Probleme encoder extern Streamate pe windows 10

Discuții generale pe subiecte cu profil tehnic. Exemplu: discuții legate de diverse probleme software/hardware cu calculatorul, camera, tableta, smartphone-ul, telefonul fie el iPhone sau Android, probleme cu internetul etc. Orice alte discuții pe teme tehnice sunt binevenite. Tutoriale utile din youtube se pot integra în forum! ⚙️⚙️⚙️
Scrie răspuns
Starlight_Buc
Has thanked: 0
Been thanked: 0

Salut,

Am instalat Windows10 si nu imi functioneaza decodorul extern. Il pot instala, il setez, dar nu vad imaginea de output si nici nu se conecteaza. Exista varianta SMBroadcast, dar exte varianta exclusiva stream...daca ma apuc sa lucrez exclusiv...ajung in sapa de lemn :))
A mai intampinat cineva aceasta problema? S-a rezolvat?

Multumesc.
www.starlight-studio.ro
0723.644.654

Camming is freedom.
googlefun
VIP
VIP
Been thanked: 5 times

Starlight_Buc scrie:Salut,

Am instalat Windows10 si nu imi functioneaza decodorul extern. Il pot instala, il setez, dar nu vad imaginea de output si nici nu se conecteaza. Exista varianta SMBroadcast, dar exte varianta exclusiva stream...daca ma apuc sa lucrez exclusiv...ajung in sapa de lemn :))
A mai intampinat cineva aceasta problema? S-a rezolvat?

Multumesc.
Salutare

Din ce am citit pe aici , s-a rezolvat ...instaland alt windows, 7 sau 8 . De ce sa te oferi voluntar cobaiul lui Bill Gates , sa-l faca el 100% compatibil si stabil , daca functiona ce aveai inainte ?

Sigur a fost ideia unui IT-ist , numai ei plangeau pe la portile online ale lui Microsoft si se rugau la toti sfintii sa le de-a si lor mai repede , inca inainte de lansarea oficiala , windows 10 .

Revino la ce aveai inainte si functiona perfect .
Starlight_Buc
Been thanked: 0

Am rezolvat inca de atunci, dar nu am avut timp sa postez. Windows 10 este cel mai reusit. Functioneaza totul perfect. Move on...
www.starlight-studio.ro
0723.644.654

Camming is freedom.
MichelleM
User Activ
User Activ

hopa-foarte frumos -cum ai reusit ?
ce a aveA?
spune-ne si noua ?
noi,eu tot pe windows 7 am ramas si e ok ....merg toate fara nici un conflict
googlefun
VIP
VIP

Starlight_Buc scrie:Am rezolvat inca de atunci, dar nu am avut timp sa postez. Windows 10 este cel mai reusit. Functioneaza totul perfect. Move on...

lol Starlight_Buc@

E un anunt frumos , cum ca ai rezolvat inca de atunci - dar acum , ca tot ti-ai facut timp sa postezi - de ce nu vrei sa impartasesti cu noi cum ai rezolvat ? :wink:
Cata.Streamate
User Junior+
User Junior+
Has thanked: 30 times
Been thanked: 33 times

Buna,
External encoder sau smbroadcast functioneaza pe windows 10.Tine de splitterul pe care il folositi pentru external encoder.Am facut analiza si spre exemplu pe windows 10 splitterul visit-x nu functioneaza, este o problema la servere lor.Puteti incerca cu un alt splitter ex. e2soft care merge pe windows 10.

Sper ca am fost de ajutor :)
Scrie răspuns

Înapoi la “Discutii Tehnice”