Dragul meu jurnal,
FAAAAAAAAAC VIDEOCHAAAAT!!! pfiu, gata, am spus cuiva

ma simt mai bine

. Deeeeci... mereu am fost tipa timida din clasa ( gradinita/scl generala/liceu/ si amu si facultate

) , aveam chiar si o vorba ´mai bine tac si dau impresia ca sunt tuta decat sa vb si sa inlatur orice indoiala´ :lol:, imi amintesc ca imi era rusine si sa injur :lol: prima data cand am auzit cuvantul ´pula´ am inceput sa il scriu peste tot pana cand invatatoare ma tras deoparte si mi-a zis ce inseamna :oops: loloi, mneah si amu imi arat pasarica pe bani :lol:cum am ajuns asa probabil te intrebi tu, jurnal drag

. EH poveste lunga.. viseee.. inceput facultate in strainatate... si.... ramas fara bani :lol: , dap cam asta e povestea fara a dramatiza, in oct incep facultatea si banutzi tre sa-i fac pana atunci

. Sunt model pe mfc de fix 16zile si ma reusit sa fac 900dolari( o suma nesperat de mare, avand in vedere ca o tipa mai timida ca mine nu exista cu siguranta pe nici un vdc, inca jumate si am facut banii pe care mi i-am propus

... pb e ca deja a inceput sa imi placa ideea de a avea banuti pt rasfat).
Azi a fost grozav

, am facut 1000tkn ( targetul meu e cam 700-800 tkn

)si nu au fost prea multi uraciosi in camera mea. Inca ma mir de mine ca reusesc sa rezist pe site

( amu camscorul e 600...pacat ca am aflat abia acum cum functioneaza asta

tot ce sper e sa nu mai scada...) nu fac show in free ( doar sani si fund..dar fara putza :lol: ), nu am nici o jucarie ( desi cred ca o sa imi cumpar una...una mica :lol: ), nici imbaracata provocator nu cred ca sunt( folosesc hainele mele...doar ca un pic ajustate, sa se vada si ceva piele

). In primele zile stateam in chiloti si sutien dar cum nu sunt fotomodel tipurile veneau doar din politete si de incurajare :lol:, intr-o zi am stat cu fata

( minaaa de aur

) ) ´vai ce cute esti, vai ce ochelari stylisti ai .....dar vai ce vreau sa ma spermez pe fata ta draguta :lol: ´ si de atunci asa imi joc cartea

imi arat moaca

si merge( sau cel putin asa cred eu...va trebui sa mai intreb pe cineva de pe forum cam cum ma clasez :lol: ) aaa si plus ca vorbesc mult

(am experienta in ale chatuitului de micutza pe wap

) , sunt o buna ascultatoare si chiar imi pasa de persoana din spatele nickului. De cateva zile mi-am fcaut skype si yahoo mess speciale pt job ( :lol: ) si imi merge mai bine

.
Mai am ceva de lucrat la performanta si la fake....acolo simt eu ca scartie, trebuie sa mai spionez un pic colegele sa mai invat meserie

:lol: .... dap as mai avea o groaza de spus, avand in vedere ca am 16 zile de povestit

)))
ps: ieri am vzt prima oara un tip cum si-a supt pl :shock: :shock: :shock: si apoi ia venit in gura :shock: :shock: ..inca sunt in soc, oare ce oi mai vedea ?...hmm mi-a venit in minte un banc cu tipu asta:-´ Discutie intre el si sotia lui: -Cum adica nu o poti inghite pe toata?!? - Nah, uitate la mine cum se face´ :lol: :lol: :lol: