Draga jurnalule ,
Sunt obosita !Si asta desi dorm mai mult decat de obicei,si asta ma supara(PUTEAM SA NU DORM ZILE,nici odata nu reuseam sa dorm ziua ,nici macar copil fiind)Hmmm se pare ca imbatranesc!
Nici macar nu stiu de ce sunt atat de obosita ,poate pentru ca nu ies ,m-am obisnuit sa nu ies ,niciodata nu am fost genul cu n-spe mii de prieteni dar cercul meu de prieteni e restrans rau!he he ,nu stiu daca e rau sau bine ,cateodata sunt chiar bucuroasa ca nu ma regasesc in prea multi oameni de varsta mea!Chat-ul m-a invatat multe ,chiar si sa fiu pretentioasa la oameni ,sa vad lucrurile in alta perspectiva!Dar poate gresesc cine stie ??
Ma salveaza de multe ori din singuratea asta al meu sot ,care culmea e exact opusul meu in ceea ce priveste oamenii,ne certam des pe seama asta he he -el imi spune ca as fi o buna sefa ,nu m-as implica emotional!Asa sa fie oare???Stiu clar ca eu sunt cel mai rau sef ce l-am avut vreodata !
Ma deprim asa doar noaptea,lol,ma scoate din minti cand vad ce bine dorm ei:al meu sot si motanul!Imi revin in amiaz cand vine de la munca suparat ca s-ar certat cu cutare sef !Eu nu ma pot certa la munca decat cu mine !Totusi uneori iasa scantei

,dar parca ma impac mai repede cu mine!
Ma mai deprima uneori sa vad ,ca inca nu stiu pentru ce muncim atat de mult ,ca nu ma pot bucura de multe pentru ca tot timpul ma voi gandi ,hmm nu trebuia sa cumpar asta daca nu mai fac atatia $ sau nu trebuia sa plec poate facem $$$ multi!
Saptamana trecuta ,el a fost in concediu-doamne cat as fi vrut si eu !Dar asa ca el ,adica sunt in concediu si nu pot ,nu trebuie,nu ma afecteaza cu nimic la munca!
Sunt clar dusaa!