Am un site adult si tot ce tine de el:domeniu ,server, hosting platite si vreau ca situl respectiv sa fie cu plata,normal.
Mentionez cu nu detin vre-o firma afiliata sitului ,ceea ce imi face imposibila crearea de Bussiness Account de la EPassporte(in care vor intra platile), din moment ce prespune date despre firma.
Intrebarea este:exista vreo solutie pentru un card bussiness cat mai anonim pentru incasarea platilor aferente?
Multumesc.
Card debit
-
- Has thanked: 0
- Been thanked: 0
de ce nu itzi creeezi o firma si faci totul legal ? de ce vrei sa fie anonim ?
poti face si legal asta si o sa dormi mai linistit noaptea.
eu zic ca asa ar fi normal
It`s a long story..de ce nu itzi creeezi o firma si faci totul legal ? de ce vrei sa fie anonim ?
In fine, mai citeste cineva si pe la acest thread?! Alte pareri?!
- gica_care_este
- Veteran
Fa-ti o firma de rice fel si trimite-le actele acelea.
NU trebuie sa aiba legatura cu siteul respectiv.
NU trebuie sa aiba legatura cu siteul respectiv.
Populus Romanus Fuckum Est
-
- User Junior+
NU ai nevoie de firma pentru buissnes account neaparat !
Cu respect ,
Class Studio Team.
Cu respect ,
Class Studio Team.
-
- VIP
- Been thanked: 11 times
Nu inteleg de ce trebuie sa fie anonim , dar nu e treba mea , fiecare cu limbricii lui pe motoras .cacacios scrie:Am un site adult si tot ce tine de el:domeniu ,server, hosting platite si vreau ca situl respectiv sa fie cu plata,normal.
Mentionez cu nu detin vre-o firma afiliata sitului ,ceea ce imi face imposibila crearea de Bussiness Account de la EPassporte(in care vor intra platile), din moment ce prespune date despre firma.
Intrebarea este:exista vreo solutie pentru un card bussiness cat mai anonim pentru incasarea platilor aferente?
Multumesc.
Anyway metode de comert romanesc (marca banu , na parola pe messenger) poti face cu diverse carduri . Nu le mentionez ca nu vreau sa le ridic traficul
De asemeni , fiind un site adult trebuie sa ai un 2257 pe el .
Acum ... fie in 2257 statement fie prin whois domain , fie prin alte metode - se poate afla cine esti si ce culoare au ochii tai . Mai pe romaneste : nu se poate sa fi anonim in cazul prezentat de tine .
Dar ca sa nu te dezamagesc total continui spunand ca exista totusi metode prin care sa iti pastrezi cat mai discreta identitatea , dar asta depinde doar de nivelul de informatii pe care il detii despre acest domeniu .