Dora scrie:Imi cer scuze daca am parut prea indrazneata, dar eu sunt o fire prietenoasa si vroiam sa cinstesc omul pt ajutor. Mai ales ca googlefun chiar pare de treaba si sfaturile lui mi-au fost de mare ajutor
Dar ai dreptate. @Glamour! Se pare ca o sa beau vinul singura pana la urma :lol:
Cu o mica intarziere , te salut Dora !
Inca o data multumesc , pentru intentie . Mai am o sticla de vin prin Franta , care ma asteapta , un spa prin capitala , cateva beri nu mai stiu pe unde si tot asa .... :lol:
Cred ca a inceput sa-mi placa sa fac colectie - mai exact - am devenit un colectionar virtual inrait , fara sa-mi dau seama .
Ce , nu ai auzit de oameni care nu se duc niciodata sa-si ridice /revendice premiile ?!!
Nu vreau sa refuz invitatia , stiu ca e venita din toata inima , dar nu am nici timpul necesar si mai sunt bagat si in tot felul de "proiecte " aiurea - care - chiar daca nu aduc bani , mananca timp cu siguranta .
Pe de alta parte imi place sa stiu ca - daca cumva , vreodata - trec prin zona , am la cine apela macar cu o indrumare ceva .Atunci bem si vinul , sau macar o parte din el !!! :lol: Asa ca , nu consirera ca ai fost tu prea indrazneata - mai ales ca eu am inceput - sau ca motivatiile de mai sus , sunt un refuz din partea mea ....
.............................................................................................................................
Offtopic.
Am si o povestioara reala , fara legatura cu ce am spus mai sus ......
Am un amic batran , care este pictor .A pictat prin 70's peretii /holurile unei renumite crame de vinuri .Pe vremea aceia era sarcina de servici - deci nu se punea problema - unei remuneratii pentru munca depusa , el fiind "detasat " la crama pe perioada lucrarii , salariul il incasa de la locul de munca de baza .
Toate bune si frumoase , termina omul de pictat zeci de metri patrati de pereti ai cramei respective , dupa care directorul de la acea vreme , incantat peste masura de rezultat , l-a intrebat
cate sute de litri vrea , drept "cadou " , neputand sa-l plateasca in bani , daca tot era sarcina de servici ....
Probabil directorul s-a gandit ca pictorul va vinde cumva , sutele de litri de vin nobil si astfel ar fi fost platit indirect .
Omul mirat , ii spune ca nu e cazul , el sta la bloc , nu are nici spatiu , dar o sa ia totusi o sticla/doua acasa , cu ocazia terminarii lucrarii .Directorul cica bine , cum vrei ! Dar sa stii ca te astept de Sarbatori , sa iei macar o damigeana de 50 l , din cel mai bun vin posibil !!

)
Ei bine , au trecut mai bine de 35 de ani de atunci , s-au schimbat zeci de directori intre timp , poate - dar pictorul - si acum este chemat de Craciun sa vina sa-si ia damigeana de 50 l din cel mai bun vin ! Intre timp a imbatranit rau , ultima data cand l-am vazut mi-a spus ca , conducerea trimite o masina sa-l ia de acasa in preajma Craciunului , atat pe el cat si damigeana goala
) , se fac ca-i admira picturile de pe peretii cramei , dupa care-l conduce acasa soferul , cu damigeana plina , de data asta , cu vinul ales de el !!
) Ca un ritual ...
P.S Acum , sa nu se inteleaga ca intentionez sa beau - cate un pahar din acel vin bun - si de la copii copiilor tai .... :lol:
Ramane valabil ce am scris in prima parte ..
Cele bune,
Googlefun