Cecuri furate....angajatii postei implicati

Discuții despre diferite tipuri de fraudă în Industria Adult și activitatatea de videochat; fraudă cam siteuri, fraudă Vizitatori, Clienți, Modele, Studio-uri, Agenții Onlyfans și așa mai departe! ✋🚫🛑⛔🏛️
Încuiat
buburici
Has thanked: 0
Been thanked: 0

Eu sunt host pe imlive de mai mult de 2 ani si pot sa spun ca acum am avut prima mea mare problema cu cecurile....dar nu din vina la imlive (pot spune ca a fost din vina mea ca nu am ales FedEx ca optiune de shipping)., ci din vina angajatilor de la posta.

O sa relatez mai detaliat tot ce s-a intamplat. Mie si la inca cativa prieteni care primim cecul la acelasi oficiu postal dar in casute postale diferite nu ne-au venit cecurile din perioada 1-15 noiembrie. Ni s-a parut ciudat dar am zis ca poate intarzie cecurile cum se mai intampla uneori. Dupa cateva zile am inceput sa banuim ca cecurile ar fi fost furate. Astazi am avut confirmarea ca intr-adevar asa s-a intamplat. Eu si prietenii mei am primit toti in casuta noastra postala plicuri cu o scrisoare si cu copii ale cecurilor noastre. In scrisoare ni se spune ca cecurile au ajuns pe mana respectivului spunand ca daca nu raspundem pana la o anumita data el va incasa cecurile. El pretinde ca cecurile au ajuns in casuta lui postala din greseala si ne va inapoia cecurile daca ii dam 10% din valoarea cecurilor. Idea este ca ar fi imposibil ca toate cecurile sa fi ajuns in casuta lui postala din greseala fara ajutorul cuiva din interiorul oficiului postal! In scrisoare ne-a lasat o adresa de email unde sa-i trimitem numarul nostru de telefon si el ne va contacta ulterior pentru a stabili metoda de inapoiere a cecurilor si de plata a celor 10%.

Acum as fi interesata ce parere aveti despre ce v-am spus si daca ati mai auzit despre experiente asemanatoare.

O seara buna la toti :) ..... ehhh pentru mine nu e chiar asa buna :cry:
SoulCams Models Studios wanted
onlyme
User Junior+
User Junior+

buburici scrie:Eu sunt host pe imlive de mai mult de 2 ani si pot sa spun ca acum am avut prima mea mare problema cu cecurile....dar nu din vina la imlive (pot spune ca a fost din vina mea ca nu am ales FedEx ca optiune de shipping)., ci din vina angajatilor de la posta.

O sa relatez mai detaliat tot ce s-a intamplat. Mie si la inca cativa prieteni care primim cecul la acelasi oficiu postal dar in casute postale diferite nu ne-au venit cecurile din perioada 1-15 noiembrie. Ni s-a parut ciudat dar am zis ca poate intarzie cecurile cum se mai intampla uneori. Dupa cateva zile am inceput sa banuim ca cecurile ar fi fost furate. Astazi am avut confirmarea ca intr-adevar asa s-a intamplat. Eu si prietenii mei am primit toti in casuta noastra postala plicuri cu o scrisoare si cu copii ale cecurilor noastre. In scrisoare ni se spune ca cecurile au ajuns pe mana respectivului spunand ca daca nu raspundem pana la o anumita data el va incasa cecurile. El pretinde ca cecurile au ajuns in casuta lui postala din greseala si ne va inapoia cecurile daca ii dam 10% din valoarea cecurilor. Idea este ca ar fi imposibil ca toate cecurile sa fi ajuns in casuta lui postala din greseala fara ajutorul cuiva din interiorul oficiului postal! In scrisoare ne-a lasat o adresa de email unde sa-i trimitem numarul nostru de telefon si el ne va contacta ulterior pentru a stabili metoda de inapoiere a cecurilor si de plata a celor 10%.

Acum as fi interesata ce parere aveti despre ce v-am spus si daca ati mai auzit despre experiente asemanatoare.

O seara buna la toti :) ..... ehhh pentru mine nu e chiar asa buna :cry:
simplu...spune-i ca vrei sa ii da-i procent si ca vrei sa te intalnesti cu el......si spune-ne si noua unde si cand....de restul se ocupa verisoru' meu din Ucraina...
Nu merita sa plangi pentru nimeni,iar cei care merita nu te vor face sa plangi!
andreea692003

NU IMI VINE SA CRED ASA CEVA!!!!! NU AM CUVINTE!!!!! DACA SI EU SINT IN ACCEASI IPOSTAZA MA STRANG DE GAT..... NU AM PRIMIT 2 CECURI DE PE 1-15 SEPT SI CAND AUD ASA CEVA IMI VINE SA VOMIT CA TRAIESC IN ROMANIA ASTA SPURCATA!!!!!!PLINA DE JEGOSI!!!!!
Pusicutza
User Junior+
User Junior+

Si de ce nu te muti iubire ... 1 in minus, o tara mai curata :wink:

Pe forumul ifriends era un tip/tipa care urla sa i se trimita copie de pe cec urile furate(mesaj care probabil va fi sters curand pt ca era scris in romana) ... tu zici de imlive ... asemanare ... daca nu erai tot tu poate iei legatura cu celalalt
andreea692003

pai se putea sa nu faci si tu pe desteapta pisicuto? Doar trebuie sa ne aratam care mai de care in reply-uri peste nas nu?
SAD^^EYES
Administrator
Administrator
Has thanked: 136 times
Been thanked: 86 times

Cod: Selectaţi tot

andreea692003 si robert^ciupanezu folosesc aceleasi adrese de ip. 99% sunt unul si aceeasi persoana. Ambii useri sunt banati, astept mail cu explicatii, pentru reactivarea unuia din conturi
SAD^^EYES
Admin Adult Video Chat Forum
Imagine
chip21male

Sal
si eu am avut problema asta cu cec-urile
mie mi-au fost furate 4 cec-uri in iulie - august in valoare de 900$
am trimis stop paymante dar a fost prea tarziu
dar de atunci mi-am inchiriat o casutza postala si nu am mai avut nici o problema ( bine , doar mici intarzierii, dar banii au venit de fiecare data )
Crowley
User Activ
User Activ
Has thanked: 1 time

Pe forumul IMLIVE iar urla 30 de fete ca nu si-au primit cecurile prin posta. Ce naiba se intampla iar?
WinXPfather
Moderator
Moderator
Has thanked: 48 times
Been thanked: 92 times

SAD^^EYES scrie:

Cod: Selectaţi tot

andreea692003 si robert^ciupanezu folosesc aceleasi adrese de ip. 99% sunt unul si aceeasi persoana. Ambii useri sunt banati, astept mail cu explicatii, pentru reactivarea unuia din conturi
Interesant...
Nu intotdeauna clisma e solutia!

Imagine
shao
User Junior
User Junior

andreea692003 scrie:pai se putea sa nu faci si tu pe desteapta pisicuto? Doar trebuie sa ne aratam care mai de care in reply-uri peste nas nu?
ops lol de lol ce magarie facea fata aia oare chiar i-sa furat cecurile ?
Încuiat

Înapoi la “Fraude în domeniul Adult”