Problema account pe streamate

Discuții generale pe subiecte cu profil tehnic. Exemplu: discuții legate de diverse probleme software/hardware cu calculatorul, camera, tableta, smartphone-ul, telefonul fie el iPhone sau Android, probleme cu internetul etc. Orice alte discuții pe teme tehnice sunt binevenite. Tutoriale utile din youtube se pot integra în forum! ⚙️⚙️⚙️
Scrie răspuns
MyScrew
Has thanked: 1 time
Been thanked: 3 times

Salut, are cineva idee cum poti scoate un performer din cont ? Am facut cont pe streamate "female" iar cand am adaugat pozele cu buletinul, l-am adaugat si pe prietenul meu deoarece scria sa adaug o alta persoana care apare pe camera.....am crezut initial ca poate trebuie adaugata o persoana care este posibil sa apara accidental sau nu pe camera. Acum am primit mail de la ei ca trebuia sa schimb profilul din solo in couple. Vreau profil solo. cum fac sa-l scot pe prietenul meu de acolo, nu am gasit optiunea de remove si nici nu cred ca exista. multumesc ! :oops:
danezuL
Has thanked: 1 time
Been thanked: 0

Buna, ai incercat sa le trimiti un email? spunele exact ce s-a intamplat. Sunt sigur ca exista o rezolvare, nu am mai intrat pe stream de ceva vreme, dar nu cred ca se poate face ceva din profile settings, incearca sa vorbesti cu supportu.

Contul l-ai facut acum si e nou? eventual poti sa-ti faci altul daca inca nu ai lucrat deloc pe el.
Cata.Streamate
User Junior+
User Junior+
Has thanked: 30 times
Been thanked: 33 times

MyScrew scrie:Salut, are cineva idee cum poti scoate un performer din cont ? Am facut cont pe streamate "female" iar cand am adaugat pozele cu buletinul, l-am adaugat si pe prietenul meu deoarece scria sa adaug o alta persoana care apare pe camera.....am crezut initial ca poate trebuie adaugata o persoana care este posibil sa apara accidental sau nu pe camera. Acum am primit mail de la ei ca trebuia sa schimb profilul din solo in couple. Vreau profil solo. cum fac sa-l scot pe prietenul meu de acolo, nu am gasit optiunea de remove si nici nu cred ca exista. multumesc ! :oops:
Buna,

Numele meu este Catalina, sunt reprezentant Streamate pe Romania. Pot verifica sa vad daca, contul mai poate fi ''salvat'' si schimbata categoria, dar am nevoie de adresa de email. Ma poti contacta fie aici prin pm, pe email: catalina@streamate.com sau Skype:marianabogzoiu.
Toate cele bune!

Catalina
Scrie răspuns

Înapoi la “Discutii Tehnice”