Buna ziua tututor,
Dorim sa anuntam cu mare entuziasm ca foarte curand vom deschide inregistrarile pentru editia a II-a a Bucharest Summit, dar inainte de asta dorim sa anuntam cateva schimbari ce au loc in echipa organizatorica a evenimentului.
Doi dintre fondatorii Bucharest Summit, Gabriel (Rich Girls Studios) și Doru (Best Studios) au decis să se retragă din organizarea celui mai așteptat festival din industria internațională a videochat-ului, desfășurat în Bucuresti, România.
Succesul de care s-a bucurat prima ediție a Bucharest Summit s-a datorat în egală măsură și celor doi fondatori, precum și echipei acestora cărora dorim să le mulțumim pentru aportul și implicarea de care au dat dovadă în organizarea festivalului.
Această decizie nu influențează în nicio măsură relațiile dintre noi ca parteneri și/sau colaboratori, dimpotrivă, suntem convinși că ne vom bucura de prezența și de experienta lor in domeniu, ca invitați sau speakeri în cadrul următoarelor ediții ale Bucharest Summit.
Le mulțumim și le urăm mult succes în proiectele pe care și le-au propus!
Summitul de la Bucuresti isi va pastra promisiunea initiala de la veni cu un eveniment care sa ridice standardele, sa aduca la Bucuresti mari nume din livecam, sa livreze un produs orientat catre profesionalism, calitate, business, inovatie si desigur si multa distractie. Surprizele nu vor lipsi,o sa venim cu multe concepte noi, locatii noi si activitati care sa faca diferenta. Markus si Alex Ardelean vor ramane in continuare fondatorii si ownerii evenimentului, ei fiind si initiatorii proiectului si vor duce toata ideea asta mai departe alaturi de echipele lor din care fac parte multi oameni profesionisti si dedicati.
Statement Rich Girls Studios & Best Studios:
„Bucharest Summit este pentru noi un proiect de suflet, un proiect pe care l-am văzut conturându-se treptat de la o idee frumoasă, la cel mai așteptat festival din industria internațională a videochat-ului. Ne mândrim cu faptul că am contribuit la fondarea și la organizarea festivalului și ne dorim să susținem în continuare acest demers prin participarea activă în cadrul edițiilor viitoare.
În acest moment, sute de oameni (staff și modele) se bazează pe noi, pe evoluția continuă a studiourilor noastre, de aceea avem o datorie morală față de ei să dezvoltăm proiectele ambițioase pe care le-am promis si pe care le vom dezvolta la standardul cel mai inalt cu care suntem deja obisnuiti.
Resursele limitate de timp si volumul ridicat al celorlalte proiecte de anvergura planificate si demarate nu ne mai permit sa ne ocupam de toate în egală masură (studiourile noastre, Bucharest Summit, proiectele incepute, atat cele profesionale cat si cele personale, familiile noastre) și pentru că mereu ne dorim să livrăm servicii excepționale, suntem nevoiți să renunțăm la anumite proiecte, chiar dacă ni le-am dorit și sunt foarte importante pentru noi. Acesta este și motivul pentru care am ales să ne retragem din organizarea Bucharest Summit.
Suntem alături de ceilalți doi organizatori, cărora le mulțumim și totodată le urăm succes în organizarea ediției din mai 2018.”