam
Am sa incep prin a va povesti pe scurt experienta mea :
Dupa ce am primit mesajul cum ca First Choice Bank se inchide , am inceput ( ca fiecare de altfel ) sa cautam alternative de plata , evident m-am lovit de problema majora...lipsa lor.
Eu colaborez cu Chaturbate , MFC si Cam4. Rog alte modele sa vina in ajutorul comunitatii cu alte siteuri care au alte modalitati de plata.
Pe CB , MFC si Cam4 sunt acceptate ca si modalitati de plata : Wire transfer , check ,Paxum , epayments si Cosmopayment.
Eu am facut un cont pe Paxum , care fost aprobat , am cerut card , care are ca termen de 10 zile "procesing" , iar pe Cosmo am facut cont ,a fost aprobat si astept cardul.
Bun pana aici nimic nou pentru majoritatea dintre noi.
Am intentionat sa fac o proba cu Paxum pe CB , acestia avand posibilitatea sa iti atasezi un card propriu la cont , "external card" , pana iti ajunge cardul oficial Paxum. Am atasat un card visa de la ING. Am facut 200 usd , pe care i-am cerut Marti 24.04.2018. Pana azi liniste totala. Astazi am primit mail de la CB cum ca siteul a trimis banii iar Paxum au refuzat plata si au retrimis banii inapoi catre CB , fara a motiva.
Am inceput sa dau mailuri la CB si la Paxum pentru lamuriri. CB nu mai raspunde , iar reprezentatul Paxum pentru Romania octav@paxum.com (roman de altfel) , mi-a spus ca CB abereaza. ( aveti discutia atasata , cat si mesajul primit de la CB)
Concluzia este ca cei 200 usd ai mei nu se vad nici in CB ( inapoi ) cat nici in Paxum. Cine minte?????? CB? sau Paxum?
Am citit aici pe forum diverse situatii in care alte modele au folosit alte metode de plata si au primit acelasi raspuns , cum ca banii au fost trimisi inapoi catre site. ( MFC de exemplu ) minte si MFC? mint procesatorii de plati?
Voi ce experiente ati avut? Ce rezultate aveti? aveti solutii mai bune?
Incotro ne indreptam ca si job...ce stiti despre legile SESTA / FOSTA ? ne vor interzice jobul? va trebuii sa platim taxe si impozite mai mari?