Teapa cu un admin roman pe myfreecams?

Discutii generale despre activitatea de video chat și despre monetizarea pe platformele de tip Onlyfans. ❤️ Păreri, opinii, întrebări, mod de lucru, povești, discuții diverse despre siteuri de videochat sau Fans Sites și despre acest job in general. Toate își au locul în această categorie. ❤️✅😇
Reguli forum
Cei 7 ani de Acasă! Zero SPAM!
Scrie răspuns
silivanclaudiu
Has thanked: 0
Been thanked: 0

salut, de cateva saptamani sunt cam nedumerit, eu cu prietena mea suntem incepatori in domeniul videochatului , acum o luna i-am facut ei cont pe myfreecams toate bune si frumoase , am facut 38$ , mi-au ajuns cu succes pe cardul meu payoneer , urmatoare zi cand am intrat pe site am dat de un admin roman care ne-a spus ca ne ajuta el sa facem mai multi bani , ne-am spus ca avem camscore mic , si ca ne va face el o afiliere a contului , pentru a avea un camscore mai mare si pt a face bani. am acceptat treaba asta , prietena mea s.a apucat sa lucreze pe contul creat de el , luna aceasta pe data de 1 trebuia sa ne intre 100$ pe card, dar nu au intrat , pe data de 16 adica azi , site-ul trebuia sa ne vireze banii in contul meu de payoneer vreo 200$ dar nu a intrat nici un ban in cont, cand am intrebat adminul despre care v-am vorbit, mi.a spus ca trebuia sa avem minim 10 ore de lucru sa ne intre banii pe card, inca o chestie , pe contul facut de mine la account information nu imi apare ca am facut nici un token , pe contul care l.a facut el , imi apare tokeni dar nu imi apare aacount information , ce este de facut? este teapa sau este adevarat ce a spus? sau poate nu am butonat eu bine sa imi bage banii pe card, unde anume trebuie sa umblu? multumesc !
SoulCams Models Studios wanted
Adrian
Moderator
Moderator
Has thanked: 35 times
Been thanked: 56 times

silivanclaudiu scrie:pe contul facut de mine la account information nu imi apare ca am facut nici un token , pe contul care l.a facut el , imi apare tokeni dar nu imi apare aacount information , ce este de facut? este teapa sau ...

Dar tu in sinea ta ce crezi?
DarkBOO
User Activ
User Activ
Has thanked: 0
Been thanked: 0

Vai mi-e rau :shock: :lol: :lol: :lol: :lol:
Scrie răspuns

Înapoi la “Despre video chat - discutii generale”