Buna ziua !
Va scriu deoarece am nevoie de ajutorul vostru. Am rasfoit forumul in ultimile 2 zile dar nu am gasit un raspuns pentru mine( desi sigur este pe undeva ).
Mi-am facut un upgrade frumos la PC si am decis sa ma "mut" pe Windows 7 .Totul bine si frumos pana la conectarea camerei la PC. De vreo 5 ani am folosit camcorder + tv tuner pinacle 100e ( recomandarea a venit tot de pe acest forum) si am fost mai mult decat multumita . Ei bine, cu windows 7 se schimba lucrurile deoarece tv tunerul meu nu mai este compatibil .
Detin o camera Sony DCR - DVD 406 si nu stiu care sunt optiunile mele pentru a putea lucra cu ea pe windows7 . Am 2 zile de cand ma uit pe net si nu gasesc un tv tuner / placa de captura care sa mearga cu camera mea care nu are HDMI .Are doar cablul ala cu 3 mufe ( galben , rosu ,alb ) .M-am uitat pana si la convertor din RCA in HDMI dar ...cum clar nu ma pricep , am zis sa va intreb pe voi .
Dragii mei , cum fac eu sa lucrez cu Sony DCR - DVD 406 pe win 7 , ce tv tuner / placa de caputra /cabluri ... puteti sa imi recomandati ?
Va multumesc si imi cer scuze daca subiectul a fost dezbatut si nu am dat eu de el.