catre toti administratorii de avc...desi pt multi s-ar putea sa fie intutil...nu stiu daca se mai gasesc fraieri ca mine in domeniu
oricum, pentru orice eventualitate, vreau sa previn pe toata lumea (in special bucurestiul si constanta) despre un cuplu (numele lui este
, numele ei este
) cu care ar fi bine sa evitati sa lucrati. Cand i-am angajat eu nu aveau nici un chior. Le-am inchiriat un apartament unde sa stea, le-am dat bani sa traiasca, le-am dat de imbracat ca nici asta nu aveau, le-am dat chiar si un telefon mobil ca sa poata oamenii comunica oricand. Toata suma s-a ridicat la vreo 14.000.000. Cand a venit ziua de plata, oricum nici nu aveam de unde sa le opresc toti banii pe care li i-am dat, pt. ca nici de lucru nu s-au tinut serios, asa ca am zis ca le opresc numai jumatate si le-am dat restul. A doua zi ...surpriza...am gasit apartamentul gol (gol golut chiar) si m-am mai trezit si cu doua mesaje smechere de la ei, de-a dreptul triumfatoare as putea zice, impanate cu tot felul de "vorbe intelepte" specifice romanului.

.
Si-atata cu ei.
Cine e dispus sa ii angajeze sa imi dea un pm...le dau eu nr. de tel. unde sa-i sune..
:evil: