Salutare la tota lumea!
Detin un site, whitelabel la LJ si neavand alte metode de promovare ma gandeam sa cumpar trafic. A incercat careva, v-a dat rezultate?
P.S. - sa trecem peste partea cu inregistratul site-ului in directoare... o metoda obositoare si care nu da rezultate... cel putin nu imediate.
Cum sa aduc trafic pe site?
- Lizz_esc
- Has thanked: 0
- Been thanked: 0
Salutare si tie,
Stiu ca nu o sa te ajute prea mult postul meu, nu am cumparat trafic, in privinta asta nu pot sa iti dau detalii. Oricum, parerea mea e ca metoda asta te ajuta pentru o perioada scurta de timp. Si trebuie sa fii atent de unde cumperi trafic, cate vizite generreaza, cum se realizeaza, etc. Şi să fie real
Părerea mea e că înscrierea in directoare, (chiar dacă durează mult) precum şi o optimizare serioasă (atât cât se poate optimiza un site de acest gen) este mai avantajoasă. Într-adevăr, partea proastă e că durează prea mult.

Stiu ca nu o sa te ajute prea mult postul meu, nu am cumparat trafic, in privinta asta nu pot sa iti dau detalii. Oricum, parerea mea e ca metoda asta te ajuta pentru o perioada scurta de timp. Si trebuie sa fii atent de unde cumperi trafic, cate vizite generreaza, cum se realizeaza, etc. Şi să fie real
Părerea mea e că înscrierea in directoare, (chiar dacă durează mult) precum şi o optimizare serioasă (atât cât se poate optimiza un site de acest gen) este mai avantajoasă. Într-adevăr, partea proastă e că durează prea mult.
- camcam
- VIP
Google e cea mai buna sursa de trafic (mai ales ca e free). Optimizeaza-ti situl dupa cuvinte cheie si ai sa primesti trafic de la nea Google. Ai grija, concurenta e destul de mare pt cuvintele cheie cu cautari multe. Bafta acolo
www.campot.com - there are money to be made with this site as camgirl
Ai putea cumpara trafic specializat pe webcams.Cam toti brokeri au nisa asta.
succese
succese
- Jobs4Adults
- User Junior
Daca cineva are o sursa buna de Webcam Traffic, NU CRED ca ti-o va spune.....
Ca regula generala: metodele Free sunt "obositoare", cele cu Bani, mai "directe"...
Printre cele mai cunoscute situri de cumparat traffic: JuicyAds si http://www.ero-advertising.com.
Spor la trafic!
Ca regula generala: metodele Free sunt "obositoare", cele cu Bani, mai "directe"...
Printre cele mai cunoscute situri de cumparat traffic: JuicyAds si http://www.ero-advertising.com.
Spor la trafic!
CEL MAI BUN site de Videochat!>click CHATURBATE<BEST Webcam Site!
Yahoo mess & Skype ID: jobs4adults | CamSum.com - cam summit | www.EroAward.com
Asistenta 24/7 Modelelor Incepatoare & Medii pt Videochat de Acasa!
Yahoo mess & Skype ID: jobs4adults | CamSum.com - cam summit | www.EroAward.com
Asistenta 24/7 Modelelor Incepatoare & Medii pt Videochat de Acasa!
- realboy
Nu recomand trafic cumparat, eu am testat si m-am lasat de cumparat. cine are trafic de calitate nu vinde niciodata, ca drept dovada traficul pe webcams este cel mai scump. Backlinks de calitate pe nicha , asta e mama succesului. Degeaba aduci backlinks din site-0uri de vanzari electronice catre un site de videochat. Succese
Sex Chat Live - http://www.chatsex.live
-
Incearca cu SEO , merge bine treaba !