Are cineva cont pe camdolls?
Reguli forum
Cei 7 ani de Acasă! Zero SPAM!
Cei 7 ani de Acasă! Zero SPAM!
-
Tania_ce_Mare
- Has thanked: 0
- Been thanked: 0
Eu il cercetez acuma. Ti-ai facut cont intre timp? Cum e?
Site slabut, trafic slabut, membrii nesimtiti, in urma unui "interviu"(de fapt e un privat cu adminul in care iti testeaza limitele showlui) primesti o suma de bani pe ora cat timp esti online (maxim am reusit 9 $ cu cerinte in limita bunului simt)
-
Tania_ce_Mare
ce conditii sunt ca sa primesti banii aia pe ora?
- alexalex101
- User Junior

De ce ai vrea cont pe site-ul asta ?
"The most important thing is to enjoy your life - to be happy - it's all that matters." - Audrey Hepburn
- GlamChatStudio
- GoldMember

- Has thanked: 11 times
- Been thanked: 52 times
OMG!Jada scrie:Pt ca plateste la ora si la cat de prost merge eu zic ca se merita
https://glamchatstudio.ro/ powered by GlamChatStudio
Cat de ciudati suntem noi oamenii, sa ne nastem nu cerem, sa traim nu stim si sa murim nu vrem...
Cat de ciudati suntem noi oamenii, sa ne nastem nu cerem, sa traim nu stim si sa murim nu vrem...
Pana rezolvi cu contul eu zic sa te antrenezi pentru interviul ala cu adminul in privat , nu de alta, sa nu pici testul la limitele alea : "2 limbi straine scris vorbit perfect, imagine hd, decor decent, show cu toy (mediu-mare), anal toy,oh-mi-bod,look peste medie,squirt,slave-master, cam asta a cerut in pvt" :roll: :roll:Jada scrie:Ma poate ajuta cineva sa imi fac cont de model pe camdolls?????
A innebunit lumea de tot oameni buni ? Mai avem scapare :?: :!:
Suntem ceea ce gandim!
- googlefun
- VIP

- Been thanked: 5 times
Angeline , daca este vorba de antrenament pentru interviu , cred ca , si eu si Love ne putem rupe cate 4-5 ore /zi (de fiecare ) din programul nostru , ca sa o " antrenam " pe Skype .angeline scrie:Pana rezolvi cu contul eu zic sa te antrenezi pentru interviul ala cu adminul in privat , nu de alta, sa nu pici testul la limitele alea : "2 limbi straine scris vorbit perfect, imagine hd, decor decent, show cu toy (mediu-mare), anal toy,oh-mi-bod,look peste medie,squirt,slave-master, cam asta a cerut in pvt" :roll: :roll:Jada scrie:Ma poate ajuta cineva sa imi fac cont de model pe camdolls?????
A innebunit lumea de tot oameni buni ? Mai avem scapare :?: :!:
Daca trece de noi , interviul ala va fi ...apa de ploaie !!
-
ladyinblack21
- User Junior

ce binevoitor esti google...stiam eu ca tu prin antrenor personal nu te referi doar la fitness
))))))))))))))))
- googlefun
- VIP

- Been thanked: 5 times
ladyinblack21 scrie:ce binevoitor esti google...stiam eu ca tu prin antrenor personal nu te referi doar la fitness))))))))))))))))
P.S Spusele lui Napoleon Bonaparte conform cărora „Cu cât mai multă sudoare pe câmpul de instrucţie, cu atât mai puţin sânge pe câmpul de luptă“ ...le vom aplica ad-litteram :lol:
lol lady@
Aveam un cont pe camdolls.com si lasam banii sa se stranga acolo de cand am inceput.Nu am primit niciodata banii de pe camdolls dar din cate imi aduc aminte trebuia sa apas undeva ask for payment si sa scriu pe ce vreau sa primesc banii sau ceva de genul.Vroiam cand se strang 1000 sa iau banii prin card.id.net daca stiti modalitatea asta de plata.Camdolls accepta modalitatea asta de plata.Problema este ca m-am trezit ca naked a cumparat camdolls ul si am primit un email cum ca marti sau miercuri primesc banii. In acest email la payment details era gol , aveam trecuta suma si in attachments aveam doua pdf uri cu invoice si statement unde erau detaliile despre sumele de bani dar nici acolo nu era trecut ca ma plateste prin id card. Este joi si nu am primit banii.A primit cineva banii pe ramasi pe camdolls in urma acestei schimbari de cand a fost cumparat de naked?Multumesc anticipat celor ce vor raspunde.