Se vede in reluare !

Discuții generale pe subiecte cu profil tehnic. Exemplu: discuții legate de diverse probleme software/hardware cu calculatorul, camera, tableta, smartphone-ul, telefonul fie el iPhone sau Android, probleme cu internetul etc. Orice alte discuții pe teme tehnice sunt binevenite. Tutoriale utile din youtube se pot integra în forum! ⚙️⚙️⚙️
Scrie răspuns
snake4cs
Has thanked: 0
Been thanked: 0

Salut . Imi puteti spune , va rog, de ce se vede in reluare , chiar daca e intrat numai pe 2-3 site-uri iar calculatorul are i7 , 8gb ram , SSD etc iar netul rar coboara sub 20 mb upload extern ? Va multumesc
googlefun
VIP
VIP
Been thanked: 5 times

snake4cs scrie:Salut . Imi puteti spune , va rog, de ce se vede in reluare , chiar daca e intrat numai pe 2-3 site-uri iar calculatorul are i7 , 8gb ram , SSD etc iar netul rar coboara sub 20 mb upload extern ? Va multumesc
Fii mai explicit ca sa primesti raspunsuri in cunostinta de cauza :

1.Ce inseamna reluare ?
2.Intratul ala ..pe care 2-3 sites ?
3.Splitter ? E setat frame rate peste 20 ?
4.I7 de care ? Ca si dacia are :logan/sandero/duster .Sper ca nu ai luat gunoiul ala de serioux de pe eMag ! (glumesc :) )
5.Ce Windows ..in cat sta CPU ?
6.Netul ala conteaza sa fie mare pe serverele unde sunt sites ,nu doar "extern" .Si chiar asa fiind, sa nu fie fake uploud "made in china" cu ping >50 >100>300 etc etc .
7.Ai versiunea de flash care trebuie ? Framework (daca e cazul ) ? Java

Daca nu specifici toate astea de unde sa stim de ce te vezi in reluare ? Si unde te vezi in reluare ?Direct in pagina unde te loghezi pe site ? Sau ti-a spus cineva ? Sau te-ai verificat tu ? (vezi Imlive /Xlove )
Daca sistemul e nou si instalat recent cum banuiesc , ramane doar netul cu uploud made in china .Mult /prost..dar ieftin .Sa ajunga la toata lumea :)
Nu stiu cat de pricepi la pc ,dar pot fi multe cauze .Cel mai bine luat in brate si dus la cineva sa instaleze ce trebuie si cum trebuie pe el .
snake4cs

Salut , google ! Mersi de raspunsuri

1. in reluare , adica e o intarziere cam de o secunda iar aceasta e intarziere exista doar pe site uri . Cand deschid splitterul fara sa intru pe site uri , se vede perfect .
2. f4f , streamate si imlive
3. cred ca da , nu stiu exact cum sa-l setez (am webcam splitter pro )
4. nu am luat gunoiul ala :)) procesorul e intel core i7 4990
5. windows 7 , cpu sta in jur de 5-10 %
6. din cauza netului banuiesc si eu ca e problema . pingul e mai mare de 50 , ce-i drept.
7. Nici asta nu stiu sigur , o sa verific
Se vede in reluare cand se logheaza pe pagina doar , in splitter se vede foarte bine . Se vede ca se misca rau si au spus o si unii membrii . Mersi inca o data !
GlamChatStudio
GoldMember
GoldMember
Has thanked: 11 times
Been thanked: 52 times

Streamate cu imlive?I wish u good luck sa le faci sa mearga bine impreuna :lol:
https://glamchatstudio.ro/ powered by GlamChatStudio
Cat de ciudati suntem noi oamenii, sa ne nastem nu cerem, sa traim nu stim si sa murim nu vrem...
snake4cs

:)) am inteles . Am uitat sa specific ca internetul e de la RDS , sa inteleg ca asta ar putea fi problema ?
Adrian
Moderator
Moderator
Has thanked: 35 times
Been thanked: 56 times

snake4cs scrie:1. in reluare , adica e o intarziere cam de o secunda iar aceasta e intarziere exista doar pe site uri . Cand deschid splitterul fara sa intru pe site uri , se vede perfect .
1 secunda intarziere este ceva okey poti sa traiesti cu asta, este si normal oarecum sa apara respectiva secunda diferenta ... poti sa lucrezi si poti sa faci performanta fara nici o problema cu o secunda lag.

Daca ar fi fost 3-4 secunde merita sa iti bati capul dar atata timp cat chatul este corelat cu video nu trebuie sa iti faci griji.
Recomand >>> Studio Videochat Fetish >>> Work Smart Not HardCore!!!
googlefun
VIP
VIP

pocahontas scrie:Streamate cu imlive?I wish u good luck sa le faci sa mearga bine impreuna :lol:
Buna poca@ ,
La mine merge de minune streamate cu Imlive .Perfect chiar .O minunatie de combinatie :D .
Asta pentru ca Imlive a devenit un Mausoleu in aer liber .Mausoleu nu muzeu , ca la muzeu mai vine lumea pe cand in mausoleu inafara de personalul administrativ (adica eu ) ,numai e nimeni . :D
Evident ca Imlive nu in free , lacatul pe usa (member area ) si nici ca vei fi deranjat .Ma si sperii cateodata cand vad fereastra cu mine de la Imlive :D .Rontaie acolo din resursele Pc , Imlive .Nici nu mi-a placut vreodata si nici nu a mers la mine :( .
googlefun
VIP
VIP

snake4cs scrie::)) am inteles . Am uitat sa specific ca internetul e de la RDS , sa inteleg ca asta ar putea fi problema ?
Nu internetul de la RDS e problema .
Valoarea /puterea internetului e problema .
Daca ai avea banda garantata RDS -ul nu va mai fi o problema .
Ti-ai cumparat un cal de curse englezesc de curse , antrenat /educat (PC-ul ) , dar nu ai jokeu , nici hipodrom de antrenament . Plimbi frumusete de animal la pas ...pe coclauri printre buruieni si ti se pare ca nu fuge cum l-ai vazut la antrenament ?
Pai nu are pe unde , fiind un animal educat si antrenat .....se jeneaza de ce i-ai oferit . :D
Ia scoate-l tu pe pista de alergari , sa simta zgura sub copite si sa vada tribunele pline ochi !!
Va zbura ca o racheta de sub tine ............ :D :D
Scrie răspuns

Înapoi la “Discutii Tehnice”