Ce siteu-ri mai merg in august 2014?
- Adrian
- Moderator

- Has thanked: 35 times
- Been thanked: 56 times
Pe ce categorie ?paulinho scrie:Vreau sa stiu si eu care sunt cele mai bune siteuri in 2014?
Girl
Boy/Gay
Cuplu ??
App ai gasit domnisoara pe care o cautai ? daca raspunsul este pozitiv este incurajator pentru noi restu.
Recomand >>> Studio Videochat Fetish >>> Work Smart Not HardCore!!!
- WinXPfather
- Moderator

- Has thanked: 48 times
- Been thanked: 92 times
- Adrian
- Moderator

- Has thanked: 35 times
- Been thanked: 56 times
Sunt sigur ca si tu vrei sa stii daca mai este loc....WinXPfather scrie:Nu-l mai starni Adi, ca abia asteapta. Tocmai i-am sters anuntul ala pus inca o data.
Apropo Winxp categoria Matrimoniale ? eu zic sa o impartim cel putin in 2 categorii:
Matrimoniale din interes - sa lucram impreuna sa facem bani sa fie bine.
Matrimoniale fara interes - post vacant de "iubi" unde nu exista nici un interes, dar modelul sa castige multi bani sa fie bine.
Ce zici ?
Recomand >>> Studio Videochat Fetish >>> Work Smart Not HardCore!!!
- googlefun
- VIP

- Has thanked: 0
- Been thanked: 5 times
Diplomat Glamour , nimic de zis :lol:
Bun ca si arbitru in ring la meciurile de K1 , presupun
.
Atat de bun incat ar fi intervenit doar dupa ce Ambulanta era langa ring si 40 de spectatori sareau deja corzile in incercarea de a mai salva macar unu din combatanti .Il si vad zambind cand spune :' Da ce va agitati asa , nu vedeti ca unu din ei inca cere pumni ? " :mrgreen:
lol
Bun ca si arbitru in ring la meciurile de K1 , presupun
Atat de bun incat ar fi intervenit doar dupa ce Ambulanta era langa ring si 40 de spectatori sareau deja corzile in incercarea de a mai salva macar unu din combatanti .Il si vad zambind cand spune :' Da ce va agitati asa , nu vedeti ca unu din ei inca cere pumni ? " :mrgreen:
lol
- Smart
- VIP

- Has thanked: 0
- Been thanked: 5 times
Site-urile care merg cel mai bine in 2014 dupa ce topuri/statistici am vazut eu sunt google.com si facebook.com...paulinho scrie:Vreau sa stiu si eu care sunt cele mai bune siteuri in 2014?
www.smartchat.ro - We are not the best...That's why we try harder!
nu uita de twitter.com , a revenit in forta pe 2014Smart scrie:Site-urile care merg cel mai bine in 2014 dupa ce topuri/statistici am vazut eu sunt google.com si facebook.com...paulinho scrie:Vreau sa stiu si eu care sunt cele mai bune siteuri in 2014?