WinXPfather scrie:Nu. Inseamna ca cumpara trafic, care e ... cum e ... ca traficul cumparat si asta face ca sa scada media timpului petrecut de vizitator in site. Se face medie cu timpul petrecut de modele care e de ordinul orelor cu a utilizatorilor vechi ce stau ore pe site, chiar si in privat si cu secunda/dele ce le stau cumparatii pana inchid pagina de la x. Pot fi vazute si sursele de trafic etc etc.
Si banuiesc ca te-ai uitat pentru Livejasmin.com, pe Jasmin.com lucrurile stau putin diferit, pentru ca.
Da...pe livejasmin.com m am uitat.
Acum na m am uitat si la alte site uri, ceel care se zice ca sunt bune si se vede ca au trafic baban, media de stat pe site e mica.
Cel mai greu e sa sati la puricat fratilor...luni de zile, pana ti faci o baza buna de clienti (oameni cu resurse financiare care si permit sa stea mai mult in pvt, mi se pare decent sa stea 15 min, 20 )
Pe toate siteurile cred ca gasesti si cu 2 min si cu 20, 30 etc. Cu orele din ce am citit pe aici, desi eu inca nu i am pe astia.
Mi e sila de astia care stau 5 min. E mai greu sa lucrezi in vdc cu multi clienti de 5 min, munca e mai mare. Si o sa scap eu incet de ei, nu vreau sa mi vand marfa pt 5, 6$ partea mea.
Sau am dat de unul acum, pe un anumit site, care vine ca nesimtitul si pt tipsuri de 2$ sau 5$ (suma lor fiind in total ex 10 $) imi cumpara mie timpul, 30 min sau chiar o ora . dar du te in pula mea de nesimtit. Aici eu am gresit, ca i am dat teren.... Ca stai sa te incalzesti sa devii hard, hai 5 min-10 min e decent, dar mai mult de 10 min inseamna ca esti un nesimtit, care asa faci si in viata reala, vrei calitate pt o cafea de cativa $. A ca mai revii s - o evzi pe cutarica in free, dupa ce ai avut pvt cu ea de 10 sau 15 min macar, asta da, e normal. Sunt f multi care se excita si doar cand le dai atentie, poti sa fii tu super imbracata, nu conteaza, dc le ai dat ceva atentie mai multa si o freaca si cum in direct, in free. E o intreaga psihologie de aplicat in vdc.
Si uite asa alti membri te vad ocupata cu ratati din astia si pierzi clienti buni.
De ac am intrebat de jasmin care i treaba...