Tehnologie noua de lucru in videochat?

Discuții generale pe subiecte cu profil tehnic. Exemplu: discuții legate de diverse probleme software/hardware cu calculatorul, camera, tableta, smartphone-ul, telefonul fie el iPhone sau Android, probleme cu internetul etc. Orice alte discuții pe teme tehnice sunt binevenite. Tutoriale utile din youtube se pot integra în forum! ⚙️⚙️⚙️
victima
Has thanked: 0
Been thanked: 0

postati ce combinatii folositi pt a lucra in videochat , si care e cea mai buna ?
joesancez
Elite User
Elite User

victima scrie:postati ce combinatii folositi pt a lucra in videochat , si care e cea mai buna ?
nu incetez a ma minuna,

Cam scurt postul si serios acum iti spun ca nu i-am prins ideea, poate vrei sa dezvolti un pic, ca Treaba cu "combinatiile" nu se intelege foarte bine

Astept cu Nerabdare continuarea...
Imagine
superdanasweet
User Junior
User Junior

Lol and again lol..,..

Cred k toti or sa iti raspunda ceva de genu:camera video...pc...si model online...nu inteleg intrebarea....oi fii singura? :D:D:D
Now smile Bitch!
victima

intrebarea se refera asa : cu ce lucrati acum , laptop s-au pc , webcam s-au camera video , ce tip de conexuine de internet (viteza ei) , pe cite situri deodata, puteti sa faceti si reclama la brandurile pe care le folositi cu incredere , pt cine nu a inteles inca astept pareri si intrebari
avcmodels

Cred ca totul este relativ.Nu exista, zic eu, o combinatie perfecta pentru asa ceva desi ideea de a lucra pe un calculator performant cu o camera profesionala pare sa fie raspunsul la intrebarea ta.

Motivele ar fi acelea ca spre exemplu camera profi e greu de mutat si daca de exemplu esti genul de model care ofera diversitate( te muti in baie, pe balcon etc) ti-ar prinde bine un webcam ce ofera cat de cat calitate dar care atatsat la un laptop iti ofera mobilitatea de care ai nevoie .

Ideea de baza ar fi nu ustensilele cu care lucrezi sa fie ultra performante ci motivatia si atitutidinea modelului .

Da-i un iphone cu 3g unui model simpatic si iti pun pariu ca face mai multi bani decat oricare lesinata care sta 10 ore in fata unui calculator ultra performant si a unei super camere.
[img]http://www.avcmodels.com/avc.gif[/img]
www.avcmodels.com - 80% payouts - Epassporte &Wire Transfer
mariuca
User Junior+
User Junior+
Has thanked: 1 time
Been thanked: 1 time

tu faci studiu de caz, cercetare de piata, sau ce? (btw, sau se scrie fara cratima cand se poate inlocui cu ori).
doua maxim 3 site, pc sau laptop in fct de dispozitie, webcam si net rds. happy?
nota de subsol: ar fi tare dragut ca atunci cand ceri o informatie sa inveti sa spui "va rog" nu sa sune ca un ordin: "postati aici".
o zi faina!
bunny_yammi
User Activ
User Activ

:D :D :D studiu de caz sau un articol pt nush de revista de scandal?:)))))
The only place where dreams are impossible
is in your own mind !
victima

multumesc pt raspunsuri
nu stiam ca mai nou lumea lucreaza de pe tel mobil , o sa incerc si eu de curiozitate..............., ma asteptam sa se laude fiecare cu ce fel de laptop s-au camere folosesc , ce fel de internet (care e cel mai bun si nu creaza probleme foarte des) , in fine nu sunteti obligati sa imi raspundeti..............
joesancez
Elite User
Elite User

victima scrie:....ma asteptam sa se laude fiecare cu ce fel de laptop s-au camere folosesc , ce fel de internet (care e cel mai bun si nu creaza probleme foarte des) , in fine nu sunteti obligati sa imi raspundeti..............
Se pare ca lumea nu e in mood asa sa se "laude" sau ca nu ai stiut tu cum sa ii Faci sa se laude :lol: totusi ar fi trebuit sa iei aminte la ce a spus mariuca pt ca sunt de acord cu Ea in totalitate
mariuca scrie:nota de subsol: ar fi tare dragut ca atunci cand ceri o informatie sa inveti sa spui "va rog" nu sa sune ca un ordin: "postati aici".

succes si numai bine in Aflarea combinatiei Perfecte
Imagine
fantomachat
User Junior+
User Junior+

Mai bine ai citi si tu pe forumul acesta ca e ca o carte deschisa ,numai ca din pacate ,nu ai ochi sa vezi si urechi sa auzi dar totusi continui sa faci pe "victima" la nesfarsit ...si crede-ma ca lauda nu e un lucru bun, daca asta face parte din viata ta nu inseamnca ca face partea din viata tuturor.
Mai bine smerit si concentrat asupra a ceea ce faci decat sa scoti miseleste idei , sfaturi pareri doar pentru ati satisface placerea de a primi unele informatiii pe tava romaneste zis moaca , crede - ma te vei simti mult mai bine daca vei gandi mai constructiv ...poate nu ai avut intentia de a posta asa dar ai facuto si asta te face raspunzator in viata de tot ceea ce faci ,ce scrii ,ce spui asa gandesti tu daca nu ti place schimba-te , daca iti place asa ramai asa oricum postul tau nu a deranjat pe nimeni dar ideea e ca si ma repet puneti mintea la treaba .

