Cum mai merge imlive?

Discutii generale despre activitatea de video chat și despre monetizarea pe platformele de tip Onlyfans. ❤️ Păreri, opinii, întrebări, mod de lucru, povești, discuții diverse despre siteuri de videochat sau Fans Sites și despre acest job in general. Toate își au locul în această categorie. ❤️✅😇
Reguli forum
Cei 7 ani de Acasă! Zero SPAM!
Scrie răspuns
dulcyka_sexy
User Avansat
User Avansat
Has thanked: 0
Been thanked: 0

buna lume, inca mai traiesc lol, si curioasa ca de obicei, va intreb cum mai merge imlive.com... hehe... sunt curioasa mai mult, cam cati bani mai trebuie facuti ca sa intri in Hof? eu mereu sunt cam pe langa Hof, mama lui de hof, tot trebuie sa il fac si eu odata si odata.. ma gandeam ca poate 100 pe zi nu e de ajuns.... daca aveti idei, pls share with me:) multa bafta la toti care cum pe unde lucrati:)
Imagine
SoulCams Models Studios wanted
manuela222
User Junior+
User Junior+
Has thanked: 4 times
Been thanked: 6 times

dulcyka_sexy scrie:buna lume, inca mai traiesc lol, si curioasa ca de obicei, va intreb cum mai merge imlive.com... hehe... sunt curioasa mai mult, cam cati bani mai trebuie facuti ca sa intri in Hof? eu mereu sunt cam pe langa Hof, mama lui de hof, tot trebuie sa il fac si eu odata si odata.. ma gandeam ca poate 100 pe zi nu e de ajuns.... daca aveti idei, pls share with me:) multa bafta la toti care cum pe unde lucrati:)
Hello Dulcik...Ma gandeam si eu la ImLive. Imi poti spune daca tu faci 100 $ pe zi dar cate ore stai?
Si daca toate modelele incepatoare (pe imlive) pot face suma asta?

Bafta
dulcyka_sexy
User Avansat
User Avansat

manuela222 scrie:
dulcyka_sexy scrie:buna lume, inca mai traiesc lol, si curioasa ca de obicei, va intreb cum mai merge imlive.com... hehe... sunt curioasa mai mult, cam cati bani mai trebuie facuti ca sa intri in Hof? eu mereu sunt cam pe langa Hof, mama lui de hof, tot trebuie sa il fac si eu odata si odata.. ma gandeam ca poate 100 pe zi nu e de ajuns.... daca aveti idei, pls share with me:) multa bafta la toti care cum pe unde lucrati:)
Hello Dulcik...Ma gandeam si eu la ImLive. Imi poti spune daca tu faci 100 $ pe zi dar cate ore stai?
Si daca toate modelele incepatoare (pe imlive) pot face suma asta?

Bafta

hello manuela.. eu nu am zis ca fac suma de 100$ zilnic, am zile cand fac mai mult sau mai putin...de aia si eu intreb aici...
Imagine
dulcyka_sexy
User Avansat
User Avansat

hellooo? somebody know? pls?
Imagine
YZF
Been thanked: 1 time

Buna Dulcyka,

Pot sa-ti zic ca nu cu mult timp in urma (1-2 luni) ajungeai in HOF cu $1300.
Nu am avut in studio perioade sub $1300 pentru modele serioase si dedicate acestui site, dar e posibil si cu mai putin de $1300 sa ajungi in HOF.

Spor,
Bsmart Studio
Bsmart Studio - bsmart-studio.ro | FB: Bsmart Studio | 0725BSMART

Imagine
dulcyka_sexy
User Avansat
User Avansat

mda, multumesc mult de info...
se pare ca inca nu e de ajuns ce fac eu, mai ales ca majoritatea castigurilor mele sunt si bonusuri-party, mvc,campanii,attentive,nu mai zic house of games-zilnic...
multumesc mult inca o data:)
Imagine
YZF
Been thanked: 1 time

Nu te descuraja, dimpotriva: insista / persevereaza. Greu e pana ce intri prima luna, apoi deja ai un avantaj (deloc de neglijat) si iti va fi mai usor sa te mentii in HoF.

Daca tehnica personala / looks / echipamentele nu le poti schimba peste noapte, intr-o singura noapte poti insa sa te asiguri ca profilul tau e "as good as it can be" (nu zic de wiki din moment ce din raspunsul tau inteleg ca folosesti corect resursele site-ului)
Bsmart Studio - bsmart-studio.ro | FB: Bsmart Studio | 0725BSMART

Imagine
Scrie răspuns

Înapoi la “Despre video chat - discutii generale”