Cum pun poza de profil pe Ifriends?
Salut sant nou pe forumu, si vreau sa va rog cine ma poate ajuta cu ceva explicatii, cum imi pot pune poza la profil, ca am facut un shap shot ,dar imi apare un X.
Si cum vad cat am facut, dau la Revennu/trafic si ce citesc de acolo , colected sales?
multumesc
Si cum vad cat am facut, dau la Revennu/trafic si ce citesc de acolo , colected sales?
multumesc
- Maleficent
- Veteran
- Has thanked: 0
- Been thanked: 0
mai incearca ,la ei e mai greu sa faci poze,dureaza ceva pana "nimeresti"
- Roco
- User Junior+
Incasarile le poti vedea la "Display My Revenue/Traffic Stats" si aici ai 2 optiuni : zilnic si saptamanal.
simplu... te treci pe invisibiledar cum pot sa nu mai fluuiere
Zambeste...:) maine poate fi mai rau!
merci mult, am vazut invisible, dar ma gandeam ca sa nu fie de la altcevaRoco scrie:Incasarile le poti vedea la "Display My Revenue/Traffic Stats" si aici ai 2 optiuni : zilnic si saptamanal.simplu... te treci pe invisibiledar cum pot sa nu mai fluuiere
ps: ce programe imi trebuie pt chat, am java bagat, calculator e ok, ceva programe pt web,etc?
- WinXPfather
- Moderator
- Has thanked: 48 times
- Been thanked: 92 times
- Maleficent
- Veteran
sa astepti.iti dai seama ca sunt destui care trimit acte si ei le iau in ordine si le aproba sau le refuza
merci mult , dar fara actele finale nu pot priimi nici un Cec?doar cu Preliminary Approval pot primi??ca am stras cativa banuti...balky scrie:sa astepti.iti dai seama ca sunt destui care trimit acte si ei le iau in ordine si le aproba sau le refuza
- Maleficent
- Veteran
eu asa stiu,pana nu iti este arobat definitiv nu primesti cecuri.Inainte dura foarte putin sa apeobe actele.cam maxim 48 h.nu stiu de ce dureaza atat de mult in ultima vreme:(
da asa mi au spus si cei la ifriends, asta e astept sa aprobe actele trimis prin posta in USAbalky scrie:eu asa stiu,pana nu iti este arobat definitiv nu primesti cecuri.Inainte dura foarte putin sa apeobe actele.cam maxim 48 h.nu stiu de ce dureaza atat de mult in ultima vreme:(
merci mult Balky
merci mult :lol:Roco scrie:Ar mai fi ceva... Sa muncestiDar dupa ce primesc final aprovel on ifrineds platform, mai tresa fac ceva??
Spor la bani
si o ultima intrebare cand stiu ca ei imi vor trimite CEC?ma anuntat prin mail sau scrie pe undeva in chatconsole ?
- Roco
- User Junior+
Nu trebuie decat sa verifici "Display My Revenue/Traffic Stats" si apoi "weekly pay history" Acolo iti vor aparea cecurile cu suma pe care trebuie sa o incasezi. Din acel moment nu trebuie decat sa astepti sa-ti vina cecurile prin posta( aproximativ o sapt)si o ultima intrebare cand stiu ca ei imi vor trimite CEC?ma anuntat prin mail sau scrie pe undeva in chatconsole ?
Succes
Zambeste...:) maine poate fi mai rau!
- Maleficent
- Veteran
by the way:cum iti merge pe ifriends?
Multumesc Roco, am sa dau si sa asteptbalky scrie:by the way:cum iti merge pe ifriends?
deci sincer sant nou in treba nu fac decat de 1 luna si e ok, nu ma asteptam sa merga asa bine , dar ca peste tot sant zile si zile