Multumesc mult. Mai ales acum cu noile metode de plata, ne ati ajutat enorm, e o platforma unde putem schimba informatii.
Multumesc!!!
Reguli forum
Cei 7 ani de Acasă! Zero SPAM!
Cei 7 ani de Acasă! Zero SPAM!
Multumesc acestui forum , in general pt toate informatiile aduse si pt participarea fiecaruia in parte si a moderatorilor care ne au ajutat foarte mult.
de a lungul timpului.
Multumesc mult. Mai ales acum cu noile metode de plata, ne ati ajutat enorm, e o platforma unde putem schimba informatii.

daca ai primit bani spune in ce metoda te rog si ce curs a fost si cate zile a duratAna33 scrie: ↑20 Apr 2018, 14:19 Multumesc acestui forum , in general pt toate informatiile aduse si pt participarea fiecaruia in parte si a moderatorilor care ne au ajutat foarte mult.![]()
de a lungul timpului.
Multumesc mult. Mai ales acum cu noile metode de plata, ne ati ajutat enorm, e o platforma unde putem schimba informatii.![]()
![]()
![]()
succes
nu am primit inca banii, abia am contul epayments , cat si cosmo aprobate , mai am de asteptat, probabil sapt viitoare, ca duminica se incheie perioada la site.
mc , succes si tie !
mc , succes si tie !