Yahoo mail!

Discuții generale pe subiecte cu profil tehnic. Exemplu: discuții legate de diverse probleme software/hardware cu calculatorul, camera, tableta, smartphone-ul, telefonul fie el iPhone sau Android, probleme cu internetul etc. Orice alte discuții pe teme tehnice sunt binevenite. Tutoriale utile din youtube se pot integra în forum! ⚙️⚙️⚙️
Scrie răspuns
katypink
User Junior
User Junior
Has thanked: 0
Been thanked: 0

probleme logare!ce ne facem?
readyforyou29
User Activ
User Activ
Been thanked: 1 time

Reinstaleaza Windows-ul.
La mine merge. Singurele probleme care pot aparea la logare sunt atunci cand te afli in alta tara sau ai ip-ul schimbat.
Faceti bani cu Chaturbate,cele mai multe posibilitati de castig:
http://adf.ly/1Sp798
justme2015

Nu reinstala nici un windows....e o problema generala si nu doar la noi in tzara....
katypink
User Junior
User Junior

da ,de azi noapte cred eu ca nu mai merge! ce naiba facem? este frustrant!! mie imi e teama de vreo heckuaila asa pe sistem turbo! daca citesc astia toate passwordurile stocate in yahoo mail?? iar pe payoneer cum naiba fac sa ma loghez ca am username fix adresa de yahoo mail?
what the fuck!grrr
justme2015

te potzi loga fara nici o problema in contul tau de payoneer ...eu am schimbat deja mailul la payoneer cu altul de gmail...dar mare grija cu platzile pe site-uri ca se schimba username....
googlefun
VIP
VIP
Been thanked: 5 times

katypink scrie:da ,de azi noapte cred eu ca nu mai merge! ce naiba facem? este frustrant!! mie imi e teama de vreo heckuaila asa pe sistem turbo! daca citesc astia toate passwordurile stocate in yahoo mail?? iar pe payoneer cum naiba fac sa ma loghez ca am username fix adresa de yahoo mail?
what the fuck!grrr
Salutare katypink@

Chiar acum am verificat (din nou ) .Intradevar asa este , unele adrese de e-mail , pe yahoo , te intampina - in incercarea de a te loga - cu fraza Sorry, we were unable to proceed with your request. Please try again.

Asta in timp ce alte adrese de yahoo mail , merg bine merci . Nu este prima data cand se intampla , i-si vor reveni ..

Asta nu inseamna ca nu te poti loga pe Payoneer , doar ca nu vei mai putea vedea e-mailul de la Yahoo cand se face o plata pe Payoneer .Deci nu este de la Windows , calm down . Cum spuneam , eu pot sa intru in unele conturi de yahoo , iar pe altele , imi apare fraza de mai sus . Daca ar fi fost de la Windows , sau daca ar fi picat Yahoo , nu puteam accesa alte adrese , logic nu ? .....

Sigur , se va rezolva ..
Ultima oară modificat 09 Apr 2016, 23:40 de către googlefun, modificat 1 dată în total.
alexalex101
User Junior
User Junior

Mie imi merge fara probleme.
"The most important thing is to enjoy your life - to be happy - it's all that matters." - Audrey Hepburn
hayat
User Junior+
User Junior+

The cat would eat fish and would not wet her feet.
vdt85
User Activ
User Activ
Has thanked: 1 time

mie imi merg toate cele 3 conturi...
hayat
User Junior+
User Junior+

si mie, dar acum cateva ore nu a mers messul , pe mail ma puteam loga in schimb
The cat would eat fish and would not wet her feet.
googlefun
VIP
VIP
Been thanked: 5 times

katepink@ ,

Verificand acum dimineata , am constatat ca Yahoo si-a revenit , functioneaza toate conturile acum , ca si cum nimic nu s-a intamplat ...
Scrie răspuns

Înapoi la “Discutii Tehnice”