Cat de relevant este testul de banda de pe jasmin?

Discuții generale pe subiecte cu profil tehnic. Exemplu: discuții legate de diverse probleme software/hardware cu calculatorul, camera, tableta, smartphone-ul, telefonul fie el iPhone sau Android, probleme cu internetul etc. Orice alte discuții pe teme tehnice sunt binevenite. Tutoriale utile din youtube se pot integra în forum! ⚙️⚙️⚙️
grumette40
User Activ
User Activ
Has thanked: 0
Been thanked: 0

Ce parere aveti in legatura cu rezultatul testului de banda de pe jasmin? Credeti ca arata viteza reala de upload?
joesancez
Elite User
Elite User

parerea mea personala este Nu,

dau speedtest.net budapesta si imi apare upload 1,8-1.9 mb
dau test pe numion.com si imi apare 1.8-1.9,

dau testul de la Jasmin si imi apare upload 500 :)) dar asta este cu cine sa te certi ????

presupunca au niste probleme acolo, trebuie sa luam in considerare si faptul ca e un sistem nou introdus si ca orice sistem nou are "mici" probleme
Imagine
rebecca
User Activ
User Activ

Nu,nu mi se pare relevant acel test de viteza facut de softul de pe jasmin;mie imi arata viteze mai mari decat am de fapt,alteori imi arata ca am f putin,cand nu am alt site deschis,iar internetul este stabil.
beginer_one
User Activ
User Activ

si cat ai garantat p extern rebecca?
rebecca
User Activ
User Activ

4 mb pe download si 2 mb pe upload...negarantat.
pleasurecum
User Junior
User Junior

eu recomand numion.com
monkeylogger

http://www.speedtest.net mai bine de atat nu cred ca se poate
adina1
User Activ
User Activ

Mie pe jasmin imi arata in general in jur de 3500-4000 Kb/s, iar pe speedtest.net pe budapesta arata mereu asa: http://www.speedtest.net/result/327812777.png
numion.com spune: download 5.69 megabit/sec, upload 8.67 megabit/sec

Oare care o fi adevarul? :lol:
joesancez
Elite User
Elite User

adina1 scrie:Mie pe jasmin imi arata in general in jur de 3500-4000 Kb/s, iar pe speedtest.net pe budapesta arata mereu asa: http://www.speedtest.net/result/327812777.png
numion.com spune: download 5.69 megabit/sec, upload 8.67 megabit/sec

Oare care o fi adevarul? :lol:
adina la tine nu e cazul de plans:)) asa ca oricare din cele 2 teste s-ar insela nu iti face probleme:)) iti spune Eu
Imagine
adina1
User Activ
User Activ

asa joesancez, poate de-aia nici n-am intampinat probleme cu optimum.
rebecca
User Activ
User Activ

Nu stiu cum este la voi acum,dar de vreo saptamana mie optimum imi arata ca am numai 500-600 kb pe upload,ceea ce e cat se poate de fals,am testat cu speedtest,cu numion,cu rdslink si viteza constanta este de 1.8 mb/s.Intotdeauna intru prima data pe jasmin,deci banda nu este ocupata,nu e niciun motiv sa-mi arate atat de putin...softul asta e slabut in momentul de fata.
Adina,tu ai 8 mb pe upload dar optimum iti arata jumatate din valoarea aceea,deci nici la tine nu merge ok.Sau sa fie vorba de serverul din budapesta?pai daca ar fi asa,mi-ar arata si pe speedtest aceeasi viteza.Asa ca softul inca nu functioneaza normal.
adina1
User Activ
User Activ

Mie azi mi-a aratat numai cate 1500. si tocmai spuneam ca imi arata intre 3000-4000 inainte. O avea vreun bug, ceva. :? E bine ca si cu 1500 tot pe high band ma baga totusi.
rebecca
User Activ
User Activ

Nu e cazul sa ne mai agitam,ci sa ne adaptam :lol:
Am intrebat la support online ce se intampla si mi-au spus ca datorita fluctuatiilor de viteza optimum arata exact cat avem in acel moment,the real upload speed,cum s-au exprimat ei si nu vor mai aduce schimbari in privinta asta pt ca testul e REAL.
Nu conteaza ca speedtest.net ne arata mai mult,ei zic ca ne arata maximul,dar the real test e facut de optimum=))))).
Astfel,dragi colegi,aveti incredere in optimum si dati start pana va apare la test viteza pe care o doriti:).
Multa rabdare si spor la lucru.
joesancez
Elite User
Elite User

rebecca scrie:Nu e cazul sa ne mai agitam,ci sa ne adaptam :lol:
Am intrebat la support online ce se intampla si mi-au spus ca datorita fluctuatiilor de viteza optimum arata exact cat avem in acel moment,the real upload speed,cum s-au exprimat ei si nu vor mai aduce schimbari in privinta asta pt ca testul e REAL.
Nu conteaza ca speedtest.net ne arata mai mult,ei zic ca ne arata maximul,dar the real test e facut de optimum=))))).
ce sa mai spun??? Chiar Pacat nu de alta dar au niste pretentii Cam exagerate.. o fi cel mai mare site la ora actuala dar totusi banii se pot face si in alta parte destui de multi daca nu chiar si mai multi decat pe jasmin,

