Da, MicheleM@
Am inteles de ce vrei de acolo , numai ca in acele magazine clasice intotdeauna sunt mai scumpe produsele .Au si sectiunea de magazin online Altex & co , dar ce gasesti pe magazinul online , nu gasesti , mai ales la acelasi pret , si in cel fizic .
Stiu ca asa se practica acolo . Prin 2007 cand se cumpara Pc cu buletinul si era mare inghesuiala , lucratorii de acolo erau sufocati de parinti care cumparau pentru odraslele lor Pc-uri , pe motiv ca si-a luat si vecinul , sau si mai grav "ca-i trebuie la scoala"

. Evident ca nu le-a trebuit never pentru la scoala , acel pc , in schimb i-a "imbogatit "pe lucratori !! Adica ceva bun , tot s-a intamplat !:lol:
Acum serios vorbind : Tu cumpara de la un magazin online ( soseste repede , nu-i problema ) si gasesti tu sa ti-l instaleze cineva cu tot cu drivere . Ori mergi la un service Pc -ceea ce este mai recomandat - ori daca chiar nu ai pe cine gasi , mergi cum ai spus tu la Altex & co si intrebi acolo daca poate veni dupa program cineva . Si intr-un caz si in altul , sa-i atentionezi ca vrei un windows "bun " . Majoritatea astora care se ocupa cu instalari pt nestiutori , au prin buzunare cate un stick USB cu un windows dubios si instaleaza in 5 minute OS-ul . De cele mai multe ori , este un OS ciudat , prost copiat si-ti va da erori / vor aparea conflicte la softurile care le vei instala tu ulterior . Am patit eu , incercand sa configurez un PC pt cineva , care avea instalat "proaspat" o versiune d-aia suspecta , instalata in 3 minute pe capota masinii

) .
Recomandat ar fi sa intrebi mai inainte la un service PC , daca-ti pot instala un windows cu licenta . Unii au cate o versiune de windows 7 , 8 in sistem corporate , adica cu zeci /sute de licente valabile ( sau cel putin asa pretind ei ) ...dar vei avea un OS bun , vei putea lua updates de pe site de la Microsoft etc etc .
P.S Crezi ca as putea delega pe altcineva , sa-l indopi cu pizza ? :lol: :lol:
Stai linistita -am glumit - nu se pune problema . Suntem oameni ocupati , right ?