ImLive
NU STIU CE DRACU SE INTAMPLA DAR NU AM MAI PRIMIT CECURILE DE IMLIVE PE PERIOADA 1 SI 2 PE IANUARIE.
ORI AU INCEPUT JMECHERII SA SE CONVINGA CA E MAI PROFITABIL UN CEC DE IML DECAT UN CEC DE IF SI SA LE FURE?
E STRESANTA CHESTIA...IAR IN CEEA CE PRIVESTE PLATA PRIN TRANSFER NU SE PUNE PROBLEMA LA EI.
ORI AU INCEPUT JMECHERII SA SE CONVINGA CA E MAI PROFITABIL UN CEC DE IML DECAT UN CEC DE IF SI SA LE FURE?
E STRESANTA CHESTIA...IAR IN CEEA CE PRIVESTE PLATA PRIN TRANSFER NU SE PUNE PROBLEMA LA EI.
SAD^^EYES scrie:ImLive
La voi cat a durat pana sa va activeze contul? Eu astept de doua zile sa-mi aprobe poza pe Friendship & Romance. Cica nu le trebuie acte, ca-i non-adult... Sa ma apuc sa le scriu mail, sau e normal sa dureze atata?
-
- Has thanked: 0
- Been thanked: 0
puteti sa-mi spuneti ce procentaj retine acest site?doresc sa imi fac cont dar nu am gasit nicaieri afisat procentajul.
-
Din cate-mi amintesc eu, poate dura si 4-7 zile. No worries.Hippie scrie:La voi cat a durat pana sa va activeze contul? Eu astept de doua zile sa-mi aprobe poza pe Friendship & Romance. Cica nu le trebuie acte, ca-i non-adult... Sa ma apuc sa le scriu mail, sau e normal sa dureze atata?
For my dreams I hold my life...
- R1V3R
- User Junior
Am inceput si eu sa lucrez pe ImLive de 1 saptamana si am observat ca atitudinea membrilor de pe ImLive este foarte diferita de cea a celor de pe Jasmin , toti membri primul lucru stand up , show cock , show ass , numai atat stiu ... si daca nu le arati, in 2 secunde au iesit din camera ...asa se intampla si la voi ?
-
Inregistrarea pe IMLIVE este disponibila acum si in Romana.
Pentru convenienta dumneavostra am tradus toate formele si informatia referitoare la procesul de inregistrare.
Puteti accesa linkul direct
http://imlive.com/behost.asp?cultureCode=ro-ro
Sau apasa pe steagul Romaniei pe pagina de inregistrare.
Pentru orice intrebari referitoare la inregistrarea pe IMLIVE ma puteti contacta la radu@imlive.com in Romana.
Pentru convenienta dumneavostra am tradus toate formele si informatia referitoare la procesul de inregistrare.
Puteti accesa linkul direct
http://imlive.com/behost.asp?cultureCode=ro-ro
Sau apasa pe steagul Romaniei pe pagina de inregistrare.
Pentru orice intrebari referitoare la inregistrarea pe IMLIVE ma puteti contacta la radu@imlive.com in Romana.
-
- User Activ
Buna!vroiam sa stiu daca imlive are ceva probleme ,pentru ca am vazut o discutie pe forumul lor si era ceva de genul ca s-ar pute sa existe o plata taiata pentru modelele non hof?este adevarat?ar trebui sa imi fac griji?multumesc
- Studio20
- VIP
- Has thanked: 22 times
- Been thanked: 8 times
Povesti ... totul e okSWEETANGEL2000 scrie:Buna!vroiam sa stiu daca imlive are ceva probleme ,pentru ca am vazut o discutie pe forumul lor si era ceva de genul ca s-ar pute sa existe o plata taiata pentru modelele non hof?este adevarat?ar trebui sa imi fac griji?multumesc
-
- User Activ
Ma bucur sa aud!mersi mult de raspuns!
-
Hosts must convert 5 free Guests into paying Guests in Free Live Chat before they can opt out of it.
Chiar trebuia asa ceva?Pt o fata noua eu zic ca e cam nasol.. exista oare varianta fara free faca a converty cei 5 guesty?
Chiar trebuia asa ceva?Pt o fata noua eu zic ca e cam nasol.. exista oare varianta fara free faca a converty cei 5 guesty?
- alyce_18
- User Activ
m-am reintors pe imlive si se pare k nu mai cunosc regulile
)
in freechat imi apar o groaza cu scrisul negru .astia sunt doar guesti sau membrii fara bani?:))
pt ca iimi apar si cei cu semnul $,iar scrisul lor este verde
cum pot sa-mi dau seama dak e membru care o sa faca charge back?
multumesc
in freechat imi apar o groaza cu scrisul negru .astia sunt doar guesti sau membrii fara bani?:))
pt ca iimi apar si cei cu semnul $,iar scrisul lor este verde
cum pot sa-mi dau seama dak e membru care o sa faca charge back?
multumesc
- Sins-Shop
- User Activ
nu este o regula generala insa daca este un membru regular cu multe cifre in numele lui de utilizator probabilitatea de cb este mai mare .
cb poti avea si de pe conturi de silver , gold , vip insa probabilitatea este mai mica .
nu uita ca un membru devine silver ,gold , vip nu in functie de suma de bani pe care o cheltuie pe site ci in functie de numarul de tranzactii.
cb poti avea si de pe conturi de silver , gold , vip insa probabilitatea este mai mica .
nu uita ca un membru devine silver ,gold , vip nu in functie de suma de bani pe care o cheltuie pe site ci in functie de numarul de tranzactii.
-
- User Activ
Care e schimbarea ,ca la mine e la fel ?lol,lumineaza-ma te rog
-
- User Activ
De fapt singura schimbare e ca sunt data afara din sesiune constant,si fara sa stiu !