Stii si tu foarte bine de ce ai nevoie pentru a face bani un pc o videocamera , conexiune la internet si multa vointa .

Asa ca spor la bani" toate-s noi si vechi sunt toate ".
... a venit vremea cand minciuna e luata drept adevar si adevarul drept minciuna...se pare ca nu mai e cale de intoarcere...
pleasurecum
User Junior
User Junior

Un Pc bun se face in functie de buget .
Ai aici un exemplu :
Placa de baza Asus P5Q
CPU Socket: 775 FSB (MHz): 1600/1333/1066/800
Chipset: Intel P45
Southbridge: Intel ICH10R

Pret: 380RON (cu TVA)

Placa de baza Asus Maximus II Formula, socket 775
CPU Socket: 775 FSB (MHz): 1600/1333/1066/800
Chipset: Intel P45
Southbridge: Intel ICH10R

Pret: 760RON (cu TVA)

INTELEGI CE SPUN?

Nu ca recomand variantele mai cheap .
victima

eu vroiam sa stiu ce model de laptop , camera web s-au video foositi , in prezent , asta vroiam sa aud , ci nu tot felul de porcarii de te doare capu!!!

suck me and i fuck you!!!
Sunlight
User Junior+
User Junior+

mariuca scrie: (btw, sau se scrie fara cratima cand se poate inlocui cu ori).
deci..webcam sau camera video..e grele cateodata...

-laptop:iti sugerez Dell
-camera video+tv tunner: mai citeste forumul si vezi ca s-a discutat de foarte multe ori.
-internet Rds: 1 mb/sec garantat la 100$
LittleKitty

Mai nene, dar la cum pui problema nici nu stiu de ce astepti sa ti se raspunda prompt, la subiect, sau chestii de genul.Fiecare lucreaza cum s-a obisnuit, unii opteaza pt laptop-uri, altii pe calculatoare, unii pentru camera video, altii pt webcam samd....Nu exista o reteta a succesului, e aceeasi problema ca si cea a alegerii site-urilor pe care lucrezi....totul depinde de o multime de factori, dintre care principalul factor esti TU. Daca vrei sa faci bani, pui pret atat pe logistica, cat si pe imaginea ta, atitudine si povestea poate continua.
fantomachat
User Junior+
User Junior+

Ba frate dute si ia ti un laptop de la magazin si iti garantez eu ca o sa ti mearga daca are si web inclus si mai bine dac nu ia ti un Logitech
http://www.emag.ro/camere_web/camera-we ... 61422-0914 si te rog mult NU MAI FACE PE VICTIMA !!!!!!!
... a venit vremea cand minciuna e luata drept adevar si adevarul drept minciuna...se pare ca nu mai e cale de intoarcere...
gaby
User Junior+
User Junior+

spune-ti va rog la aceste laptopuri care au si camera inclusa am auzit ca nu merge sa dai zoom, e adevarat ? multumesc!
gaby
mariuca
User Junior+
User Junior+

gabi, mie imi merge zoom prin splitcam la wcamul incorporat pe laptop. insa desi au aparent aceleasi caracteristici, la mine camera de pe laptop se vede mult mai slab decat una externa. nu stiu de ce. eu o folosesc pe cea externa.
gaby
User Junior+
User Junior+

merci pt raspuns mariuca!
gaby
fantomachat
User Junior+
User Junior+

gaby scrie:spune-ti va rog la aceste laptopuri care au si camera inclusa am auzit ca nu merge sa dai zoom, e adevarat ? multumesc!
Buna

Nu depinde de webcamul laptopului ci de softul care il instalezi care sa ti faca zoom e ca la unele webcamuri care nu au zoom din soft .
Instaleaz-ti un camzoomer sau ori alteceva care sa faca zoom si totul e ok .Pacat ca mai pierde din claritate .
Nu sunt adeptul webcamului incorporat prefer un webcam normal.
mitzunator

mai am si eu o intrebare :)......ce e de preferat in ceea ce priveste internetul...1 mega garantat sau 8 mega negarantati de la rds? mersi mult!
gaby
User Junior+
User Junior+

se paote atasa web cam extra ,desi laptopul are incorporat in el sau trebuiesc ceva modificari facute?(prefer web cam-ul extra nu cel incorporat)
multumesc mult!
gaby
mariuca
User Junior+
User Junior+

gabi,
atasezi pur si simplul webcamul extern prin usb, instalezi drivere, etc. apoi din splitcam jonglezi cu ele, iti alegi tu cu ce vrei sa dai broadcast, cu cel incorporat sau cu cel extern. daca iti da eroare sau vreun conflict, te duci in device manager si dai disable la webcamul incorporat si ai rezolvat problema. la mine asa a mers. succes.
Scrie răspuns

Înapoi la “Discutii Tehnice”