Deoarece in aceasta perioada am un program foarte lejer si relaxat, vreau sa fac urmatoarea oferta:
Sunt dispus sa realizez aplicatii (windows/mac) pentru oricine considera ca ar avea nevoie de asa ceva. Scopul aplicatiilor doresc sa fie de ajutor pentru persoanele care activeaza in domeniu, in special modele. Deci voi imi spuneti cam ce tip de aplicatie v-ar interesa sa aveti, eu analizez cerintele si daca pot sa va ajut, cu cea mai mare placere. In functie de complexitate, va fi si o taxa, dar doar pentru proiecte mai complexe si care necesita mult timp la "fabricare"
Eu deja am lucrat la o aplicatie, care o voi face disponibila gratuit aici pe forum si care consider ca poate aduce un plus de ajutor tuturor modelelor. Mai exact, in cazul cand sunteti in pana de idei de topicuri de discutie cu membrii, deschideti aplicatia, alegeti o categorie (Relatii, Munca, Divertisment, Sex, etc.) si in functie de categoria aleasa, aplicatia va ofera intrebari generatoare de subiecte de conversatie, pe care le puteti adresa membrilor in timpul privatului.
In concluzie, astept cererile voastre si daca va pot ajuta, cu cea mai mare placere.