Care mai sunteti in aceasta situatie , si voua vi s-a spus la fel? Ce este de facut?
Fonduri blocate in FirstChoise Pay!
Reguli forum
Cei 7 ani de Acasă! Zero SPAM!
Cei 7 ani de Acasă! Zero SPAM!
-
- Has thanked: 4 times
- Been thanked: 0
Buna ziua! Vin si eu cu o intrebare, am vazut ca nimeni nu a deschis nici un topic cu aceasta problema! De cand s-a anuntat problema cu Choise Bank, nu mai am acces la fondurile din Account Balance! Asa cum bine stiti, in contul FirstCP sunt disponibile doua “Balance” - una este AccountBalance , iar cealalta este CardBalance. Problema este ca acum fondurile din AccountBalance nu se mai transfera in CardBalance, ceea ce practic inseamna ca nu iti poti accesa bani care sunt in AccountB! Am vorbit de o saptamana cu suportul lor, mi-au spus ca este o problema tehnica de la ei, ca stiu de ea, si ca este prioritatea lor numarul unu ! Chiar atat de mult sa dureze rezolvarea unei chestiuni tehnice?!? Eu una nu cred ca acesta este motivul!
Care mai sunteti in aceasta situatie , si voua vi s-a spus la fel? Ce este de facut?

-
Da, eu la asta ma refeream! Aveam aproape toti banii pastrati in FCP, iar acum nu mai pot sa scot decat ce este in CardBalance, nu si cei din AccountBalance!
- manuela222
- User Junior+
- Been thanked: 6 times
Loredana eu am inteles intrebarea ta. Ana ti-a raspuns desde alta problema (problema platilor rejectate de la site-uri). Dar banii ce au ramas in AccountBalance momentan nu se pot transfera pe CardBalance. Am vorbit cu doua prietene modele (una romanca si cealalta din alta tara) si acelasi lucru mi-au spus ca au vb cu suportul si le-au spus ca este o problema tehnica. Mi se pare ciudat. Ceea ce te sfatuiesc este sa nu scoti absolut tot ce ai pe card (ca poate iti inchid contul si nu mai poti accesa). Sa lasi ceva pe card 200$ cel putin.LoredanaMatt scrie: ↑19 Apr 2018, 14:02 Buna ziua! Vin si eu cu o intrebare, am vazut ca nimeni nu a deschis nici un topic cu aceasta problema! De cand s-a anuntat problema cu Choise Bank, nu mai am acces la fondurile din Account Balance! Asa cum bine stiti, in contul FirstCP sunt disponibile doua “Balance” - una este AccountBalance , iar cealalta este CardBalance. Problema este ca acum fondurile din AccountBalance nu se mai transfera in CardBalance, ceea ce practic inseamna ca nu iti poti accesa bani care sunt in AccountB! Am vorbit de o saptamana cu suportul lor, mi-au spus ca este o problema tehnica de la ei, ca stiu de ea, si ca este prioritatea lor numarul unu ! Chiar atat de mult sa dureze rezolvarea unei chestiuni tehnice?!? Eu una nu cred ca acesta este motivul!
Care mai sunteti in aceasta situatie , si voua vi s-a spus la fel? Ce este de facut?![]()
-
Ma bucur ca ai inteles exact ce am vrut sa spun , si mi se pare ciudat ca nimeni nu am mai deschis subiectul pe aceasta problema! Pe card inca mai am o suma destul de mare, am scos decat ceea ce am avut nevoie! Crezi ca este posibil sa il blocheze si pe cei care sunt acum in CardBalance?
- manuela222
- User Junior+
Pe cei de pe CardBalance nu cred, pentru ca ei trebuie sa raspunda intr.-un fel, sunt raspunzatori pentru cei 10.000 usd de pe card. Insa pentru cei ramasi pe AccountBalance nu inteleg de ce spun ca au o problema tehnica, si daca ar fi asa de ce dureaza asa mult pentru rezolvarea acelei probleme?LoredanaMatt scrie: ↑19 Apr 2018, 16:51 Ma bucur ca ai inteles exact ce am vrut sa spun , si mi se pare ciudat ca nimeni nu am mai deschis subiectul pe aceasta problema! Pe card inca mai am o suma destul de mare, am scos decat ceea ce am avut nevoie! Crezi ca este posibil sa il blocheze si pe cei care sunt acum in CardBalance?
E ingrijoratoare aceasta situatie.
- manuela222
- User Junior+
Acest topic este pentru persoanele ce au ramas cu sume de bani pe AccountBalance (cu sume mai mari de 10.000 usd) de pe FirstChoice, nu pentru rejectarea platilor ce trebuie sa intre pe cont. Pentru acea situatie este deschis alt topic. In concluzie cu cat scoti cei 10.000 usd cu cardul, iti raman mai putini pe card si nu ti se repun din AccountBalance cum se intampla inainte.
- WinXPfather
- Moderator
- Has thanked: 48 times
- Been thanked: 92 times
Nu prea s-a deschis subiectul ca foarte putini au fost nebuni sa riste sa tina banii in conturi riscante ca acestea mai ales la cate atentionari sa nu o faca s-au dat chiar si pe forumul asta.LoredanaMatt scrie: ↑19 Apr 2018, 16:51 Ma bucur ca ai inteles exact ce am vrut sa spun , si mi se pare ciudat ca nimeni nu am mai deschis subiectul pe aceasta problema! Pe card inca mai am o suma destul de mare, am scos decat ceea ce am avut nevoie! Crezi ca este posibil sa il blocheze si pe cei care sunt acum in CardBalance?
Au ramas siteuri cu bani acolo ca nah ei nu aveau ce face...trebuiau sa aiba bani pentru a face platile. Dar trebuie sa fii cel putin nebun sa tii bani prin ...
@Win: Poate fetele sunt mai noi si nu au auzit de e-Passporte. Subiectul nu s-a mai discutat de mult pe forum...
@Manuela si cei in cauza: Avand in vedere cum s-au comportat cei de la FCP, eu cred ca veti primii banii. Poate va dura ceva timp dar daca intentionau sa dea teapa nu anuntau pe toata lumea sa-si scoata banii. Cei in situatia voastra sunt putini, sunt cei care nu au auzit de teapa data de e-Passporte. Mai insistati la ei ca altceva nu aveti de facut, din pacate....
@Manuela si cei in cauza: Avand in vedere cum s-au comportat cei de la FCP, eu cred ca veti primii banii. Poate va dura ceva timp dar daca intentionau sa dea teapa nu anuntau pe toata lumea sa-si scoata banii. Cei in situatia voastra sunt putini, sunt cei care nu au auzit de teapa data de e-Passporte. Mai insistati la ei ca altceva nu aveti de facut, din pacate....
- WinXPfather
- Moderator
- Has thanked: 48 times
- Been thanked: 92 times
Au mai fost cel putin 2 episoade. Unul payoneer-first si inca unul cand o zi nu a functionat first. S-a comentat si atunci destul, macar posturile mele mi le amintesc. Oricum, perioadele cu probleme le putem redescoperi usor daca ne uitam pe istoricul analizei de trafic a forumului
.