Formular W8 streamray
Formularul îl descarci de aici: https://www.irs.gov/pub/irs-pdf/fw8ben.pdf.
Și îl completezi așa:

Ideea este în felul următor: pe ei îi interesează ca semnătura să fie scrisă de mână cu albastru, nu în format electronic, nu ți-l vor accepta cu semnătură electronică. Deci cel mai indicat este să îl descarci, îl semnezi și completezi de mână (cu pix albastru), după aceea îl scanezi/îi faci poză și îl uploadezi pe site, respectiv trimiți. Acum nu mai știu exact ce format acceptă ei, ori format de poză (PNG, JPG), ori scanat (PDF), dar astea sunt ușor de rezolvat/convertit.
Mult succes!
Salutând nemurirea printre muritori...
We need some documents from you to help us verify that we are paying the correct person or company, and that all policies are being followed:
1. For individual payees, we need proof of your address. Find an official piece of mail (such as a utility bill or bank statement) with the registered account owner’s name and address. Your driver’s license or other ID cards will not be accepted. Snap a clear picture. Find the “Proof of Address” section on the Registered Account Owner page and upload the image.
2. For company payees, go to the new Company Documents page and follow all instructions. We need to see your company’s founding documents to verify that at least one account performer is a beneficiary of the business. Upload all documents that are relevant to your company and we’ll verify that we have everything we need.”
Pentru mai multe informații, te loghezi în contul tău Streamate, pe profil ai o bară sus cu mai multe opțiuni, printre care și Support. La Support a treia opțiune este Streaming Guide, o deschizi și în partea dreaptă ai unealta Search unde scrii Proof of Address și cauți. În urma căutării o să primești un singur rezultat, respectiv Payment Verification (KYC). La Payment Verification (KYC) afli răspunsurile la întrebările pe acest subiect. Te îndrum spre Ghidul Streamate pentru că acolo este explicat mult mai detaliat decât ți-aș fi putut explica eu, și în general informația cel mai bine este să fie luată direct de la sursă.
Citește! E foarte important să cunoști site-urile pe care lucrezi.
Salutând nemurirea printre muritori...
Mi am facut cont pe cams si imi cere sa trimit formularul w8. Ideea e ca eu lucrez ca model independent. Ma poate ajuta cineva cu completarea acestia iar dupa ce atasez formularul platiile mele pot fi vazute de cei de la anaf?