Cum sa aduc trafic pe site?

Pentru Webmasteri, Afiliați in special pentru cei cu profil adult video chat dar si ceilalti webmasteri care au siteuri pentru adulți sunt bine veniți. Puteți discuta despre Programele de Afiliare live cams și conexe. Colaborări, schimb de informații, sugestii pentru noile proiecte adult, schimb de backlinks și așa mai departe! ℹ️👑📝
Scrie răspuns
XeXcams
Has thanked: 0
Been thanked: 0

Salutare la tota lumea!
Detin un site, whitelabel la LJ si neavand alte metode de promovare ma gandeam sa cumpar trafic. A incercat careva, v-a dat rezultate?
P.S. - sa trecem peste partea cu inregistratul site-ului in directoare... o metoda obositoare si care nu da rezultate... cel putin nu imediate.
SoulCams Models Studios wanted
Lizz_esc

Salutare si tie,
Stiu ca nu o sa te ajute prea mult postul meu, nu am cumparat trafic, in privinta asta nu pot sa iti dau detalii. Oricum, parerea mea e ca metoda asta te ajuta pentru o perioada scurta de timp. Si trebuie sa fii atent de unde cumperi trafic, cate vizite generreaza, cum se realizeaza, etc. Şi să fie real
Părerea mea e că înscrierea in directoare, (chiar dacă durează mult) precum şi o optimizare serioasă (atât cât se poate optimiza un site de acest gen) este mai avantajoasă. Într-adevăr, partea proastă e că durează prea mult.
:)
camcam
VIP
VIP

Google e cea mai buna sursa de trafic (mai ales ca e free). Optimizeaza-ti situl dupa cuvinte cheie si ai sa primesti trafic de la nea Google. Ai grija, concurenta e destul de mare pt cuvintele cheie cu cautari multe. Bafta acolo
www.campot.com - there are money to be made with this site as camgirl
pinteax

Ai putea cumpara trafic specializat pe webcams.Cam toti brokeri au nisa asta.
succese
Jobs4Adults
User Junior
User Junior

Daca cineva are o sursa buna de Webcam Traffic, NU CRED ca ti-o va spune.....:)

Ca regula generala: metodele Free sunt "obositoare", cele cu Bani, mai "directe"...:)

Printre cele mai cunoscute situri de cumparat traffic: JuicyAds si http://www.ero-advertising.com.

Spor la trafic!
CEL MAI BUN site de Videochat!>click CHATURBATE<BEST Webcam Site!
Yahoo mess & Skype ID: jobs4adults | CamSum.com - cam summit | www.EroAward.com
Asistenta 24/7 Modelelor Incepatoare & Medii pt Videochat de Acasa!
realboy

Nu recomand trafic cumparat, eu am testat si m-am lasat de cumparat. cine are trafic de calitate nu vinde niciodata, ca drept dovada traficul pe webcams este cel mai scump. Backlinks de calitate pe nicha , asta e mama succesului. Degeaba aduci backlinks din site-0uri de vanzari electronice catre un site de videochat. Succese
Sex Chat Live - http://www.chatsex.live
timatishow

Incearca cu SEO , merge bine treaba !
Scrie răspuns

Înapoi la “Webmasteri Adult - Programe Afiliere”