O sa relatez mai detaliat tot ce s-a intamplat. Mie si la inca cativa prieteni care primim cecul la acelasi oficiu postal dar in casute postale diferite nu ne-au venit cecurile din perioada 1-15 noiembrie. Ni s-a parut ciudat dar am zis ca poate intarzie cecurile cum se mai intampla uneori. Dupa cateva zile am inceput sa banuim ca cecurile ar fi fost furate. Astazi am avut confirmarea ca intr-adevar asa s-a intamplat. Eu si prietenii mei am primit toti in casuta noastra postala plicuri cu o scrisoare si cu copii ale cecurilor noastre. In scrisoare ni se spune ca cecurile au ajuns pe mana respectivului spunand ca daca nu raspundem pana la o anumita data el va incasa cecurile. El pretinde ca cecurile au ajuns in casuta lui postala din greseala si ne va inapoia cecurile daca ii dam 10% din valoarea cecurilor. Idea este ca ar fi imposibil ca toate cecurile sa fi ajuns in casuta lui postala din greseala fara ajutorul cuiva din interiorul oficiului postal! In scrisoare ne-a lasat o adresa de email unde sa-i trimitem numarul nostru de telefon si el ne va contacta ulterior pentru a stabili metoda de inapoiere a cecurilor si de plata a celor 10%.
Acum as fi interesata ce parere aveti despre ce v-am spus si daca ati mai auzit despre experiente asemanatoare.
O seara buna la toti