Buna Ziua!
Am achizitionat recent un laptop Acer Intelcore I7-7500U 2.7 Ghz with Turbo Boost up to 3,5Ghz,NVIDIA GeForce 940 MX with 2GB Dedicated VRAM,8GB DDR4 Memory,256 GB SSD.Am instalat Win 8.1 si se pare ca am probleme cu driverele pt BCC 950.
De pe site-ul logitech am instalat skype smth drivers dar se pare ca degeaba.Trebuie neaparat sa-mi instalez Win 10, asa cum imi cerea pe siteul acer?L-as cumpara dar nu am nici o garantie ca dupa ce-l instalez,va fi compatibil cu driverul pt camera...Ce as putea face?
Multumiri in avans!
PS Pe vechiul calculator aveam win 7..preferatul meu..dar se pare ca laptop-urile astea de ultima generatie cer toate ori Win8 ori Win10...
Drivere camera Logitech BCC950 conflict cu Win8.1
- SAD^^EYES
- Administrator

- Has thanked: 143 times
- Been thanked: 87 times
Buna,
Incearca upgrade la win 10, teoretic nu ar trebui sa fie probleme. Nici cu 8.1 nu ar trebui sa faca figuri, dar mie cel putin imi este greu sa imi dau seama motivul pana nu intru pe pc.
Ai mai putea sa instalezi softul de la C920 cu tot cu drivere si vezi ce se intampla, dar asta dupa ce in prealabil ai dezinstalat driverele puse de win 8.1 pentru bcc950.
Sper sa te ajute. Toate cele bune.
Cu stima, Ionut
Incearca upgrade la win 10, teoretic nu ar trebui sa fie probleme. Nici cu 8.1 nu ar trebui sa faca figuri, dar mie cel putin imi este greu sa imi dau seama motivul pana nu intru pe pc.
Ai mai putea sa instalezi softul de la C920 cu tot cu drivere si vezi ce se intampla, dar asta dupa ce in prealabil ai dezinstalat driverele puse de win 8.1 pentru bcc950.
Sper sa te ajute. Toate cele bune.
Cu stima, Ionut
Multumesc, Ionut!Am rezolvat-o pana la urma desi mi-a dat un pic de furca..nu stiam ca pot face upgrade la Win10 asa ca am sters Win 8.1 si am instalat fresh noul Win....
Se pare ca nici nu aveam versiunea corecta de VisitX..in fine..Totul e ok.
Multumiri pt ajutor!
Se pare ca nici nu aveam versiunea corecta de VisitX..in fine..Totul e ok.
Multumiri pt ajutor!