Conexiune internet

Discuții generale pe subiecte cu profil tehnic. Exemplu: discuții legate de diverse probleme software/hardware cu calculatorul, camera, tableta, smartphone-ul, telefonul fie el iPhone sau Android, probleme cu internetul etc. Orice alte discuții pe teme tehnice sunt binevenite. Tutoriale utile din youtube se pot integra în forum! ⚙️⚙️⚙️
Scrie răspuns
dya988
Has thanked: 0
Been thanked: 0

Buna ziua,

Lucrez de acasa iar administratorul studioului la care sunt inregistrata mi-a recomandat un abonament la internet de la Idilis. Am un Pc cu i7, 6Gb memorie.

Mentionez ca am avut un abonament de 500 mb la rds dar au probleme mari cu fibra optica, am avut niste discutii aprinse cu ei si am reziliat contractul.

E ok idilis pt aceasta cofiguratie de pc si pt 5 site uri simultan?

Multumesc!
snake4cs
Been thanked: 0

Din pacate nu te pot ajuta cu un raspuns , dar vreau sa-i rog pe cei care cunosc , sa recomande mai multi provideri de internet
googlefun
VIP
VIP
Been thanked: 5 times

snake4cs scrie:Din pacate nu te pot ajuta cu un raspuns , dar vreau sa-i rog pe cei care cunosc, sa recomande mai multi provideri de internet
snake@ !
Ce incerci tu sa faci ,politicienii il numesc "lobby" ! Dar nu , e trafic de influenta "ordinar" ! :lol:
Stii ca se pedepseste ? Si pedeapsa in cazul tau ar fi sa-ti confiscam i7 4990 ala si sa-ti lasam in loc un Pentium 3 !Poate chiar un P 2 :wink: !
looool
Vrei sa insiram lista cu toti providerii aici , nestiind macar in ce zona e ? Probabil cei pt care lucreaza
stiu foarte bine ce e in zona ei si ce merge bine. Vrei sa ne certam cu ei ? Sau cu cei de la RDS , sa creada ca noi i-am bagat in cap ?
:wink:
PS :Gluma e gluma , uite tu ai facut trafic de influenta -pardon -lobby , dar cine ii poate da un raspuns ?
Scrie răspuns

Înapoi la “Discutii Tehnice”