in legatura cu hacker-asii

Discuții despre diferite tipuri de fraudă în Industria Adult și activitatatea de videochat; fraudă cam siteuri, fraudă Vizitatori, Clienți, Modele, Studio-uri, Agenții Onlyfans și așa mai departe! ✋🚫🛑⛔🏛️
Încuiat
totyo
Has thanked: 0
Been thanked: 0

Sunt nou in acesta bransa si pe acest site si cu aceasta ocazie as vrea sa salut pe toata lumea si sa multumesc celor care au creeat acest site pentru initiativa lor demna de tot respectul.
Cum am mai spus sunt nou in bransa si nu lucrez decat pe doua site-uri,poate cele doua pe care majoritatea incepatorilor le foloseste.
AM O MARE NELAMURIRE:un guest care sa presupunem ca e hacker(sau nu)iti poate afla ip-ul si eventual sa iti faca rau?
Cu toate ca sunt nou am avut timpul necesar sa observ ca intre unii chathost-i care nu au inteles aceasta concurenta este un lucru bun si duce spre progres, exista o oarecare rivalitate,chiar dusmanie as putea spune.
OARE O SA INCETEZE VREODATA ACEASTA HARTUIRE A UNOR HOST_I DE CATRE ALTI HOST_I?
Multumesc anticipat celor care vor posta eventuale reply-uri!
SoulCams Models Studios wanted
Pusicutza
User Junior+
User Junior+

Ce site uri? In primul rand e netstat ul care iti arata ip urile conectate la calculatorul tau ... Pe ifriends nici nu e nevoie sa fii membru ca sa poti afla ip ul celui care i online (plus ca mai poti vedea si intr o cutiuta tiny tiny pe aceea pers :D).... ca sa previi fie te logezi cu easy cam fie versiunea if cam 96 d (nu sunt sigura daca i asta ) si pe celelalte site uri probabil cam la fel de usor de aflat dar tre sa fii conectat la video, nu m a interesat nu am incercat.
Asa zisii hackers sunt de fapt crackers, 2 lucruri diferite bla bla din proprie experienta iti zic ca nu s ar lua de viata ta daca nu te ai lua de viata lor , daca s a nimerit sa ti intre in video , ti ai luat tzeapa asta e dar nu ti imagina ca s multi , nu zic ca nu s si nebuni dar sunt rari, care si ar pierde timpul cu copilarii "sa ti faca rau " hmmm poate daca ai avut asa un moment si te ai umflat ca ai miliarde pe card lol ... ce poate sa faca cu ip ul tau ? pai daca nu i doar un pierde vara pe la net cafe uri si e versat poate sa ti scaneze ip ul si sa aiba acces la tot ce i la tine in calc. Asa zisii "hackers" nu sunt un pericol pt viata ta personala DACA NU I AI DAT MOTIV de a se lua de tine, daca le ai dat apa la moara normal ca ti pot face probleme si ce probleme psihice o sa ai sa prestezi cate 2 ore si sa vezi in cele din urma 0
WinXPfather
Moderator
Moderator
Has thanked: 48 times
Been thanked: 92 times

Mi-a iesit hacarul in drum
O sa am noroc de acum.

M-ai studiati tata ce-i cu voi nu mai vorbiti aiurea, incepeti cu dictionarele, si vedeti definitia la hacker, si va spun eu ca nici unul nu bantuie forumul asta, mai ales ca in .ro nici nu prea exista...
Sunteti in mare confuzii...ca sa ascundeti prostia voastra in fata constiintei propii, cautati vina in exterior si creati asa zisii hackeri( termen absolut abstract pentru unii, de asta si folosit impropiu), care nu sunt decat niste amarati de mircuitori.
Nu intotdeauna clisma e solutia!

Imagine
smokeyy

orice site foloseste java applet iti va arata ip`ul rea, dar care e problema da ti`l vede pana la urma?
inkash

check www.compuserve.com
Faci un cont acolo si iesi afara cu ce IP vrei:)
Designed bY psIonIc charms
Infinity
VIP
VIP
Been thanked: 1 time

totyo scrie:un guest care sa presupunem ca e hacker(sau nu)iti poate afla ip-ul si eventual sa iti faca rau?
Daca este un hacker bun, da, iti poate afla IP-ul si daca vrea, da, iti poate face rau. Ce ar trebui sa stii este ca un hacker este un spargator de retele computerizate avand motive personale, nelegate de partea materiala in a face ceea ce face. Deci, daca vei fii tinta atacurilor unui hacker, atunci inseamna ca ai suparat rau pe cineva.
Deci, stai linistit, hackerii adevarati nu se dedau la asemenea activitati cum ar fii hartuirea sau invadarea intimitatii unui model de videochat decat daca au motive bine intemeiate.
totyo scrie:intre unii chathost-i [...] exista o oarecare rivalitate,chiar dusmanie as putea spune.
Nimic nou sub soare. Adapteaza-te sau dispari; functioneaza regula "supravietuirii celui mai puternic".
totyo scrie:OARE O SA INCETEZE VREODATA ACEASTA HARTUIRE A UNOR HOST_I DE CATRE ALTI HOST_I?
Raspuns categoric NU
totyo scrie:Multumesc anticipat celor care vor posta eventuale reply-uri!
Placerea este de partea noastra.

Bine ai venit in comunitate! :)
Fermecătoare ca o zână, amăgitoare ca o cadână, impunătoare ca o stăpână
Încuiat

Înapoi la “Fraude în domeniul Adult”