Payoneer is currently undergoing maintenance.

Discutii generale despre activitatea de video chat și despre monetizarea pe platformele de tip Onlyfans. ❤️ Păreri, opinii, întrebări, mod de lucru, povești, discuții diverse despre siteuri de videochat sau Fans Sites și despre acest job in general. Toate își au locul în această categorie. ❤️✅😇
Reguli forum
Cei 7 ani de Acasă! Zero SPAM!
Scrie răspuns
georgemic
Has thanked: 0
Been thanked: 0

Sunt probleme cu cardurile payoneer? Am incercat azi sa scot bani la bancomat, diferite banci , si mi s-a refuzat tranzactia.
SoulCams Models Studios wanted
georgemic

The system is currently undergoing maintenance in preparation for Firstchoice Pay. Automatic balance inquiries and card activation over the phone will be temporarily unavailable and you may experience interruptions in card usage and payment loading times. This maintenance is temporary and is expected to be finished within a few hours.

pentru cei interesati
googlefun
VIP
VIP
Been thanked: 5 times

georgemic scrie:Sunt probleme cu cardurile payoneer? Am incercat azi sa scot bani la bancomat, diferite banci , si mi s-a refuzat tranzactia.

Salutare georgemic@

Nu , nu sunt probleme . Probabil ai ignorat e-mailul primit de la ei , in care anunta ca incepand cu 1 februarie vor face trecerea la FirstChoice Pay . Probabil este vorba de unele chestiuni tehnice , necesare switch-ului - asa , cum dealtfel anunta - in cea de-a doua ta postare pe acest topic ..

That's all !
maria.mirabela

buna! catot se vb despre schimbarile de la payoneer- alias - firstchoicepay :) - mai este valabil plata cu ajutorul mailului ??? stiti ca era un link gen " load.payoneer.com" - pt private pay payoneer - acum cu firstchoicepay se mai poate ??? a incercat cineva ieri azi ??? Multumesc !
googlefun
VIP
VIP
Been thanked: 5 times

maria.mirabela scrie:buna! catot se vb despre schimbarile de la payoneer- alias - firstchoicepay :) - mai este valabil plata cu ajutorul mailului ??? stiti ca era un link gen " load.payoneer.com" - pt private pay payoneer - acum cu firstchoicepay se mai poate ??? a incercat cineva ieri azi ??? Multumesc !

Buna , maria.mirabela@

Absolut toate "functiile " s-au transferat de la Payoneer catre FirstChoice Pay , fara exceptie , dar , pentru siguranta intreaba aici :

Link : firstchoice-pay-t16781.html#p103398
..............................
Later edit.
Am verificat acum , nu mai e nevoie sa postezi acolo .
In stanga sus , langa 'Activity" ai butonul "Pay" !!

Apasa-l cu incredere , maria.mirabela@ ... :)
Scrie răspuns

Înapoi la “Despre video chat - discutii generale”