Am downloadat softul si nu stiu sa intru online cu el . Mi se spune sa fac asta dar nu gasesc unde :
''Once SMBroadcast is set up, it’s just three short steps to start your stream:
Log in on streamatemodels.com and go to the Streaming page. Select “SMBroadcast” from the Quality drop-down menu.''
Nu vad unde sa intru , daca dau sa intru online de pe soft si sunt deja logata pe site cu camul nu merg amandoua .
Deci , am downloadat softul , am dat calibrate , ma vad pe el si nu stiu cum sa intru online cu softul .
Am contactat suportul dar rasp greu se pare . Daca stie cineva multumesc dinainte .
Streamate SMBroadcast help
- Adrian
- Moderator

- Has thanked: 35 times
- Been thanked: 56 times
Trebuie sa ai și site-ul deschis în browser, chat-ul propriu-zis are loc în browser nu pe SMB.
Recomand >>> Studio Videochat Fetish >>> Work Smart Not HardCore!!!
- googlefun
- VIP

- Has thanked: 0
- Been thanked: 5 times
Salut bebelina
Urmeaza pasii de mai jos :
1.Deschizi mai intai SMBroadcast -asta fara sa mai deschizi tu mai inainte webcamul , ci , daca e calibrat i-si ia de acolo singur sursa video - si-l pastrezi pe desktop ( o sa te vezi in el ) ..
2. Te loghezi din browser pe Streamate si trebuie sa ai selectat acolo exact ca in poza de mai jos ...

3. Click pe "Start my show" , dupa care-ti va aparea mesaj in fereastra din browser , la fel ca in poza de mai jos ...

4.Moment in care , abia acum te intorci la fereastra cu encoderul de la Streamate (care era pe desktop) si click pe ...Start Show ! Asta e tot , bebelina@
De retinut este ca nu vei avea in acea fereastra din browser imaginea ta preluata din webcam , ci te vei vedea doar in encoder , ca si la FMLE .
Bafta !
Urmeaza pasii de mai jos :
1.Deschizi mai intai SMBroadcast -asta fara sa mai deschizi tu mai inainte webcamul , ci , daca e calibrat i-si ia de acolo singur sursa video - si-l pastrezi pe desktop ( o sa te vezi in el ) ..
2. Te loghezi din browser pe Streamate si trebuie sa ai selectat acolo exact ca in poza de mai jos ...

3. Click pe "Start my show" , dupa care-ti va aparea mesaj in fereastra din browser , la fel ca in poza de mai jos ...

4.Moment in care , abia acum te intorci la fereastra cu encoderul de la Streamate (care era pe desktop) si click pe ...Start Show ! Asta e tot , bebelina@
De retinut este ca nu vei avea in acea fereastra din browser imaginea ta preluata din webcam , ci te vei vedea doar in encoder , ca si la FMLE .
Bafta !
Ultima oară modificat 17 Noi 2016, 00:47 de către googlefun, modificat 1 dată în total.