SmartGirl scrie:mie mi-a placut un singur reportaj. facut "a la carte"... mai demult... cred ca il stiti si voi... cel de la ProStudio...parca.. super bine realizat.. date reale.... nu minciuni ..
Imi mai permit sa mai citez o data

. O fac ca mi-ai reamintit de acel reportaj si desigur de postul legat de acel reportaj. L-am recitit acum ca tot sunt in refacere

. WOW! Ce e acolo! E de chiar acum 5 ani. Cat timp a trecut. Cata valva! Ce nebunie! Si ce relevant e sa-l recitesc acum dupa 5 ani

. Tu spui smart ca esti de acord cu acel reportaj, esti de acord acum dupa 5 ani de la aparitia lui, tu esti membru aici din 2012 as fi fost curios sa-ti aud parerea atunci cand a fost anuntata aparitia acestui reportaj. Le-am reprivit pe ambele, nu e nici o diferenta! Nimic, e o reclama poate putin readaptata. Ba da e o diferenta. MARKUS a facut-o acum 5 ani (primul) asta e mostra de viziune. Am facut plecaciune atunci, si inainte si dupa emisiune, am sustinut ca va fi mersul inainte a domeniului e pasul normal si urmator si o fac si acum (plecaciunea).
Primul meu post acolo incepe asa:
Din mine :) scrie:Cam asta emana din unele posturi: ipocrizie si invidie si lasitate la unele doar imaturitate. Desigur nu se va recunoste...dar...timpul le va rescrie in clar...
Si timpul a confirmat. Si uite ca dupa 5 ani acum asta e oarecum o normalitate nu se mai sperie nimeni, carcotesc doar cativa. Nu se mai inflameaza mai nimeni. Dar vai ce a fost acum 5 ani

) , doar cativa au avut curajul sa sustina un punct de vedere, si majoritatea care au facut-o erau contra din considerente total ilogice si culmea senil era facut Sad:)). Un studio aproape ca sustinea ca vch e prostitutie, ba mai mult si modele faceau comparatia asta. OMG! Cata isterie care ducea la sustineri vehemente total ilogice. Alt model zice : cica unii sustin ca fac 10k la luna

) ironic desigur. Eu mai prostut, mai putin experimentat cu forumurile incercam sa confirm si acum s-a ajuns la 50k pe LJ. Oare acum cati cred topul LJ? Ca atunci cand a aparut s-a deschis topic daca e real

.
Un studio afirma pe topicul ala ca sumele din reportaj sunt fabulos de imaginare. OMG 4k. Cand in 2005 faceau fete la mine 10k. Acum imi dau seama cat de mici la minte erau unii. Si realizez mai departe ca si acum e la fel, exista unii mici care sunt si invidiosi si rautaciosi si ipocriti.
turkishgirl scrie:daca asa este .........toata lumea la solar , unghii si sa mergem sa luam lectii pentru 4.000/luna ......haha eu m-as multumi si cu 2.500 pe pamant .
Asta se vroia ironica! lol Oare in prisma informatiilor de azi se vede ca era doar proasta? Ca idee, acum lucreaza casiera la Cora. Ca intotdeuna vor exista niste unii care au calitati mai calitoase decat altii si reusesc acolo unde altii nici nu viseaza? Si acum realizez ce naivitate sa le mai arati printscreenuri cu sume

. Pentru ce? Nu mai bine lasati in intuneric?
Constat ca nu m-am schimbat prea mult

. Nu stiu daca e bine sau rau. Cata muie asa din aberatie am luat aiurea dar si cata am dat!!! Asa bine m-am recunoscut cu injuraturile pe linia punctata editata de Ionut

. O fac si acum... Inca nu am rezolvat buba la cap

. Pe Ionut il regasesc acelasi tolerant, intelegator

. Din cand in cand mai apare cate un XtremeStudio care vrea sa starneasca ceva rumoare, dar cum a murit atunci mor si acum... Nu reusesc sa aiba viata lunga...
Ce tam-tam legat de unghii false si nu mai stiu ce sloboz, pai frate acum normalitatea sunt silicoane, poze profesionale, HD, wide si cate pretentii care nu mai par sf-uri.
Aici e vechiul post, care vrea sa inteleaga din trecut poate citi :
emisiune-pro-despre-video-chat-t8799.html
Pe mine m-a relaxat tare si am invatat multe...