Ifriends - cecuri?

Discutii generale despre activitatea de video chat și despre monetizarea pe platformele de tip Onlyfans. ❤️ Păreri, opinii, întrebări, mod de lucru, povești, discuții diverse despre siteuri de videochat sau Fans Sites și despre acest job in general. Toate își au locul în această categorie. ❤️✅😇
Reguli forum
Cei 7 ani de Acasă! Zero SPAM!
Scrie răspuns
Ana33
Has thanked: 0
Been thanked: 0

Buna seara,

Care mai lucrati pe ifriends? noi ce p....a mea facem, acelea ce lucram pe el? Nu au decat plati prin cecuri acum. tot incearca sa gaseasca o solutie mi au zis
A folosit cineva recent cecuri ? sau in ultimii 2 ani a folosit careva? Vin in 2 sapt sau mai mult? se pierd pe drum ?

Merci frumos, sutn cam agitate la ora asta , a 2 cafea ...a se intelege :grin: :D
SoulCams Models Studios wanted
WinXPfather
Moderator
Moderator
Has thanked: 48 times
Been thanked: 92 times

Cam intr-o luna ai banul. Se mai pot pierde...
Nu intotdeauna clisma e solutia!

Imagine
Ana33

o my good se pot si pierde , aia e, merci frumos ! :relaxed: :upside_down_face:
WinXPfather
Moderator
Moderator
Has thanked: 48 times
Been thanked: 92 times

Mici sansele dar de dragul unui raspuns la obiect, exista posibilitatea. Bazat pe precedente. Alegi fedex si gata. Ai cecul intr-o saptamana, safe, si in maxim 21 de zile dupa depunere incasezi banii. Practic cam in 2 saptamani.

Apoi te doare la pula, are iubi bani de buzunar!
Nu intotdeauna clisma e solutia!

Imagine
Ana33

WinXPfather scrie: 17 Apr 2018, 21:34 Mici sansele dar de dragul unui raspuns la obiect, exista posibilitatea. Bazat pe precedente. Alegi fedex si gata. Ai cecul intr-o saptamana, safe, si in maxim 21 de zile dupa depunere incasezi banii. Practic cam in 2 saptamani.

Apoi te doare la pula, are iubi bani de buzunar!
Eu n am iubi .... :'( mai vad si eu cate o pula pe pc ca sa n o uit ! :blush:
Ana33

if a adaugat cosmo pt plata. bravo if :)
anda88

Sunt fete pe Ifriends care nu pot folosi nici cosmo si nici cecuri.Ei promit de o luna jumatate ca vor introduce o alta metoda de plata,nu stiu cand si daca se va intampla.Intrebandu i ce fac fetele in situatia asta,raspunsul a fost "collecting funds" :))).Mie imi sunt dragi si probabil au problemele lor,nu cred ca le convine nici lor situatia,dar totusi...Cecurile in Romania nu mai sunt acceptate,am fost in toate bancile mari.Mi au spus in mai multe sucursale-banci diferite ca de o luna nu mai accepta cecuri din afara Romaniei,nu neaparat US.Totusi,daca a depus cineva vreun cec luna asta intr o banca si a fost acceptat,please let me know.Multumesc
Scrie răspuns

Înapoi la “Despre video chat - discutii generale”