stii totusi ce ma deranjeaza pe mine? faptul ca pe la inceput cand au bagat acel otimum si testul lor... era oky..se conecta din prima pe very high speed, sau maxim un test dadeam,,,, dar acum dupa 9-10 teste tot normal sau high speed apare e o PROSTIE, L-au modificat ei de l-au rupt... in loc sa-l optimizeze ei ne pun bete in roate, in fine e Alegerea lor, inainte era bine acum dupa modificari nu mai este eu am aceiasi viteza de upload 1.8-1.9 Mb/s :( in fine ei sa fie sanatosi numai ca exista marea sansa sa piarda incat incet anumite modele... cine stie poate ii va afectecta poate nu... Vom Vedea

pana atunci nu mai stati sa pierde-ti timpul incercand sa da-ti aiurea test-ul acela pt ca e inultil... pierdere de timp si durere de mana
Imagine
rebecca
User Activ
User Activ

ai dreptate joe.Am observat o scadere a numarului de modele online,in loc de peste 600-800 la girl,cate erau inainte,acum mai vedem in jur de 300-400.
Eu mi-am spus punctul de vedere la support ieri fata de noul test de viteza,poate daca vor fi mai multe reclamatii in acest sens,isi vor da si ei seama ca nu e ok si acel "moment de fluctuatie a vitezei" nu are cum sa dureze la infinit,adica taman exact de fiecare data cand intram online:))).

Va amintiti cu nostalgie de betapro?eu da:).
joesancez
Elite User
Elite User

cam ai mare dreptate aici... imi amintesc cu nostalie acel blamat BetaPro si totusi nimeni si nimic nu ne impiedica sa ne logam cu el:)

cat despre scaderea numarului de performeri cam ai dreptate e foarte probabil sa fie din cauza acestui optimum cu toate ca daca ai o viteza foarte mica ..tot te poti conecta la site... te redirectioneaza la vechiul soft de pe site cel dinainte lui betapro.
Sau o alta foarte Cauza plauzibila poate fi interdictia pe care a bagat-o jasmin ceva timp in urma, un model nu mai are voie stea simultan pe mai multe screenuri si astfel se mai reduce din numarul de modele online adika Maricica sta pe un screen name nu mai sta pe 4:))
Si faptul ca JAsmin a mai transferat modele de la girls Non-nude, Romance:P
dar nu e nici o problema se reface numarul de modele online nu imi fac probleme :d chiar ma gandeam sa fac print screen cand vad 1000 girls online asta daca nu deja au fost
Imagine
rebecca
User Activ
User Activ

:lol: acum maricica sta pe 2 screenuri,nu mai sta pe 4,ca inainte.
jas a limitat nr de screenuri la 2 maxim si bine a facut ca era cam incomod sa te lovesti de o tipa de 4 ori pe acolo.
Daca te baga pe varianta clasica nu prea ai de castigat pt ca imaginea e execrabila,totusi asta nu le impiedica pe asiatice sa insiste.Parca si ele au disparut totusi in ultima vreme:).
Sunt convinsa ca vom vedea si 1000 online in curand,unii pleaca,multi altii vin.
xyzstudio
User Junior+
User Junior+

am avut nenumarate probleme cu optimum,. ba imagine in urma..ba imagine intoarsa cu susul in jos,...ba rezultate gresite la testul lor.
suporttul lor este ca si inexistent. nu sunt informati. unul din ei chiar nu stia care este ultimul soft,...il confunda cu betapro...despre rezultatul testului au zis multe dar nimik nu a functionat. imi arata 1mbps in lok de 5-6mbps.
oare procesorul sa fie de vina..sau rami?..totusi cand e doar lj deschis functioneaza ok
xyzstudio
User Junior+
User Junior+

.am upload de 5-6 mbps si imi arata in jur de 1 mbps. ..ciudat faptul ca,....inainte..cand aveam DOWNLOADUL mai mic(NU UPLOADUL)...rezultatul testului era altul,..si anume..500kbps in lok de acelasi 5-6mbps....intr-un final un admin a zis ca testul lor nu e bun...nu stiu ce sa cred...am un pc la alta locatie care imi arata acelasi rrezulltat ca si la celelalte teste...
xyzstudio
User Junior+
User Junior+

procesor de 3000 ,..rami 1500,...si functioneaza ok numai daca e deschis doar lj. daca deschid altceva nu mai merge bine
rebecca
User Activ
User Activ

Faptul ca iti ramane imaginea in urma nu are legatura cu calitatea calc,ci cu netul,pingul e mare uneori iar daca mai deschizi inca alte siteuri pe langa el va ramane imaginea si mai in urma.
xyzstudio
User Junior+
User Junior+

hm, nu stiu ce sa zic, la net de 250usd de la rds, upload intre 3 si 8 mbps, nu as prea crede
Scrie răspuns

Înapoi la “Discutii Tehnice”