E suficienta configuratia pentru deskop?

Discuții generale pe subiecte cu profil tehnic. Exemplu: discuții legate de diverse probleme software/hardware cu calculatorul, camera, tableta, smartphone-ul, telefonul fie el iPhone sau Android, probleme cu internetul etc. Orice alte discuții pe teme tehnice sunt binevenite. Tutoriale utile din youtube se pot integra în forum! ⚙️⚙️⚙️
Scrie răspuns
JullyAna
Has thanked: 0
Been thanked: 0

Buna ziua.Initial am vrut sa achizitiones un deskop gata asamblat,apoi am facut cateva cercetari :roll: si ma gandesc daca sa achizitionez aceste componete:
Procesor Intel Skylake, Core i7 6700K 4.0GHz box
Sursa Seasonic S12II-520 Bronze 520W
Hard disk Seagate Desktop HDD 2TB 7200RPM 64MB SATA-III
Memorie HyperX Fury Black 16GB DDR4 2133MHz CL14 Dual Channel Kit
SSD ADATA Premier Pro SP550 Series 240GB SATA-III 2.5 inch
Placa de baza ASUS H110M-K
Sunt suficiente pt a oferi calitate?
mia_m

Eu am un i5 2.8 si 8 gb ram si tin 5 situri, skype si youtube. in conditiile in care procesorul meu ajunge la 70% iar ramii doar la jumatate . Conteaa si site-urile pe care intri. Daca folosesti click dreapta pe bara si task manager, o sa vezi cand pc-ul tau devine suprasolicitat si "mai tai din ele". Sper ca te-am ajutat. Spor!
JullyAna

Îți mulțumesc pentru răspuns.Inca nu mi.am achiziționat acele componente, am facut acest post in ideea ca cineva poate care este in domeniu ma va sfatui daca am ales corect sau ar trebui sa ma mai documentez.o zi bună un continuare si spor :)
eldiablo
VIP
VIP
Has thanked: 2 times
Been thanked: 8 times

Da , sunt suficiente
Carpe Diem va doresc la toti - Sunt implinit spiritual , dezinteresat si neinteresant financiar , gata de gluma oricand , ajut si critic gratis sincer cand pot iar daca jignesc nejustificat inseamna ca nu nu sunt eu
JullyAna

Mulțumesc pt răspuns!
Scrie răspuns

Înapoi la “Discutii Tehnice”