Ce se intampla cu site-urile , cu membrii?

Patroni, Acționari, Manageri, Traineri aici este locul Dumneavoastră de discuții pe teme legate de Administrare, Management Studio videochat sau Agenție de Modele! Aici este locul unde puteți face schimb de informații, să vă exprimați opiniile, părerile, cugetările, sarcasmul fin, șimțul umorului și așa mai departe! ✅✅✅
joesancez
Elite User
Elite User
Has thanked: 0
Been thanked: 0

dondoggy46 scrie:numai conteaza ca are burta sau nu are lumina in camera ori ca nu stie nici romana dar engleza... dar sunt si cei care daca i-au vazut capu )) innebunesc !
Ce spui tu aici straine????
Nu de alta dar nu are nici o lagatura cu Topicul in sine ...
Si nici un inteles.,,,

Sau poate nu am inteles eu foarte bine care e faza "capu-lui" :lol:...
hmm si totusi hai sa incercam la feminin"Capu-l-ei" :lol:
Si Nu vreau sa mai Continui cu silabisire sau chestii de genul (a se citi legat) ca iese prea De tot :lol:

Numai bine si aveti grija cu Capu-rili,,ca inebuniti pe tata lumile..
Scuze pt oftopic dar nu m-am putut abtine, Zambet-ul de pe fetele voastre o sa fie opera mea
Imagine
SoulCams Models Studios wanted
ContSters2
Veteran
Veteran

Antoine scrie: . Daca modelul nu are un dildo cat termosul si nu si-l baga in toate orificiile naturale pe tot , nu le convine . Ma uitam la una pe jasmin intr-o zi avea in fata un castron de plastic plin cu vro 10-15 dildo-uri de toate marimile , si langa castron statea cuminte regele dildo-urilor , o chestie mare cat un pechinez .
.
Off topic: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Astept cu nerabdare sa vad un dildo cat un rottie:))))))))))))
WinXPfather
Moderator
Moderator
Has thanked: 48 times
Been thanked: 92 times

SINSARCHANGEL scrie:
Antoine scrie: . Daca modelul nu are un dildo cat termosul si nu si-l baga in toate orificiile naturale pe tot , nu le convine . Ma uitam la una pe jasmin intr-o zi avea in fata un castron de plastic plin cu vro 10-15 dildo-uri de toate marimile , si langa castron statea cuminte regele dildo-urilor , o chestie mare cat un pechinez .
.
Off topic: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Astept cu nerabdare sa vad un dildo cat un rottie:))))))))))))
Astept cu nerabdare sa studiez primitoarea obiectului :)
Nu intotdeauna clisma e solutia!

Imagine
AalexandraA

Revenind la problemele tale legate de Streamray, sa stii ca m-am lovit si euy de ele, si nu numai ..!!! pe langa faptul ca esti deconectat fara nici un motiv, majoritatea membrilor fac charge back .. Deci asta chiar este o grava problema, pt ca site-urile inca nu pot face fatza fraudei ...
inocenta
User Junior+
User Junior+
Has thanked: 1 time

Si eu am probleme mari pe streamray si nu sunt singura dar din pacate cei de la site nu vor sa faca nimic pentru a rezolva problemele(sau nu stiu).Am inrosit linia telefonica de cat am sunat la ei dar nimic, ma pun sa astept ma transfera de la unul la altul si cam atat.Nici nu mai stiu ce sa fac cred ca am sa renunt la site ca efectiv stau de pomana online.Raman blocata pe site cand de fapt eu sunt offline, membrii nu pot intra la mine in camera, mai nou banii se dau dupa ureche si nu dupa tariful setat de mine, traficul a scazut dezastruos de la 150 in camera abia abia ajung la 40 si pozitia mea pe pagina este aceeasi deci nu am scazut si tot asa.Daca are cumva bunavointa domnul Alex dela streamray sa ne explice si noua ce se intampla i-am ramane profund recunoscator.
Spor la treaba si cat mai multi $$$$$$
barcelona
User Junior
User Junior

inocenta scrie:Si eu am probleme mari pe streamray si nu sunt singura dar din pacate cei de la site nu vor sa faca nimic pentru a rezolva problemele(sau nu stiu).Am inrosit linia telefonica de cat am sunat la ei dar nimic, ma pun sa astept ma transfera de la unul la altul si cam atat.Nici nu mai stiu ce sa fac cred ca am sa renunt la site ca efectiv stau de pomana online.Raman blocata pe site cand de fapt eu sunt offline, membrii nu pot intra la mine in camera, mai nou banii se dau dupa ureche si nu dupa tariful setat de mine, traficul a scazut dezastruos de la 150 in camera abia abia ajung la 40 si pozitia mea pe pagina este aceeasi deci nu am scazut si tot asa.Daca are cumva bunavointa domnul Alex dela streamray sa ne explice si noua ce se intampla i-am ramane profund recunoscator.

OFF Doamne,, si eu aceleasi probleme de o luna,de pe randul 3 am ajuns pe randul opt c a normal nu mai fac bani.
Da si eu am trimis mail . am sunat , intra robotul.Uneia dintre fete cica i s a spus ca nu au bani sa BAGE IN SERVERE.eU DOAR PE STREAMRAY LUCREZ . SI EU O SA MA reoreintez.
alte situ uri bune mai stiti?

multumesc!
Scrie răspuns

Înapoi la “Administratori de Studio Video Chat”